Κλόε Καρντάσιαν: Η κόρη μου θέλω να έχει τα μεγάλα μου και ανασηκωμένα οπίσθια

Κλόε Καρντάσιαν: Η κόρη μου θέλω να έχει τα μεγάλα μου και ανασηκωμένα οπίσθια

Οι αναρτήσεις στο Instagram και οι σκέψεις για το πώς φαντάζεται την αγέννητη κόρη της

khloe_kardashian

Ακόμα δεν τoν είδαμε, Γιάννη τον βαφτίσαμε, είχε πει ο Θόδωρος Κολοκοτρώνης, όταν είχε κληθεί να βαφτίσει ένα παιδί που δεν είχε γεννηθεί. Κάπως έτσι σκέφτεται και η Κλόε Καρντάσιαν, η οποία αποκαλύπτει πώς θέλει να μοιάζει η κόρη της. Έτσι λοιπόν, λίγο πριν γεννήσει, η Κλόε Καρντάσιαν φαντάζεται τι θα ήθελε να πάρει η κόρη της από εκείνη. Η διάσημη τηλεπερσόνα και αδερφή της Κιμ Καρντάσιαν -που διαρκώς βομβαρδίζει τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με φωτογραφίες της που δείχνουν την κοιλιά και το στήθος της- αποκάλυψε ότι η κόρη της θα ήθελε να κληρονομήσει τα πληθωρικά της οπίσθια και το επιχειρηματικό της δαιμόνιο.

Μάλιστα για τα οπίσθια θέλει να έχει τα ίδια με τα δικά της όταν είναι γυμνασμένα και στην καλύτερή τους φόρμα. Σε προηγούμενη της ανάρτηση είχε πει πως από τον πατέρα της θα ήθελε να πάρει το αθλητικό του σώμα.

«Την προηγούμενη εβδομάδα αποκάλυψα τα χαρίσματα που θα ήθελα να πάρει η κόρη μας από εμένα και τον Τρίσταν. Για παράδειγμα θέλω να πάρει το στιλ μου και τις χορευτικές μου κινήσεις. Τώρα θέλω να προβώ σε περισσότερες αποκαλύψεις. Θέλω το μωρό μου να κληρονομήσει τα οπίσθιά μου. Τα δύο μεγάλα ανασηκωμένα οπίσθιά μου και εννοώ αυτά που είχα πριν την εγκυμοσύνη μου», είπε χαρακτηριστικά.

Εδώ θα πούμε εμείς, ουδέν σχόλιο...


Mommy and Daddy 📸 @sashasamsonova

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Khloé (@khloekardashian) στις

Κλείσιμο

📸 @sashasamsonova

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Khloé (@khloekardashian) στις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης