Γιώργος Αγγελόπουλος: Κάποια στιγμή θα ήθελα να κάνω οικογένεια

Γιώργος Αγγελόπουλος: Κάποια στιγμή θα ήθελα να κάνω οικογένεια

Ο νικητής του περσινού Survivor μίλησε στο People για το βιβλίο που ετοιμάζει και πολλά άλλα

ntanos_people
Συνέντευξη στο περιοδικό People παραχώρησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Ο νικητής του περσινού Survivor μίλησε μεταξύ άλλων για το αυτοβιογραφικό βιβλίο που ετοιμάζει αλλά και για την προσωπική του ζωή.

Στη φάση ζωής που είσαι θα χώραγε μια σταθερή σχέση;
Αν είχε υπομονή, ναι. Είναι κάτι που με δυσκολεύει και μένα πολλές φορές ‒είτε αφορά τις μετακινήσεις είτε τις πολλές υποχρεώσεις που έχω‒ γιατί δεν μου δίνει τη δυνατότητα και το χρόνο να γνωριστώ όσο θα ήθελα με έναν άνθρωπο. Δεν είναι και οι πιο ευνοϊκές συνθήκες αυτή τη στιγμή, αλλά αν γίνει το «κλικ», σίγουρα χρειάζεται υπομονή και από τις δύο πλευρές. Αλλά και ποια σχέση δεν χρειάζεται υπομονή;

Διάβασα πως θα ήθελες να κάνεις οικογένεια νωρίς…
Θα ήθελα κάποια στιγμή να κάνω οικογένεια.

Έχεις ζήσεις πολύ σαν εργένης;
Κλείσιμο
Δεν έχω ζήσει πολύ σαν εργένης. Έχω κάνει και εγώ τις σχέσεις μου και τα τελευταία δυο χρόνια είμαι μόνος μου. Δεν θεωρώ ότι είναι πολύ ή λίγο. Αυτά είναι τυχερά. Μπορεί να περάσει ένας χρόνος μπορεί και πέντε μέχρι την επόμενη σχέση.

Ετοιμάζεις ένα αυτοβιογραφικό βιβλίο. Είναι ένα flashback της ζωής σου που κορυφώνεται σε όλο αυτό που συνέβη στο Survivor και μετά;
Είναι ένα βιβλίο που ξεκινά από τότε που γεννήθηκα μέχρι το Survivor και πλέκει γεγονότα της ζωής μου πριν και μετά. Είναι καθαρά παρακινητικού χαρακτήρα και γνωστοποιεί και όσα μοιράζομαι μέσα από motivational συνέδρια που κάνω, διαλόγους με το κοινό. Υπάρχουν ανάμεσά μας πολλοί που μπορούν να το κάνουν, να δίνουν κίνητρο σε ανθρώπους να βελτιώσουν τη ζωή τους μέσα από τις εμπειρίες τους. Δεν έγινα ξαφνικά γκουρού. Απλά θέλω να μοιραστώ πράγματα που με βοήθησαν με τον κόσμο, εξηγώντας πώς με βοήθησαν.

Αν σου πω να εντοπίσεις τρία σημεία-σταθμούς στη ζωή σου, ποια θα ήταν αυτά;
Δεν θέλω να σου τα πω έτσι επιγραμματικά, αυτός είναι και ο λόγος που γίνονται βιβλίο, αλλά υπήρξαν τρεις τέσσερις πολύ σημαντικές και αναπάντεχες καταστάσεις, οι οποίες μέσα από τον τρόπο που τις χειρίστηκα με οδήγησαν κάπου.

Ένα από αυτά είναι και ο θάνατος του πατέρα σου;
Ναι. Ήμουν 14 ετών και η αλήθεια είναι ότι έγινε μέσα σε δύο μήνες. Δεν θέλω να σταθώ στο ίδιο το γεγονός, γιατί σίγουρα υπάρχουν άνθρωποι που έχουν ζήσει πολύ πιο δύσκολες καταστάσεις.

Άρα τα γεγονότα που σου άλλαξαν τη ζωή ήταν κατά βάση δύσκολα..
Ευτυχώς είχα δύσκολα γεγονότα στη ζωή μου. Και λέω ευτυχώς, γιατί μετά από αυτά πάτησα πιο γερά στα πόδια μου και συνειδητοποίησα πολλά.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης