Brunch, σουβλάκια και στο βάθος μίση και πάθη στο Survivor

Brunch, σουβλάκια και στο βάθος μίση και πάθη στο Survivor

Μαχητές και Διάσημοι μοιράστηκαν τις νίκες και τα έπαθλα φαγητού στα δύο αγωνίσματα, την ώρα που η παραλία των Μαχητών συνεχίζει να θυμίζει «ηφαίστειο» έτοιμο να εκραγεί

surv-kritikos-1
Εχει ένα ενδιαφέρον η παραλία των Διασήμων, τηλεθεατάρες. Ο πόντικας ο Τζέρυ ερωτεύθηκε την Δαλάκα. Εχει γούστο ο mouse. Κάθε βράδυ την περιτριγυρίζει στο κρεβάτι. Το έχει λαχταρήσει το ξανθό κορίτσι. Εντωμεταξύ ο Σώζων όταν δεν μιλάει, ποζάρει. Άλλο πάλι και τούτο… Μη χειρότερα με δαύτον. Τι άλλο θα δούμε… Όταν μιλάει όμως λέει τεράστιες ατάκες. Έναν αχινό έπιασε και πήγε να τον μοιράσει λες και ήτανε παστίτσιο τρομάρα του. «Αν δεν μου περισσεύει δε δίνω. Το ‘να χέρι νίβει τ’ άλλο και τα δυο το πρόσωπο» Του άφησε η Σπυροπούλου το βιβλίο με τα γνωμικά; Να του το πάρετε, παιδιά, λυπηθείτε μας.

Στην παραλία των Μαχητών, φυσάει άλλος άνεμος. Ο καβγάς Ηλία – Θοδωρή στοιχειώνει την ομάδα. Και δικαιολογημένα αφού πρόκειται για ξέσπασμα μιας παθολογικής κατάστασης πλέον. Ο Θοδωρής απομονωμένος κόβει βόλτες στην άμμο, ο Ηλίας νιώθει άσχημα για όσα συνέβησαν. Όπως θα αποκαλύψει στην κάμερα πως ο Θοδωρής «τρωγόταν με τα ρούχα του» καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού των ερωτήσεων. Και η Μελίνα πλέον δεν αντέχει την συμπεριφορά του Τεό, κάτι που μάλλον καταλαβαίνουν και οι νέοι. Κι όλα αυτά, για ένα κομμάτι μηλόπιτα.

Το μοντέλο θα πει στην κάμερα ότι νιώθει σαν «βόμβα έτοιμη να σκάσει». Μπουμ και πάμε παρακάτω, φίλε, μας κούρασες. Πολύ όμως. Σε ριάλιτι πήγες, όχι στην μικρασιατική εκστρατεία. Ελεος!

Survivor | Οι Μαχητές για το επεισόδιο μεταξύ Ηλία και Θοδωρή  | 26/03/2018


Κλείσιμο
Πάμε στον αγώνα επάθλου, να ηρεμήσουμε κι εμείς, να ηρεμήσετε κι εσείς. Βουρ!

Πίσωωωω. Ο Σώζων και πάλι μιλάει στην κάμερα. Θέλει να κερδίσει κάτι που θα το δαγκώσει και θα κάνει κρατς, θέλει να γεμίσει σωματικά και ψυχικά, θέλει, θέλει, θέλει….

Φέρτε πίσω την Κωνσταντίνα και πάρτε τούτον.


Αγώνας επάθλου: όλα για το brunch
Ο Γιώργος ο Λιανός θα υποδεχθεί τις δύο ομάδες. Μετά την περιγραφή των ευεργετικών συνεπειών του μασάζ στην ομάδα των Διασήμων έρχεται η ώρα του απολογισμού του fight των Μαχητών, οι οποίοι προσπαθούν ν ατο «πνίξουν» και να πάνε παρακάτω. Ο Πάνος τα περιγράφει όλα καλά, όμως η Μαρία, μπράβο βρε κορίτσι, θα τα πει όπως τα λέει κι όταν δεν είναι μπροστά οι άλλοι. Ότι δηλαδή οι «ψάρακες» τρώνε bullying από τους παλιούς…

Επιδόρπια και ροφήματα γάλακτος αλλά και τυριά περιμένουν τους νικητές και τα στομάχια που γουργουρίζουν ακούγονται ως την Αθήνα. Ο σημερινός στίβος μάχης είναι πιο σύνθετος και στον στόχο έχει μπασκετάκι με εμπόδιο. Που είσαι, Ντίναρε, να τα σαρώσεις όλα;  Ερώτηση. Ο Αγόρου τι έχει πάθει; Ούτε μιλάει, ούτε λαλάει, ούτε ακούγεται. Α, ρε Φελίσια… Όλα πήγες και τα κάρφωσες;

Στο πρώτο ματσάρισμα θα βρεθούν αντιμέτωποι ο Χάρης και ο Μιχάλης Μουρούτσος. Παρά την σχετική δυσκολία στη διαδρομή όλα και πάλι θα κριθούν στον στόχο, στον οποίο ο Χάρης αποδεικνύεται πιο εύστοχος και θα κάνει το 1 – 0 για τους Μαχητές.

Ολγα εναντίον Βιργινίας. Γρήγορες στην διαδρομή θα φτάσουν σχεδόν μαζί στο καλάθι. Η Βιργινία ως ψηλή θα καταφέρει να βάλει πιο γρήγορα τις βολές της και θα κάνει το 2 – 0 για τους Μαχητές.

Θοδωρής και Γιάννης Τσίλης αντίπαλοι στο επόμενο. Ο Τεό είναι κουρασμένος και ο Τσίλης θα νικήσει μειώνοντας για τους Διάσημους σε 2 -1.

Φελίσια εναντίον Εύης και για πρώτη φορά η παίκτρια των Μαχητών θα πάρει νίκη και θα κάνει το σκορ 3-1 το σκορ.

Ηλίας και Σώζων. Αυτά είναι. Ο Ηλίας θα κερδίσει ενώ ο Σώζων πανηγυρίζει δίχως να έχει κερδίσει. Το είδαμε κι αυτό. Κλείσαμε ως τηλεθεατές. 4 – 1 το σκορ για τους Μαχητές.

Δαλάκα εναντίον Μελίνας. Ράμπο εναντίον Ρόκι. Η Μελίνα θα βρει πιο γρήγορα τον στόχο και η διαφορά θα αυξηθεί, με το σκορ να γίνεται 5-1.

Survivor | Κατερίνα Δαλάκα vs Μελίνα | 26/03/2018


Κρητικός και Πάνος θα βρεθούν αντιμέτωποι. Ο Στελάρας με ένα καλάθι διαφορά θα κάνει το 5 -2 και θα μειώσει για τους Διάσημους.

Εύη Σαλταφερίδου απέναντι στην Ντάρια η οποία πολύ εύστοχη θα αυξήσει την διαφορά σε 6 – 2.

Σώζων εναντίον Νικόλα. Ζευγάρι κινηματογραφικό στον στίβο μάχης. Ο Αγόρου πάει βολίδα. Όμως ο Χάρος θα σαρώσει στις βολές και θα μειώσει σε 6 -3. Δαλάκα και Φελίσια και η Κατερίνα απλά θα αφήσει την Φελίσια στην άμμο… 6 -4 το σκορ.

Τσίλης και Ηλίας είναι οι επόμενοι. Ο Λιάκος θα γίνει Σταχτοπούτος καθώς θα χάσει το παπούτσι του αλλά έστω και μονοσάνδαλο το παλικάρι θα πάρει τον πόντο και θα κάνει το 7 – 4 για τους Μαχητές.

Ολγα και Ντάρια σε μία ενδιαφέρουσα αναμέτρηση. Η Ολγάρα θα πετύχει τις βολές και το σκορ θα γίνει 7 – 5. Μειώνουν και πάλι οι Διάσημοι. Στέλιος και Χάρης είναι οι επόμενοι και ο Χάρης το έχει πολύ με τον στόχο και θα κάνει το 8 – 5 για τους Μαχητές.

Survivor | Όλγα Φαρμάκη vs Ντάρια | 26/03/2018


Η Εύη θα αντιμετωπίσει την Βιργινία και θα τα καταφέρει. Η νέα παίκτρια των Διασήμων θα μειώσει σε 8 – 6. Μουρούτσος και Τσεπάνης. Ο Τσεπάνης θα νικήσει αλλά θα πανηγυρίσει θαρρείς και πήρε πρωτάθλημα… 9 – 6 το σκορ.

Εύη Σκαρώνη και Μελίνα για τον καθοριστικό πόντο του αγωνίσματος. Η Κύπρια θα «καθαρίσει» το ματς, θα κάνει το 10 -6 και οι Μαχητές ετοιμάζονται για το brunch.

Το στομάχι της Βιργινίας, όπως ισχυρίζεται, φωνάζει «brunch brunch brunch». Λες και πήρε το lower… Εντωμεταξύ η Iron Barbie έκατσε και πάλι πάγκο αλλά δεν έδειξε να πολυσκάει.

Ο Αγόρου γλύφει πιάτα, γλύφει καπάκια. Μεγάλε, κάλμα, αηδιάσαμε. Η Φελίσια δείχνει να πεινάει πολύ ενώ η Ροδάνθη η οποία ούτε έβρεξε μπατζάκι τρώει του καλού καιρού.

Στην παραλία των Διασήμων ο Σώζων, έχντας προφανώς ξεχάσει ότι έχασε κι εκείνος, ρίχνει το φταίξιμο για την ήττα στις δύο Εύες.  Το σχόλιο της Μαρίας συζητιέται και από τις δύο ομάδες. Η Βιργινία θα την πιάσει να της μιλήσει και θα προσπαθήσει να την πείσει πως δεν τρέχει κάτι ούτε υπάρχει πρόθεση αποκλεισμού. Στην κάμερα η Βιργινία θα εκφράσει την ενόχλησή της που η Μαρία μίλησε on camera και όχι στους ίδιους.

Η Εύη η Σαλταφερίδου απλά και διακριτικά θα αρχίσει να αποκαλύπτει την περίπτωση Σώζων. «Δεν ταιριάζουμε πολύ…» θα πει και θα ανακουφιστούμε. Και η Σκαρώνη θα αναγνωρίσει την αγωνιστική του δεινότητα αλλά ως εκεί… Ο ίδιος, ψύχραιμος, συνεχίζει το one man show στην κάμερα… Κοντοζυγώνει το Συμβούλιο…

Ολοι θα πέσουν για ύπνο αλλά ένας, μόνο ένας θα κάνει τον σταυρό του, μέρες που είναι. Ο Νάσος, ο τιτανοτεράστιος Παπασίλβερ.  Ο Σώζων έγινε τσιμπούρι σε Τσίλη και Κρητικό οι οποίοι λογικά έχουν φρικάρει. Ευτυχώς που φεύγει συνέχεια για να μιλάει στην κάμερα και ησυχάζουν λίγο τα παλικάρια.


Ανδρες έτοιμοι για όλα
Ακολουθεί ο αγώνας ανδρών 2Χ2 με έπαθλο δύο σουβλάκια απ’ όλα. Ερχόμαστε κι εμείς ν’ αγωνιστούμε, Λιανέ, περίμενε.

Αγόρου και Πάνος για τους Μαχητές, Κρητικός και Τσίλης για τους Διάσημους. Ο αγώνας κρίνεται στις πέντε νίκες και την πρώτη θα την πάρει ο Πάνος νικώντας τον Κρητικό και κάνοντας το 1-0 για τους Μαχητές. Ο Αγόρου στη συνέχεια θα νικήσει τον Τσίλη. 2-0 το σκορ.

Ο Στέλιος θα μειώσει σε 2-1 νικώντας τον Αγόρου. Ο Τσίλης θα ισοφαρίσει σε 2-2 νικώντας τον Πάνο. Στη συνέχεια θα νικήσει και τον Αγόρου κάνοντας το σκορ 3-2. Ο Στελάρας θα κάνει το 4– 2 απέναντι στον Πάνο. Και με απίστευτη επίδοση θα κάνει το 5-2 την ώρα που η εξέδρα θα φωνάζει «Είναι τρελός, είναι τρελός ο Κρητικόοοοος». Με 5-2 οι Διάσημοι ετοιμάζονται πίτα γύρο απ’ όλα.

Ο Στέλιος–Πάτερ Φαμίλιας αφιερώνει μία νίκη σε κάθε παιδί του αλλά σήμερα για το τέταρτο παιδί που επιθυμεί να αποκτήσει δεν είπε κουβέντα…

Ραντεβού απόψε με νέες ίντριγκες…

Survivor | Στέλιος Κρητικός vs Πάνος | 26/03/2018
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης