Οι Διάσημοι σάρωσαν ξανά και το γιόρτασαν με τον Αντετοκούνμπο

Οι Διάσημοι σάρωσαν ξανά και το γιόρτασαν με τον Αντετοκούνμπο

Το σερί των Διασήμων στις νίκες συνεχίζεται, αυτή τη φορά με έπαθλο άνεσης εκτός από κρεβάτια κι ένα πλυντήριο - Οι Μαχητές αρκέστηκαν σε λαχματζούν αφού νίκησαν στο «μικρότερο» αγώνισμα

survivor-ante-1
Μετά από αυτή την ολιγοήμερη ανάπαυλα που μεσολάβησε, επιστρέφουμε, τηλεθεατάρες! Χορτάσαμε ήλιο και θάλασσα ευτυχώς αυτό το τριημεράκι, τι να μας πει ο Αγιος Δομίνικος…

Δυστυχώς όμως όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν και ήλθε η στιγμή να δούμε στην οθόνη την Ροδάνθη να μιλάει για δικαίωση επειδή έμεινε στο ριάλιτι. Αυτό ήταν. Κάθε ίχνος αρμύρας εξατμίστηκε μετά κι από αυτό που χτύπησε τα’ αυτιά μας βραδιάτικα.

Αν και οι Διάσημοι εξέφρασαν τη σιγουριά ότι θα έμενε η Ροδάνθη και ότι θα έφευγε η Φελίσια, οι Μαχητές δεν ένιωθαν το ίδιο. Ηλίας και Μελίνα έχουν θορυβηθεί από την αντοχή «κατσαρίδας» που έχει επιδείξει η Ροδάνθη, η οποία ονειρεύεται ήδη τι θα φορέσει, πώς θα βαφτεί και ποιο τραγούδι θα ερμηνεύσει στην ένωση.
Ο Κωστάρας που δεν έχει τέτοιες αγωνίες, δηλώνει ανακουφισμένος που προσπέρασε τον σκόπελο της αποχώρησης αλλά απλά περιορίζεται να δηλώσει ότι «έπρεπε να φύγει γυναίκα» δίχως να την κατονομάσει. Αστο, Κωστάρα, το πιάσαμε, κι εμείς το ίδιο πιστεύαμε.

Η Μελίνα εκφράζει ξεκάθαρα την απογοήτευσή της για την αποχώρηση της Φελίσια και προς το τηλεοπτικό κοινό και στο τετ α τετ που έχει με τον Ηλία. Λογικό το επιχείρημά της, ότι η Ροδάνθη είχε συγκεντρώσει όλες τις ψήφους στο Συμβούλιο. Και ο Ηλίας, παρά το γεγονός ότι πρότεινε την Φελίσια, εκφράζει την απογοήτευσή του για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας.

Κλείσιμο
Survivor | Ροδάνθη: Όποιος και να έφευγε θα ήταν άδικο | 22/04/2018


Ολοι δηλώνουν πανέτοιμοι για τον αγώνα για τα κρεβάτια. Με τα σακίδια επ’ ώμου και τις κόκκινες και μπλε μπαντάνες σε θέση ετοιμότητας ξεκινούν για τον στίβο μάχης.

Η ώρα της μάχης για τα κρεβάτια

Με το που φτάνουν στην παραλία οι δύο ομάδες ο Τανιμανίδαρος που τους περιμένει θα ρωτήσει τη Ροδάνθη πώς νιώθει, που όσο κι αν ψηφίζεται παραμένει στο παιχνίδι. Όταν θα ερωτηθεί αν μπορεί να κερδίσει το «Survivor” αντί να πει «μη ρωτάς τέτοια χριστιανέ μου, θα μας πάρουν με τις καρύδες» κάνει την Κασσάνδρα. Ο Κωστάρας πιο σεμνός θα πει ταπεινά ότι το έπαθλό του είναι ότι παρέμεινε στο παιχνίδι.

Ο Νάσος δυστυχώς είναι στο νοσοκομείο, ο Στέλιος έχει τα γόνατά του, ο Σώζων έχει πυρετό, ο Μιχάλης έχει τα θέματά του. Σηκωθείτε, τηλεθεατάρες, πάμε εμείς να αγωνιστούμε, γιατί τούτοι δεν είναι Διάσημοι αλλά το ΣΤΔΔ (Σωματείο Τραυματιών Δομινικανής Δημοκρατίας). Επαθλο θα είναι όχι μόνο τα κρεβάτια αλλά πλυντήριο και υγρό απορρυπαντικό για μία εβδομάδα. Επίσης τα κρεβάτια θα έχουν πλυμένα σεντόνια.

Ο αγώνας θα αρχίσει και ο Μιχάλης θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Χάρη. Οι Μαχητές θα προηγηθούν με 1 -0 λόγω ευστοχίας, η οποία ούτως ή άλλως καθορίζει την πορεία των αγωνισμάτων και κυρίως το αποτέλεσμα.

Επόμενο ζευγάρι, Δαλάκα και Ντάρια. Η Κατερίνα θα σκοράρει πρώτη και θα ισοφαρίσει για τους Διάσημους. Ακολουθούν Τσεπάνης και Σώζων. Παρά την ασθένειά του ο Σώζων θα κάνει το 2 -1 για τους Διάσημους.

Η Εύη απέναντι στη Μελίνα και τελικά θα νικήσει η Μελίνα και θα ισοφαρίσει σε 2 – 2. Στον πάγκο των Διασήμων θα δημιουργηθεί ένταση καθώς ο Σώζων που δεν συμμαζεύεται κάνει παρατήρηση στην Εύη. Θα φάει άκυρο και κατσάδα και θα μαζευτεί. Ευτυχώς.

Survivor | Ένταση στο αγώνισμα, ανάμεσα σε Εύη και Σώζοντα | 22/04/2018


Νικόλας και Τσίλης πέφτουν στο νερό και ο αγώνας ξεκινά. Με σαφή υπεροχή στον στόχο ο Τσίλης θα πάρει τον πόντο και θα κάνει το 3 -2. Ο Μουρούτσος δε συνεχίζει για ιατρικούς λόγους και οι Διάσημοι αλλάζουν «ματσαρίσματα».

Σώζων και Αγόρου στον ανταγωνισμό. Αυτή τη φορά ο Νικόλας θα τα καταφέρει καλύτερα στον στόχο και θα ισοφαρίσει για τους Μαχητές σε 3 -3. Σαλταφερίδου εναντίον Βιργινίας. Με εκπληκτική επίδοση η Εύη θα κάνει το 4 -3 για τους Διάσημους. Η Βιργινία δεν πρόλαβε καν να φτάσει στον στόχο…

Πάνος και Τσίλης είναι οι επόμενοι παίκτες. Μετά από σκληρό ανταγωνισμό στα δισκάκια, ο Τσίλης είναι αυτός που θα κερδίσει και θα μεγαλώσει τη διαφορά για τους Διάσημους, κάνοντας το 5 -3. Από τους πιο εύστοχους παίκτες ο ολυμπιονίκης της κωπηλασίας, κάτι που πλέον έχουν αντιληφθεί και οι αντίπαλοι.

Δαλάκα εναντίον Μελίνας. Το βαρύ πυροβολικό των θηλέων σε αναμέτρηση ξανά. Αν και η Δαλάκα φτάνει με μικρή καθυστέρηση θα κερδίσει και θα κάνει το double score για τους Διάσημους με σκορ 6 -3. Όπως φάνηκε και νωρίτερα έχει βρει την τεχνική για τον στόχο την οποία εφήρμοσε και η Εύη επιτυχώς.

Στην επόμενη αναμέτρηση θα πρωταγωνιστήσουν ο Αγόρου και ο Τσίλης. Τον ξεπάτωσαν τον δύστυχο τον Γιάννη καθώς όλοι αποσύρθηκαν λόγω τραυματισμών. Παρά την κούραση του όμως, ως παικταράς, θα κάνει το 7 – 3 για τους Διάσημους.

Survivor | Γιάννης Τσίλης vs Νικόλας | 22/04/2018


Δαλάκα και Βιργινία ξανά αντίπαλες. Σαρώνει και η Δαλάκα απόψε, η οποία είναι ασταμάτητη και θα δώσει έναν ακόμη πόντο στην ομάδα της, κάνοντας το 8 – 3.
Σώζων και Χάρης αντίπαλοι και τελικά οι Μαχητές θα μειώσουν σε 8-4.

Εύη εναντίον Μελίνας. Πολύ δυνατή και η Εύη θα κάνει πολύ γρήγορα και εύκολα το 9 – 4 και οι Διάσημοι απέχουν μόλις έναν πόντο από το έπαθλο.
Τσίλης και Αγόρου θα ξαναδοκιμάσουν τις δυνάμεις τους. Ο Νικόλας θα εμποδίσει τους Διάσημους από το να κερδίσουν σε αυτή την αναμέτρηση. Θα κάνει το 9 – 5 και ο αγώνας θα συνεχιστεί.

Δαλάκα και Ντάρια. Η Δαλάκα «καθαρίζει» το ματς και είναι πραγματικά εντυπωσιακό πως μία αποδεκατισμένη από τραυματισμούς ομάδα καταφέρνει όχι μόνο να νικήσει αλλά και με αυτή τη διαφορά. Με σκορ 10 – 5 οι Διάσημοι κερδίζουν το έπαθλο άνεσης και το πλυντήριο.

Ακολουθούν οι αγκαλιές, όπου φυσικά η Εύη θα αποφύγει να πλησιάσει τον Σώζοντα. Κι εμείς το ίδιο θα κάναμε στη θέση της.

Στη συζήτηση που ακολουθεί ο Αγόρου θα προσπαθήσει να δικαιολογήσει την χασούρα λέγοντας πως κι εκείνοι είναι τραυματισμένοι αλλά απλά δεν το λένε. Και γιατί το κρατάνε κρυφό; Μην τους ματιάσουν;

Οι δύο ομάδες επιστρέφουν στις παραλίες τους. Στην παραλία των Διασήμων έχουν φυτρώσει απορρυπαντικά στην άμμο και τα κρεβάτια είναι στη θέση τους και με καθαρά σεντόνια.

Στον αγώνα για το λαχματζούν

Δύο λαχματζούν και σαλάτα με γιαούρτι είναι το έπαθλο για κάθε παίκτη της νικήτριας ομάδας στο επόμενο αγώνισμα, το οποίο παρουσιάζει ο Γιώργο Λιανός.
Αγώνισμα δεξιότητας ευτυχώς όπου θα γλυτώσουμε λίγο από τις γούρνες και τα ξύλινα εμπόδια. Απλά τα μπαλάκια στην εσοχή θα πρέπει να βάλουν. Ευτυχώς θα κερδίσουν οι Μαχητές, οι οποίοι θα νιώσουν τη χαρά της νίκης μετά από καιρό. Και του φαγητού φυσικά.

Ακολουθεί η προετοιμασία του ταξιδιού στις ΗΠΑ προκειμένου να παρακολουθήσουν τον αγώνα των Μιλγουόκι Μπακς με πρωταγωνιστή τον μοναδικό Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Μαζί με την ομάδα των Διασήμων θα επιλεγεί να ταξιδέψει και ο Νικόλας Αγόρου. Οι παίκτες θα ζήσουν πρωτόγνωρες στιγμές και θα ευχαριστηθούν αυτή την μοναδική εμπειρία ενώ θα συναντήσουν τον έλληνα άσσο, θα τον αγκαλιάσουν, θα μιλήσουν μαζί του και θα φωτογραφηθούν.

Είναι συγκινητικό αυτό που συμβαίνει όπως και κάθε φορά που αυτό το μεγάλο ταλέντο και το υπέροχο πλάσμα όπως είναι ο Γιάννης γεμίζει την οθόνη χαμόγελο. Ενας απλός άνθρωπος που είναι σούπερ σταρ σε όλο τον πλανήτη υποδέχεται τους παίκτες από ένα ριάλιτι επιβίωσης και μιλά μαζί τους θαρρείς και είναι φίλοι του.
Στο τέλος θα αγκαλιαστούν και θα βγάλουν μια αναμνηστική φωτογραφία με τον τιτανοτεράστιο και υπέροχο Γιάνναρο.

Βαθιά υπόκλιση σε αυτό το παλικάρι που βρίσκεται στην κορυφή του αθλητισμού και της καρδιάς μας, τηλεθεατάρες. Ευτυχώς υπάρχουν και αυτοί οι Ελληνες.

Survivor | Το ταξίδι στο Milwaukee και η συνάντηση με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο | 22/04/2018

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης