Αποχαιρέτησε το Survivor η «Iron Barbie» Μαρία

maria-ektosnew

Οι Διάσημοι κέρδισαν το έπαθλο επικοινωνίας και οι Μαχητές αποχαιρέτησαν την Μαρία η οποία ψηφίστηκε από το τηλεοπτικό κοινό να αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης

Η Ροδάνθη ζει στον κόσμο της. Νομίζει ότι είναι καλή παίκτρια. Δυστυχώς όμως από το μένος της που προτάθηκε, λειτουργεί σαν κακομαθημένο που δεν το παίζουνε. Θα αποκαλύψει και τη συμφωνία των Mαχητών να ψηφίζουν ό,τι κι αν γίνει τους νέους. Ατιμο μεν, αλήθεια δε. Προφανώς το γεγονός ότι είναι «παλτό» στα αγωνίσματα, ότι πηγαίνει από κρεβάτι σε σανίδι κι από την άμμο στα κούτσουρα δε μετράει καθόλου. Μονίμως μπροστά σε μία κάμερα να γκρινιάζει για την υποψηφιότητα. Ελεος!

Όμως η Ντάρια θα τα πει χύμα και σταράτα. Θα πει ότι η Ροδάνθη τεμπελιάζει κάτι που έχουμε δει κι εμείς, πίστεψέ μας. Η Μαρία πάλι αν μπήκε τελευταία έχει ψυχολογήσει άψογα τον Τσεπάνη. Οπου φυσάει ο άνεμος με λίγα λόγια ο Κωστάρας.Τα κορίτσια των Μαχητών σχολιάζουν την ερωτική ατμόσφαιρα μεταξύ Σώζoντα και Εύης. Ας τους στείλουν τον Σώζoντα μερικές μέρες και θα δούμε αν θα ξανασυζητήσουν για love story. Και να, λίγα λεπτά μετά Σώζων και Εύη ξεπροβάλλουν με φόντο τον πουρέ. Ο Χάρος θα κάτσει στο τραπέζι και θα βγάλει λόγο στην κοπέλα που όπως φαίνεται θα της κάτσει το φαγητό στο λαιμό. Ευτυχώς δεν της ζήτησε να χορέψουν…

Η Ροδάνθη ήταν να μην βγει υποψήφια. Πήρε φόρα και μιλάει ασταμάτητα στην κάμερα. Για κάθε λόγο κάθε δύο λεπτά ξεπροβάλλει και σχολιάζει ή γκρινιάζει. «Η μικρή Ροδάνθη κάθεται και κλαίει γιατί δεν την παίζουνε οι φιλενάδες της»…
Αγώνας με έπαθλο την επικοινωνία
Ο Τανιμανίδαρος υποδέχεται τους παίκτες των δύο ομάδων στην παραλία όπου έχει στηθεί ο στίβος μάχης για το αγώνισμα του επάθλου. Και «ω τι έκπληξ» η  Ροδάνθη για μία ακόμη φορά δηλώνει έκπληκτη για την υποψηφιότητά της.

Ο Σώζων αρχίζει να σχολιάζει τα Ω3 που πήρε από τον σολομό αλλά ο Τανιμανίδης θα τον ρωτήσει για την παρέα. Αντε πάλι. Θα αρχίσει να πλέκει το εγκώμιο της Εύης και να δηλώνει ότι ήταν ο τυχερότερος που έφαγε μαζί της. Η Εύη θα τους γειώσει και δεν θα τροφοδοτήσει την πλάκα. Κατεβάζει ρολά και κομμένη η πλάκα, παρατράβηξε. Κι εμείς κουραστήκαμε, παιδιά. Αν θέλαμε έρωτες θα βλέπαμε το «Τατουάζ», όχι τίποτε άλλο, παίζει και ο Ντάνος εκεί. «Αχ, Ντάνο, θα τρελαθώ Ντάνο, μ’ αυτούς εδώ πες μου τι θέλεις πια να κάνω».

Ο Χάρης περιγράφει το πώς νιώθει μακριά από την οικογένειά του και θα αποκαλύψει ότι ο μικρός του γιόκας μάλλον θα έχει αρχίσει να περπατάει αλλά εκείνος το έχασε… Ολοι θέλουν να επικοινωνήσουν με τις οικογένειές τους και είναι λογικό, μέρες που είναι και μάλιστα μετά από τρεις μήνες μακριά τους…
Τσίλης και Χάρης στο πρώτο ματσάρισμα. Φτάνουν μαζί μετά από ένα συνηθισμένο στίβο μάχης σε έναν πρωτότυπο στόχο. Ο Τσίλης θα κερδίσει και θα κάνει το 1 – 0 για τους Διάσημους.

Εύη εναντίον Βιργινίας. Η Σαλταφερίδου αποδεικνύεται πολύ δυνατή παίκτρια. Και είναι γεγονός και αυτή τη φορά. Πολύ συγκεντρωμένη θα κάνει το 2 – 0 για τους Διάσημους.

Ακολουθούν ο Τσεπάνης και ο Μουρούτσος. Ισοδύναμοι στην διαδρομή. Στον στόχο είναι καλύτερος στις βολές ο Μιχάλης και θα κάνει εύκολα το 3 – 0 για την ομάδα των Διασήμων.

Μελίνα και Ολγα στον στίβο μάχης. Η Μελίνα θα προηγηθεί σημαντικά στην διαδρομή, είναι γνωστό άλλωστε ότι πρόκειται για πολύ γρήγορη κοπέλα. Η Μελίνα θα πετύχει τον στόχο θα πάρει τον πόντο ενώ η Ολγα ακόμη δεν έχει πλησιάσει… Μειώνουν σε 3 -1 οι Μαχητές.

Σώζων και Αγόρου, τι δίδυμο κι αυτό… Πολύ εύστοχος ο Σώζων θα προηγηθεί στον στόχο και για κλάσματα δευτερολέπτου θα κερδίσει τον Νικόλα και θα κάνει το 4 – 1 για τους Διάσημους. Εχει αλλάξει τόσο πολύ η συμπεριφορά του Νικόλα από τότε που του μίλησε η Φελίσια που ούτε καν παραπονιέται ο χριστιανός που έχασε τόσο άδοξα.

Δαλάκα και Φελίσια είναι οι επόμενες παίκτριες. Πρώτη στην διαδρομή και 100% εύστοχη θα κάνει το 5 -1 για τους Διάσημους. Η Φελίσια ακόμη πηγαίνει η δύστυχη…

Ηλίας και Νάσος θα πάρουν θέση στον στίβο. Ο Ηλίας θα μειώσει σε 5 – 2 για τους Μαχητές.

Μιχάλης εναντίον Πάνου. Ο Πάνος «καθαρίζει» πολύ γρήγορα την υπόθεση και δίνει έναν ακόμη πόντο στους Μαχητές οι οποίοι θα μειώσουν σε 5 – 3.

Δαλάκα και Ντάρια. Η Κατερίνα δεν πιάνεται σε αυτό το αγώνισμα. Όταν θα φτάσει η Ντάρια εκείνη θα έχει ήδη πετύχει τον στόχο. 6 – 3 το σκορ για τους Διάσημους.

Νάσος και Τσεπάνης στο επόμενο ματσάρισμα. Πολύ γρήγορα ο Νάσος θα πάρει τον πόντο. 7 – 3 το σκορ.

Εύη και Μελίνα έτοιμες για το επόμενο αγώνισμα. Η Μελίνα για λίγα δευτερόλεπτα θα νικήσει και το σκορ θα μειώσει σε 7 - 4.

Ο Σώζων αντιμετωπίζει τον Χάρη. Η μάλλον Χάρος εναντίον Χάρου. Ο Χάρης θα «φάει» τον Χάρο και θα μειώσει σε 7 – 5 για τους Μαχητές.

Όλγα Φαρμάκη και Φελίσια. Αν και η Φελίσια θα φτάσει με καθυστέρηση θα κερδίσει στον στόχο καθώς η Ολγα δείχνει αδύναμη στο σημερινό αγώνισμα και ειδικά στον στόχο. Οι Μαχητές θα μειώσουν σημαντικά και θα κάνουν το 7 – 6.

Τσίλης και Αγόρου. Ο Νικόλας θα είναι πολύ άστοχος και θα αποτύχει στα δισκάκια σε αντίθεση με τον Τσίλη, ο οποίος παρά το σημαντικό λάθος που θα κάνει στον στόχο θα καταφέρει να πάρει τον πόντο και να κάνει το 8 – 6 για τους Διάσημους.

Ακολουθούν η Ροδάνθη και η Εύη. Για να δούμε, τί θα δούμε… Πολύ γρήγορη η Εύη θα αφήσει πολύ πίσω την αδύναμη αλλά παραπονιάρα Ροδάνθη. Στον στόχο η Εύη θα ρίξει και τους δύο κώνους και θα κάνει το 9 – 6 για τους Διάσημους οι οποίοι πλέον βρίσκονται πολύ κοντά στη νίκη.

Νάσος και Πάνος για τον επόμενο κρίσιμο πόντο, όμως ο Πάνος δε θα κάνει τη χάρη στους Διάσημους και θα μειώσει σε 9 – 7 το σκορ.

Μελίνα και Δαλάκα, στο αποψινό ντέρμπι και όντως ένας συναρπαστικός αγώνας θα γίνει και θα καταφέρει η Μελίνα μετά από πολλές προσπάθειες να πάρει τον πόντο και να μειώσει σε 9 – 8. Ο αγώνας κρίνεται στον πόντο κυριολεκτικά.Ο Τσίλης θα αναμετρηθεί με τον Τσεπάνη. Ο Τσίλαρος θα κάνει το 10 – 8 και οι Διάσημοι θα κερδίσουν το έπαθλο επικοινωνίας.

Ανεβασμένοι οι Διάσημοι μετά κι από αυτή τη νίκη. Όπως θα πει και ο Μουρούτσος στην διάρκεια της συζήτησης που ακολουθεί το αγώνισμα, έσπασε λίγο η γκίνια και κατάφεραν να πάρουν τα έπαθλα ασυλίας και επικοινωνίας, οπότε όλα καλά. Η Μελίνα θα πει κάτι ενδιαφέρον. Ότι δηλαδή τα κρεβάτια έκαναν τη ζημιά. Λες; Γιατί και οι Διάσημοι μόλις τα έχασαν είδαν άσπρη μέρα.

Επιστρέφοντας στην παραλία τους οι Μαχητές προσπαθούν να εντοπίσουν τα λάθη που τους έχουν οδηγήσει σε απανωτές ήττες και θα εντοπίσουν μία χαλαρότητα η οποία είναι αδικαιολόγητη.

Οι Διάσημοι θα διαβάσουν τα γράμματα των συγγενών και των φίλων τους. Συγκινητικό αλλά ψιλοβαρετό. Εντωμεταξύ στην ματσάρα Γιουβέντους – Ρεάλ Μαδρίτης ο Ρονάλντο βάζει απίστευτα γκολ κι αυτοί στον Αγιο Δομίνικο νομίζουν ότι είναι ήρωες…


Αγώνας συμβόλων
Ο Γιώργης ο Λιανός επιστρέφει στις περιγραφές μετά από καιρό και θα βρεθεί στον στίβο μάχης για τον αγώνα συμβόλων. Πόσους αγώνες θα δούμε, ρε παιδιά; Θα αγωνιστούν οι άντρες. Και για να μην ξεχνιόμαστε η Ρεάλ παίζει διαστημικό ποδόσφαιρο, αγόρια και κορίτσια, τι είναι αυτό. Ποιος Χάρος, ο Κριστιάνο Ρονάλντο ζωγραφίζει με τα πόδια…

Τσίλης και Νάσος θα φτάσουν στον τελικό. Με 2 -1 σκορ ο Νάσος θα κατακτήσει το σύμβολο. Αξιος ο ψηλέας, κύριε Αργύρη μου, ζωγραφίζει ο παίδαρός σου. Ετοίμαζε βαλίτσα για Αγιο Δομίνικο!Ακολουθούν τα κορίτσια. Βιργινία και Ολγα στον τελικό και η Βργινία θα είναι η νικήτρια με 2 -0.

Το έπαθλο είναι δύο κομμάτια καταΐφι και η Βιργινία θα κεράσει Αγόρου και Χάρη. Ο Αγόρου θα το φάει σαν σπαγγέτι και το τυλίξει στο πιρούνι και μετά θα γλύψει και πιάτο, μη χάσουμε πλάνο μαγικό… Ο Νάσος με Μουρούτσο και Χάρη θα εξαφανίσουν το γλυκάκι.

Εντωμεταξύ στη συνέχεια θα πληροφορηθούμε ότι ο Σώζων λόγω μιας πτώσης που είχε στο αγώνισμα χρειάστηκε να κάνει ράμματα στα ούλα. Περαστικά.Η ώρα της αποχώρησης
Η ώρα του Συμβουλίου έφτασε και ο Σάκης Τανιμανίδης θα ανακοινώσει πως η παίκτρια που αποχωρεί είναι η Μαρία Πανταζή ή αλλιώς Iron Barbie. Το πλάνο που δείχνει την Ροδάνθη να χαμογελά ως τα αυτιά παίζει ίσως να είναι κι από τα πλέον αηδιαστικά του παιχνιδιού…

Και κάπως έτσι το Survivor σταματά προσωρινά λόγω Πάσχα και εμείς να ευχηθούμε Καλή Ανάσταση, τηλεθεατάρες. Ραντεβού την επόμενη Τρίτη.


ΣΧΟΛΙΑ (29)

Argi

Ο παπαστρουμφ,τέλειος χαρακτηρισμός,έφαγε τα ψωμιά του,ας πάει στο Θιβέτ μαζί με τον πιθηκομουρη μουρουτσο,η δαλακα λέει κουράστηκε να αποχαιρετά παίκτες,το να φύγει η ίδια δεν παίζει καθόλου στο μυαλό της,τι σεμνοτης Θεέ μου!!!

μπαρμπι?

iron-μπαμπης θες να πεις.εννοειτε ροδανθη (με μαγιο ομως)!

Αντικειμενική κ με χιούμορ η κριτική 13+34

Γέλασα πολύ με τον παπά στρουμφ ίδιος είναι κ δεν τον πάω καθόλου. Η σαλταφεριδου με την σαλονικιωτικη προφορά κ την αδιάφορη φάτσα αν κ δυνατή παίκτρια με ξενέρωσε που έκανε αντεπίθεση στον σώζων κ είπε ότι είναι 28 κ αυτός 39 κ ότι θα πρέπει να φέρεται πιο ώριμα κλπ. Άσε μας ρε Εύη ούτε και εσύ μοιάζεις για 28 σαν συνομήλικη με τον σώζων είσαι. Η Ροδάνθη είναι μια δροσερή κοπελίτσα που δεν κάνει κολλητιλικια με κανέναν μόνο σε αυτό την παραδέχομαι τώρα αν δεν βοηθάει στην καλύβα μην της τα δίνουν κ έτοιμα στο πιάτο. Η barbie αν κ ντόμπρα δεν έγραφε καλά στην κάμερα ούτε κ αγωνιστικά άξιζε κ ήταν δίκαιο που αποχώρησε. Η φελισια είναι η επόμενη αποχώρησης γιατί πιπιλαει το ρητό η προσπάθεια μετράει. Όχι κ οι νίκες μετρούν γιατί γεμίζουν το στομάχι κ αναπτερωνουν το ηθικό. Πώς η παραγωγή έκανε τα δοκιμαστικά κ τρύπωσαν οι άσχετοι φέτος ας μας αποκαλύψει η ντορετα που κάνει εκπομπή κ αυτή με χιλιοπαιγμενα βίντεο.

xan4625

Ροδανθη κ ξερο ψωμι :) :)

Stakis

Ετσι!...Κάτω τα χέρια από την Μις Τουρισμός 2018!

Άρης

Δεν είναι τυχαίο που το συγκεκριμμένο παιχνίδι λέγεται Survivor. Ο παίκτης που τελικά θα νικήσει πρέπει να ''επιβιώσει'' από τις κακουχίες της καθημερινής διαβίωσης, τα αγωνίσματα, τους τραυματισμούς, τις ίντριγκες και την στρατηγική των συμπαικτών τους, αλλά κυρίως να ''επιβιώσει'' από το ''ανθρωποφάγο'' τηλεοπτικό κοινό.....

ΑΠΟΨΗ

Απο τους "μαχητες¨ πρεπει να φυγουν και η ροδανθη και η αλλη που το παιζει δημοσιογραφος..απο τους διασημους οποσδηποτε η νυφιτσα ο Μουρουτσος Παντως τελειως λαθος οι επιλογες παικτων φετος..

καθενας με το πονο του

εγω βλεπω οτι ο σωζων με τη τρελλαρα του, θα φτασει μακρια...η σαλταφεριδου ειναι πολυ ικανη και καλος χαρακτηρας...οι υπολοιποι παλιοι, παλιωσαν πολυ...η νταρια με τη βιργινια εχουν γινει σαν δυο κολλητες που παιρνουν σβαρνα τα μπαρακια, ο νικολας σαν τον καπτεν ιγκλο μονο το τσιμπουκι του λειπει, ο κρητικος ιδιος ο παπαστρουμφ, ασε που μια παιζει 5 δεν παιζει, η δαλακα ειναι σαν τη βασιλισσα της κυψελης σεβαστη και πολυτιμη, η ολγα δεν εχει πολλες δυνατοτητες αλλα τα καταφερνει με το ιδιο παντα αξιολυπητο υφος, ο νασος ειναι κατι σαν μεντορας-ιερεας-πολεμιστης, ο τσιλης βαριεται που ζει , η ροδανθη εξακολουθει να κανει διακοπες και μαυρισμα, η μελινα εξακολουθει να θαβει οποιον δεν χωνευει, ο πανος κολλητος της μελινας, ο κωσταρας εχει χασει το μπουσουλα μετα τη φυγη του τεο, δεν ξερει με ποιον να παει...μοναδικος που εχει κανει αλλαγη στη συμπεριφορα του ειναι ο ηλιας, δειχνει πιο ευδιαθετος, μαλλον του σφυριξαν οτι δεν τραβαει με το υφακι το μουτρωμενο...παντως δεν εχω δεθει με κανενα απο αυτους οπως περισυ...

Μεγαλε

Εγραψες

μμ

το φετινο καστινγκ ειναι αθλιο...γεματο τρολ, δηθεν κ αορατους....οι δε διασημοι για γελια που χωριζονται σε αγορια-κοριτσια.....απο 2000000 αιτησεις διαλεξαν τους πιο αοσμους....ουτε ενας κανονικος, ουτε ενας να μην παιζει ρολο.....χανονται κ 2μ 3 καλοι παοκτες οπως η καινουρια σαλταφεριδου, η δαλακα , ο λιας κ η μελινα μεσα στην απεραντοσυνη των ηθοποιων κ των αφωνων αορατων

ΣΥΜΠΟΛΙΤΗΣ

ακομα ενα αρθρο για τα σκουπιδαρια που μας σερβιρουν στην ΤV. Ευγε Πρωτο Θεμα συγχαρητηρια! Καθε τελειωμενος βλεπει ελληνικη tv και γινεται ακομα πιο δυστυχισμενος...Αλλωστε κρινεστε αναλογως για την ''αντικειμενικη'' αρθρογραφια που μας παρουσιαζετε τοσα χρονια!

ΣΥΓΓΝΩΜΗ...

...ΑΛΛΑ ΔΙΑΦΩΝΩ. ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΜΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Κ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟΥ; ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΠΕΔΟ; ΟΙ ΤΕΧΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΠΕΔΟ; ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΥΝ, ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ Υ.Γ. Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΤΙ ΘΑ ΚΛΙΚΑΡΕΙ Κ ΤΙ ΟΧΙ. ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΑΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ. ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ.

Mairi

Το παιχνίδι έχει γίνει άκρως βαρετό. Παρακολουθείται πλέον μόνο μέσω άρθρων και τουίτερ, δεν χρειάζεται να καθήσει κάποιος να το δει !

KostasPl

σωστη!

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

blanchett_main01

Μία ηλικιωμένη γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο - Ήταν η πρεμιέρα της παράστασης «When We Have Sufficiently Tortured Each Other» - Το Εθνικό Θέατρο του Λονδίνου αναγκάστηκε να εκδώσει ειδική ανακοίνωση ακαταλληλότητας

2
melisses

Το κορυφαίο συγκρότημα, από την Κυριακή 27 Ιανουαρίου και για λίγες Κυριακές, θα εμφανίζεται στο Barbarella Live Party