Έχει κανονίσει να σκορπίσει τις στάχτες της στο διάστημα όταν πεθάνει

Έχει κανονίσει να σκορπίσει τις στάχτες της στο διάστημα όταν πεθάνει

Η Βρετανίδα τραγουδίστρια Κέρι Κατονά έχει πληρώσει τα έξοδα της διαστημικής της κηδείας της για να μην χρειαστεί τα παιδιά της να πληρώσουν ούτε σεντ

Space_Funeral
Αυτό θα πει να είσαι προνοητικός! Η Βρετανίδα τραγουδίστρια Κέρι Κατονά αν και είναι μόλις 38 ετών έχει ήδη κανονίσει τα έξοδα της κηδείας της για να μην επιβαρύνει οικονομικά όπως λέει τα παιδιά της ούτε με ένα σεντ. Η Κέρι έχει κανονίσει με γραφείο κηδειών όλα τα έξοδα έχει ήδη πληρώσει πάνω από 5.000 βρετανικές λίρες και στη συμφωνία είναι οι στάχτες της μόλις γίνει η καύση να σταλούν με ειδική αποστολή και να σκορπιστούν στο διάστημα.

«Δεν θέλω τα πέντε μου παιδιά να έχουν την έννοια της κηδείας μου μόλις φύγω από τούτο τον κόσμο. Τα έχω όλα κανονισμένα. Μάλιστα για την αποστολή της στάχτης μου στο διάστημα θα υπάρχει βίντεο το οποίο θα δουν τα παιδιά στη μνήμη μου».



Όπως αποκάλυψε η ίδια σύμφωνα με τη Sun η ιδέα αυτή της ήρθε όταν παρακολούθησε την εκπομπή του BBC Dragon's Den. Άνθρωπος από το περιβάλλον της Κέρι μίλησε με τα καλύτερα λόγια για εκείνη: «Η Κέρι δεν αφήνει ποτέ και τίποτα στην τύχη του. Είναι εκπληκτικός άνθρωπος και εξαιρετική μητέρα. Δεν θα ήθελε σε καμία περίπτωση τα παιδιά της να επωμιστούν τέτοιο οικονομικό βάρος».

Κλείσιμο
Στο σημείο αυτό αξίζει να σημειωθεί πως πριν από πέντε χρόνια περίπου η Κατονά σε συνέντευξή της είχε αποκαλύψει ότι αντιμετώπιζε σοβαρό οικονομικό πρόβλημα και μάλιστα είχε χρεοκοπήσει. Από τότε έχει μεγάλο άγχος με τα οικονομικά και κάνει τα πάντα ώστε τα πέντε της παιδιά να έχουν τα πάντα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης