Ξεσπαθώνει κατά της Μέγκαν Μαρκλ ο ετεροθαλής αδελφός της: Δεν είναι «γνήσια» όπως η Νταϊάνα

Ξεσπαθώνει κατά της Μέγκαν Μαρκλ ο ετεροθαλής αδελφός της: Δεν είναι «γνήσια» όπως η Νταϊάνα

Την απογοήτευσή του που δεν έλαβε πρόσκληση για τον γάμο της αδελφής του εκφράζει με σκληρά λόγια ο ετεροθαλής αδελφός της Μέγκαν Μαρκλ

meghan_markles_brother
Ετοιμάζεται πυρετωδώς για να ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας στις 19 Μαΐου με τον πρίγκιπα Χάρι και όπως όλα δείχνουν έχει ήδη κατακτήσει τις καρδιές των μελών της βασιλικής οικογένειας αλλά και των Βρετανών. Όμως, η Μέγκαν Μαρκλ, σύμφωνα, τουλάχιστον, με τα όσα υποστηρίζει σε συνέντευξή του στη Daily Mirror ο ετεροθαλής αδελφός της, Τόμας Μάρκλ, «έχει ξεχάσει τις ρίζες της» και «έχει γυρίσει την πλάτη στην οικογένειά της».

Παρόλο, που τα δύο αδέλφια έχουν να συναντηθούν από το 2011, όταν είχαν παραβρεθεί στην κηδεία της γιαγιάς τους, ο αδελφός της Αμερικανίδας ηθοποιού, που ζει στο Όρεγκον των ΗΠΑ, δείχνει να έχει πικραθεί που δεν έλαβε πρόσκληση για τον βασιλικό γάμο στη Γηραιά Αλβιόνα και ξεσπαθώνει κατά της μέλλουσας δούκισσας του Σάσεξ. «Έχει ξεχάσει ξεκάθαρα τις ρίζες της, αυτό έχει διαλύσει όλη μου την οικογένεια. Η Μέγκ θέλει να παρουσιάζεται ως ανθρωπίστρια, ένας άνθρωπος του λαού, ένα άτομο που κάνει φιλανθρωπίες, αλλά δεν είναι τίποτα από όλα αυτά απέναντι στην οικογένειά της», δήλωσε ο 51χρονος Τόμας Μάρκλ και πρόσθεσε ότι τώρα η αδελφή του δίνει τη μεγαλύτερη παράσταση της ζωής της, την χαρακτήρισε υποκρίτρια ενώ υποστήριξε πως η Μέγκαν δεν θα γίνει ποτέ σαν την πριγκίπισσα Νταϊάνα.

«Διάβασα πως η Μέγκ θέλει να γίνει σαν την Νταϊάνα. Η Νταϊάνα λατρεύτηκε από όλο τον κόσμο. Αγαπήθηκε για τους σωστούς λόγους. Αυτό είναι που θέλει η Μέγκ, αλλά δεν νομίζω πως θα συμβεί. Δεν είναι γνήσια όπως η Νταϊάνα», ανέφερε ο Τόμας Μαρκλ.

Σε συνέντευξή του στη Daily Mail πριν ένα μήνα ο αδελφός της Μέγκαν Μαρκλ είχε δηλώσει πως θα επιθυμούσε να λάβει πρόσκληση για τον γάμο της Μέγκαν και του Χάρι. Μάλιστα, τότε είχε αποκαλύψει ότι είχε στείλει μια επιστολή στο παλάτι του Κένσιγκτον για να εκφράσει στο ζευγάρι τα συγχαρητήριά του και την χαρά του για τον επικείμενο γάμο.

Όμως, και η 53χρονη ετεροθαλής αδελφή της Μέγκαν, Σαμάνθα Γκραντ, εξέφρασε χθες στο Twitter την πικρία της που δεν έλαβε πρόσκληση για τον λαμπερό γάμο. «Είναι ώρα να φερθείς σαν άνδρας Χάρι», έγραψε η Γκραντ και κατηγόρησε τον πρίγκιπα πως κάνει ανθρωπιστικό έργο αλλά επιτρέπει στη Μέγκαν να αγνοεί τους Μαρκλ.

Κλείσιμο
Screenshot_1
Screenshot_2
Screenshot_3
Screenshot_4
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης