Τίτλοι τέλους στη σχέση Κικίλια - Μπαλατσινού

Τίτλοι τέλους στη σχέση Κικίλια - Μπαλατσινού

Ο πρώην υπουργός μετακόμισε από το κέντρο της Αθήνας στο πατρικό του

kikiliasmpalatsinou-v0

Τίτλοι τέλους έπεσαν στη σχέση του πρώην υπουργού Βασίλη Κικίλια με την παρουσιάστρια Τζένη Μπαλατσινού. Το ζευγάρι, άγνωστο ακόμα για ποιο λόγο, αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους στη ζωή.


Οι δυο τους είχαν γνωριστεί μέσω κοινών γνωστών τον Απρίλιο του 2017 και η σχέση τους δημοσιοποιήθηκε τον Αύγουστο της ίδιας χρονιάς, όταν διέρρευσαν φωτογραφίες του ερωτευμένου ζευγαριού στην Πάτμο να βαδίζει χέρι-χέρι. Τότε είχαν περάσει κάποιες μέρες μαζί στο νησί της Αποκάλυψης, το όποιο είναι το αγαπημένο ησυχαστήριο της Τζένης Μπαλατσινού.

Η είδηση και οι σχετικές φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο «Πρώτο Θέμα» έκαναν τον γύρο της πολιτικής και κοσμικής Αθήνας.

Κλείσιμο


Οι δυο τους σύμφωνα με δημοσιεύματα και δηλώσεις φίλων από το περιβάλλον τους, ζούσαν τον απόλυτο έρωτα και γι αυτό σχετικά γρήγορα, πριν κλείσουν ένα χρόνο σχέσης, αποφάσισαν να συγκατοικήσουν στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην οδό Στησιχόρου. Μαζί τους έμενε και ο μικρός γιος της Τζένης και του Πέτρου Κωστόπουλου, Μάξιμος.

Στο μετάξυ έκαναν και κάποιες κοινές δημόσιες εμφανίσεις, χωρίς να προσπαθούν να κρύψουν από τα φώτα της δημοσιότητας ότι ήταν μαζί και μάλιστα πως ήταν και ευτυχισμένοι. 

Ωστόσο, τώρα, για λόγους που αυτοί γνωρίζουν καλύτερα από όλους, αποφάσισαν να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους στη ζωή τους, με τον πρώην υπουργό -όπως γράφει το bloko.gr - να ενημερώνει γραπτώς την Ελληνική Αστυνομία για την αλλαγή της διεύθυνσης παραμονής του, κίνηση που σηματοδοτεί και το τέλος της σχέσης τους. Ο κ. Κικίλιας, σύμφωνα με το έγγραφο που κατέθεσε στην Αστυνομία, επιστρέφει στο πατρικό του σπίτι. 




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης