Αποχαιρέτησε το Survivor η «Iron Barbie» Μαρία

Αποχαιρέτησε το Survivor η «Iron Barbie» Μαρία

Οι Διάσημοι κέρδισαν το έπαθλο επικοινωνίας και οι Μαχητές αποχαιρέτησαν την Μαρία η οποία ψηφίστηκε από το τηλεοπτικό κοινό να αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης

maria-ektosnew
Η Ροδάνθη ζει στον κόσμο της. Νομίζει ότι είναι καλή παίκτρια. Δυστυχώς όμως από το μένος της που προτάθηκε, λειτουργεί σαν κακομαθημένο που δεν το παίζουνε. Θα αποκαλύψει και τη συμφωνία των Mαχητών να ψηφίζουν ό,τι κι αν γίνει τους νέους. Ατιμο μεν, αλήθεια δε. Προφανώς το γεγονός ότι είναι «παλτό» στα αγωνίσματα, ότι πηγαίνει από κρεβάτι σε σανίδι κι από την άμμο στα κούτσουρα δε μετράει καθόλου. Μονίμως μπροστά σε μία κάμερα να γκρινιάζει για την υποψηφιότητα. Ελεος!

Όμως η Ντάρια θα τα πει χύμα και σταράτα. Θα πει ότι η Ροδάνθη τεμπελιάζει κάτι που έχουμε δει κι εμείς, πίστεψέ μας. Η Μαρία πάλι αν μπήκε τελευταία έχει ψυχολογήσει άψογα τον Τσεπάνη. Οπου φυσάει ο άνεμος με λίγα λόγια ο Κωστάρας.

Survivor | Η πίκρα της Ροδάνθης | 03/04/2018


Τα κορίτσια των Μαχητών σχολιάζουν την ερωτική ατμόσφαιρα μεταξύ Σώζoντα και Εύης. Ας τους στείλουν τον Σώζoντα μερικές μέρες και θα δούμε αν θα ξανασυζητήσουν για love story. Και να, λίγα λεπτά μετά Σώζων και Εύη ξεπροβάλλουν με φόντο τον πουρέ. Ο Χάρος θα κάτσει στο τραπέζι και θα βγάλει λόγο στην κοπέλα που όπως φαίνεται θα της κάτσει το φαγητό στο λαιμό. Ευτυχώς δεν της ζήτησε να χορέψουν…

Κλείσιμο
Η Ροδάνθη ήταν να μην βγει υποψήφια. Πήρε φόρα και μιλάει ασταμάτητα στην κάμερα. Για κάθε λόγο κάθε δύο λεπτά ξεπροβάλλει και σχολιάζει ή γκρινιάζει. «Η μικρή Ροδάνθη κάθεται και κλαίει γιατί δεν την παίζουνε οι φιλενάδες της»…

Survivor | Ρομαντικό δείπνο για Σώζων και Εύη | 03/04/2018



Αγώνας με έπαθλο την επικοινωνία
Ο Τανιμανίδαρος υποδέχεται τους παίκτες των δύο ομάδων στην παραλία όπου έχει στηθεί ο στίβος μάχης για το αγώνισμα του επάθλου. Και «ω τι έκπληξ» η  Ροδάνθη για μία ακόμη φορά δηλώνει έκπληκτη για την υποψηφιότητά της.

Ο Σώζων αρχίζει να σχολιάζει τα Ω3 που πήρε από τον σολομό αλλά ο Τανιμανίδης θα τον ρωτήσει για την παρέα. Αντε πάλι. Θα αρχίσει να πλέκει το εγκώμιο της Εύης και να δηλώνει ότι ήταν ο τυχερότερος που έφαγε μαζί της. Η Εύη θα τους γειώσει και δεν θα τροφοδοτήσει την πλάκα. Κατεβάζει ρολά και κομμένη η πλάκα, παρατράβηξε. Κι εμείς κουραστήκαμε, παιδιά. Αν θέλαμε έρωτες θα βλέπαμε το «Τατουάζ», όχι τίποτε άλλο, παίζει και ο Ντάνος εκεί. «Αχ, Ντάνο, θα τρελαθώ Ντάνο, μ’ αυτούς εδώ πες μου τι θέλεις πια να κάνω».

Ο Χάρης περιγράφει το πώς νιώθει μακριά από την οικογένειά του και θα αποκαλύψει ότι ο μικρός του γιόκας μάλλον θα έχει αρχίσει να περπατάει αλλά εκείνος το έχασε… Ολοι θέλουν να επικοινωνήσουν με τις οικογένειές τους και είναι λογικό, μέρες που είναι και μάλιστα μετά από τρεις μήνες μακριά τους…
Τσίλης και Χάρης στο πρώτο ματσάρισμα. Φτάνουν μαζί μετά από ένα συνηθισμένο στίβο μάχης σε έναν πρωτότυπο στόχο. Ο Τσίλης θα κερδίσει και θα κάνει το 1 – 0 για τους Διάσημους.

Εύη εναντίον Βιργινίας. Η Σαλταφερίδου αποδεικνύεται πολύ δυνατή παίκτρια. Και είναι γεγονός και αυτή τη φορά. Πολύ συγκεντρωμένη θα κάνει το 2 – 0 για τους Διάσημους.

Ακολουθούν ο Τσεπάνης και ο Μουρούτσος. Ισοδύναμοι στην διαδρομή. Στον στόχο είναι καλύτερος στις βολές ο Μιχάλης και θα κάνει εύκολα το 3 – 0 για την ομάδα των Διασήμων.

Μελίνα και Ολγα στον στίβο μάχης. Η Μελίνα θα προηγηθεί σημαντικά στην διαδρομή, είναι γνωστό άλλωστε ότι πρόκειται για πολύ γρήγορη κοπέλα. Η Μελίνα θα πετύχει τον στόχο θα πάρει τον πόντο ενώ η Ολγα ακόμη δεν έχει πλησιάσει… Μειώνουν σε 3 -1 οι Μαχητές.

Σώζων και Αγόρου, τι δίδυμο κι αυτό… Πολύ εύστοχος ο Σώζων θα προηγηθεί στον στόχο και για κλάσματα δευτερολέπτου θα κερδίσει τον Νικόλα και θα κάνει το 4 – 1 για τους Διάσημους. Εχει αλλάξει τόσο πολύ η συμπεριφορά του Νικόλα από τότε που του μίλησε η Φελίσια που ούτε καν παραπονιέται ο χριστιανός που έχασε τόσο άδοξα.

Δαλάκα και Φελίσια είναι οι επόμενες παίκτριες. Πρώτη στην διαδρομή και 100% εύστοχη θα κάνει το 5 -1 για τους Διάσημους. Η Φελίσια ακόμη πηγαίνει η δύστυχη…

Ηλίας και Νάσος θα πάρουν θέση στον στίβο. Ο Ηλίας θα μειώσει σε 5 – 2 για τους Μαχητές.

Μιχάλης εναντίον Πάνου. Ο Πάνος «καθαρίζει» πολύ γρήγορα την υπόθεση και δίνει έναν ακόμη πόντο στους Μαχητές οι οποίοι θα μειώσουν σε 5 – 3.

Δαλάκα και Ντάρια. Η Κατερίνα δεν πιάνεται σε αυτό το αγώνισμα. Όταν θα φτάσει η Ντάρια εκείνη θα έχει ήδη πετύχει τον στόχο. 6 – 3 το σκορ για τους Διάσημους.

Νάσος και Τσεπάνης στο επόμενο ματσάρισμα. Πολύ γρήγορα ο Νάσος θα πάρει τον πόντο. 7 – 3 το σκορ.

Εύη και Μελίνα έτοιμες για το επόμενο αγώνισμα. Η Μελίνα για λίγα δευτερόλεπτα θα νικήσει και το σκορ θα μειώσει σε 7 - 4.

Ο Σώζων αντιμετωπίζει τον Χάρη. Η μάλλον Χάρος εναντίον Χάρου. Ο Χάρης θα «φάει» τον Χάρο και θα μειώσει σε 7 – 5 για τους Μαχητές.

Όλγα Φαρμάκη και Φελίσια. Αν και η Φελίσια θα φτάσει με καθυστέρηση θα κερδίσει στον στόχο καθώς η Ολγα δείχνει αδύναμη στο σημερινό αγώνισμα και ειδικά στον στόχο. Οι Μαχητές θα μειώσουν σημαντικά και θα κάνουν το 7 – 6.

Τσίλης και Αγόρου. Ο Νικόλας θα είναι πολύ άστοχος και θα αποτύχει στα δισκάκια σε αντίθεση με τον Τσίλη, ο οποίος παρά το σημαντικό λάθος που θα κάνει στον στόχο θα καταφέρει να πάρει τον πόντο και να κάνει το 8 – 6 για τους Διάσημους.

Ακολουθούν η Ροδάνθη και η Εύη. Για να δούμε, τί θα δούμε… Πολύ γρήγορη η Εύη θα αφήσει πολύ πίσω την αδύναμη αλλά παραπονιάρα Ροδάνθη. Στον στόχο η Εύη θα ρίξει και τους δύο κώνους και θα κάνει το 9 – 6 για τους Διάσημους οι οποίοι πλέον βρίσκονται πολύ κοντά στη νίκη.

Νάσος και Πάνος για τον επόμενο κρίσιμο πόντο, όμως ο Πάνος δε θα κάνει τη χάρη στους Διάσημους και θα μειώσει σε 9 – 7 το σκορ.

Μελίνα και Δαλάκα, στο αποψινό ντέρμπι και όντως ένας συναρπαστικός αγώνας θα γίνει και θα καταφέρει η Μελίνα μετά από πολλές προσπάθειες να πάρει τον πόντο και να μειώσει σε 9 – 8. Ο αγώνας κρίνεται στον πόντο κυριολεκτικά.

Survivor | Κατερίνα Δαλάκα vs Μελίνα | 03/04/2018


Ο Τσίλης θα αναμετρηθεί με τον Τσεπάνη. Ο Τσίλαρος θα κάνει το 10 – 8 και οι Διάσημοι θα κερδίσουν το έπαθλο επικοινωνίας.

Ανεβασμένοι οι Διάσημοι μετά κι από αυτή τη νίκη. Όπως θα πει και ο Μουρούτσος στην διάρκεια της συζήτησης που ακολουθεί το αγώνισμα, έσπασε λίγο η γκίνια και κατάφεραν να πάρουν τα έπαθλα ασυλίας και επικοινωνίας, οπότε όλα καλά. Η Μελίνα θα πει κάτι ενδιαφέρον. Ότι δηλαδή τα κρεβάτια έκαναν τη ζημιά. Λες; Γιατί και οι Διάσημοι μόλις τα έχασαν είδαν άσπρη μέρα.

Επιστρέφοντας στην παραλία τους οι Μαχητές προσπαθούν να εντοπίσουν τα λάθη που τους έχουν οδηγήσει σε απανωτές ήττες και θα εντοπίσουν μία χαλαρότητα η οποία είναι αδικαιολόγητη.

Οι Διάσημοι θα διαβάσουν τα γράμματα των συγγενών και των φίλων τους. Συγκινητικό αλλά ψιλοβαρετό. Εντωμεταξύ στην ματσάρα Γιουβέντους – Ρεάλ Μαδρίτης ο Ρονάλντο βάζει απίστευτα γκολ κι αυτοί στον Αγιο Δομίνικο νομίζουν ότι είναι ήρωες…


Αγώνας συμβόλων
Ο Γιώργης ο Λιανός επιστρέφει στις περιγραφές μετά από καιρό και θα βρεθεί στον στίβο μάχης για τον αγώνα συμβόλων. Πόσους αγώνες θα δούμε, ρε παιδιά; Θα αγωνιστούν οι άντρες. Και για να μην ξεχνιόμαστε η Ρεάλ παίζει διαστημικό ποδόσφαιρο, αγόρια και κορίτσια, τι είναι αυτό. Ποιος Χάρος, ο Κριστιάνο Ρονάλντο ζωγραφίζει με τα πόδια…

Τσίλης και Νάσος θα φτάσουν στον τελικό. Με 2 -1 σκορ ο Νάσος θα κατακτήσει το σύμβολο. Αξιος ο ψηλέας, κύριε Αργύρη μου, ζωγραφίζει ο παίδαρός σου. Ετοίμαζε βαλίτσα για Αγιο Δομίνικο!

Survivor | Νάσος Παπαργυρόπουλος vs Γιάννης Τσίλης | 03/04/2018


Ακολουθούν τα κορίτσια. Βιργινία και Ολγα στον τελικό και η Βργινία θα είναι η νικήτρια με 2 -0.

Το έπαθλο είναι δύο κομμάτια καταΐφι και η Βιργινία θα κεράσει Αγόρου και Χάρη. Ο Αγόρου θα το φάει σαν σπαγγέτι και το τυλίξει στο πιρούνι και μετά θα γλύψει και πιάτο, μη χάσουμε πλάνο μαγικό… Ο Νάσος με Μουρούτσο και Χάρη θα εξαφανίσουν το γλυκάκι.

Εντωμεταξύ στη συνέχεια θα πληροφορηθούμε ότι ο Σώζων λόγω μιας πτώσης που είχε στο αγώνισμα χρειάστηκε να κάνει ράμματα στα ούλα. Περαστικά.

Survivor | Σοβαρός τραυματισμός του Σώζων | 03/04/2018


Η ώρα της αποχώρησης
Η ώρα του Συμβουλίου έφτασε και ο Σάκης Τανιμανίδης θα ανακοινώσει πως η παίκτρια που αποχωρεί είναι η Μαρία Πανταζή ή αλλιώς Iron Barbie. Το πλάνο που δείχνει την Ροδάνθη να χαμογελά ως τα αυτιά παίζει ίσως να είναι κι από τα πλέον αηδιαστικά του παιχνιδιού…

Και κάπως έτσι το Survivor σταματά προσωρινά λόγω Πάσχα και εμείς να ευχηθούμε Καλή Ανάσταση, τηλεθεατάρες. Ραντεβού την επόμενη Τρίτη.

Survivor | Αποχώρηση της Μαρίας Πανταζή | 03/04/2018

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης