Gigi Hadid: Θέλω τα οπίσθιά μου πίσω

Gigi Hadid: Θέλω τα οπίσθιά μου πίσω

Το διάσημο μοντέλο μίλησε ανοιχτά για το photoshop που γίνεται στα περιοδικά

gigi_hadid
Η Gigi Hadid είναι μία από τις πιο εκθαμβωτικές παρουσίες στον χώρο του modeling τα τελευταία χρόνια. Η ομορφιά της είναι μοναδική και η ίδια φαίνεται πως βρίσκεται στην πιο ώριμη φάση της καριέρας της.

Αυτή την περίοδο κοσμεί το εξώφυλλο του περιοδικού Harper’s Bazaar, στο οποίο έδωσε μία εξαιρετική συνέντευξη. Παρά τα 22 της χρόνια φαίνεται πολύ συνειδητοποιημένη σχετικά με τον χρόνο αλλά και την εικόνα της.

Κλείσιμο

Must love dogs. 🐾 New @harpersbazaarus cover story on stands in May ❣️ by @marianovivanco @joannahillman @erinparsonsmakeup @joeygeorge

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gigi Hadid (@gigihadid) στις


«Εάν μπορούσα να επιλέξω θα ήθελα πίσω τον κ..λο μου και θα είχα το στήθος που είχα πριν μερικά χρόνια. Όμως ειλικρινά δεν μπορώ να μετανιώνω για το παρελθόν. Αγαπούσα το σώμα μου τότε και το αγαπώ και τώρα», είπε το supermodel και συνέχισε: «Για όποιον το διαβάζει αυτό, θα ήθελα να συνειδητοποιήσετε πως σε τρία χρόνια από τώρα θα κοιτάτε φωτογραφίες και θα λέτε: “Ουάου, Ήμουν τόσο καυτή. Γιατί ένιωθα άσχημα για τον εαυτό μου λόγω ανοησιών κάποιου άλλου;”».

Έντονη αναφορά μάλιστα έγινε και στις ρετουσαρισμένες φωτογραφίες. «Με τη βοήθεια του photoshop, οι ατέλειες μπορούν να γίνουν τέλειες»,  εξήγησε η Gigi Hadid στο περιοδικό. Στη συνέχεια μάλιστα ανέλυσε πόσο ευνοημένοι είναι οι διάσημοι για να διατηρούν τις αναλογίες και την εντυπωσιακή τους εικόνα.

«Είναι τόσο σημαντικό για τους νέους να μην συγκρίνουν τους εαυτούς τους με όσα βλέπουν online. Είναι δουλειά μας να είμαστε σε φόρμα. Έχουμε πρόσβαση σε γυμναστήρια και υγιεινή διατροφή», είπε από την πλευρά της η Blake Lively, η οποία πήρε το ρόλο δημοσιογράφου από το περιοδικό. «Το 99.9% των φωτογραφιών έχουν υποστεί επεξεργασία», συμπλήρωσε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης