Η Κλόε Καρντάσιαν αποκάλυψε το όνομα της κόρης της

Η Κλόε Καρντάσιαν αποκάλυψε το όνομα της κόρης της

Το όνομα True επέλεξε η διάσημη τηλεπερσόνα για την μονάκριβη κόρη της

khloe-kardashian
Και το όνομα αυτής True. H Κλόε Καρντάσιαν πριν από τέσσερις ημέρες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ένα υγιεάστατο κοριτσάκι. Η διάσημη τηλεπερσόνα πριν από λίγες ώρες μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανακοίνωσε το όνομά της το οπoίο είναι True. Πριν από μερικούς μήνες και όσο οι fans έκαναν εικασίες για το όνομα της, η Khloe είχε αποκαλύψει πως το όνομά της θα αρχίζει από «Τ». Και αυτό ακριβώς έκανε.

Πάντως η Κόε υπενθυμίζουμε πώς γέννησε δύο μέρες μετά το σκάνδαλο απιστίας του πατέρα της κόρη της. Άνθρωποι από τον στενό κύκλο της οικογένειας λένε πως η Κλόε το έχει αφήσει προς το παρόν πίσω της όλο αυτό και σκοπός της είναι να αφοσιωθεί πλήρως στην κόρη της.

Στην ανάρτησή της γράφει η Κλόε: «Το μικρό μας κοριτσάκι, η True Τόμπσον έχει κυριολεκτικά κλέψει τις καρδιές μας. Είναι μεγάλη ευλογία που καλωσορίζουμε ένα τέτοιο άγγελο στην οικογένειά μας. Η μαμά και ο μπαμπάς σε αγαπάνε Τrue!».

Our little girl, True Thompson, has completely stolen our hearts and we are overwhelmed with LOVE. Such a blessing to welcome this angel into the family! Mommy and Daddy loooooove you True!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Khloé (@khloekardashian) στις

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης