Τα δάκρυα χαράς της Κιάρα Φεράνι και η πρώτη φωτογραφία του γιου της

Τα δάκρυα χαράς της Κιάρα Φεράνι και η πρώτη φωτογραφία του γιου της

To πολύ τρυφερό οικογενειακό στιγμιότυπο μέσα σε μια ώρα είχε πάνω από 1,3 εκατ. likes.

Τα δάκρυα χαράς της Κιάρα Φεράνι και η πρώτη φωτογραφία του γιου της
Η Κιάρα Φεράνι μια από τις πιο διάσημες fashion bloggers του πλανήτη έγινε μαμά πριν από δύο ημέρες και κατάφερε μέσα σε μια ώρα να ρίξει το Instagram


Στον προσωπικό της λογαριασμό ανέβασε μια φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο έχοντας στην αγκαλιά της τον νεογέννητο Λεοντσίνο και στο προσκέφαλό της τον σύζυγό της Φεντέζ να της δίνει ένα φιλί. Η πολύ τρυφερή οικογενειακή φωτογραφία μέσα σε μια ώρα είχε πάνω από 1,3 εκατ. likes.

Κλείσιμο


Τα δάκρια χαράς

H γλυκιά Κιάρα πριν από λίγο ανέβασε άλλη μια φωτογραφία εκείνης και του συζύγου της όπου κλαίει με λυγμούς. Όπως εξήγησε κλαίει από χαρά: «Αυτά είναι τα καλύτερα δάκρυα που έχω χύσει ποτέ. Αυτή είναι η στιγμή που είδαμε τον Λεό να έρχεται στη ζωή: ποτέ μου δεν έχω αισθανθεί έτσι. Ήταν μια δύσκολη γέννα που κράτησε πολύ, είχα εξουθενωθεί και έζησα την εμπειρία με αγάπη γιατί είχα το καλύτερο κίνητρο. Αισθάνομαι πως ήταν μια ονειρική σκηνή από ταινία. Αρχισα να κλαίω όταν είδα αυτή τη φωτογραφία γιατί είναι όλος μου ο κόσμος. Σε αγαπάμε ήδη τόσο πολύ μικρέ Λεοντσίνο».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης