Ιππότης ο Ρίνγκο Σταρ: «Θα φοράω το μετάλλιο στο πρωινό μου»

Ιππότης ο Ρίνγκο Σταρ: «Θα φοράω το μετάλλιο στο πρωινό μου»

«Σημαίνει πολλά αυτός ο τίτλος. Σημαίνει αναγνώριση για όσα έχουμε κάνει. Είμαι ιδιαιτέρως χαρούμενος που τον έλαβα», τόνισε το πρώην «Σκαθάρι» 

Ιππότης ο Ρίνγκο Σταρ: «Θα φοράω το μετάλλιο στο πρωινό μου»
Με τον τίτλο του Ιππότη για την προσφορά του στη μουσική τιμήθηκε ο ντράμερ των Beatles, Ρίνγκο Σταρ, σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ. 

«Σημαίνει πολλά αυτός ο τίτλος. Σημαίνει αναγνώριση για όσα έχουμε κάνει. Είμαι ιδιαιτέρως χαρούμενος που τον έλαβα», τόνισε το πρώην «Σκαθάρι» στο BBC. 

O τίτλος στον Ρίνγκο Σταρ έρχεται 53 χρόνια αφότου όλοι οι Beatles είχαν λάβει μετάλλια της Βρετανικής Αυτοκρατορίας, τον Οκτώβριο του 1965, σε μία εποχή που η τίμησή τους είχε  θεωρηθεί αμφιλεγόμενη. Το καθεστώς έβλεπε ακόμη με καχυποψία την ροκ εν ρολ και πολλοί από όσους είχαν λάβει τιμές τις είχαν επιστρέψει με διάθεση αποστροφής. 

Κλείσιμο


Ο Τζον Λένον αργότερα ισχυρίστηκε ότι οι Beatles ήταν τόσο αγχωμένοι στην ιδέα της συνάντησής του με τη Βασίλισσα, που μπήκαν σε ένα από τα μπάνια του Μπάκιγχαμ για να κάνουν τσιγάρο.

Ερωτηθείς αν θέλει να τον αποκαλούν Σερ Ρίνγκο, ο μουσικός, το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Ρίτσαρντ Στάρκι, απάντησε: «Δεν ξέρω ακόμη. Είναι κάτι καινούριο και δεν ξέρω πώς χρησιμοποιείται. Αλλά θα το χρησιμοποιήσω με κάποιο τρόπο. Θα το φοράω στο πρωινό», αστειεύτηκε.

Ο Ρίνγκο Σταρ έφτασε στην εκδήλωση με τη σύζυγό του, Barbara Bach, σχηματίζοντας με τα δάχτυλά τους το σήμα της ειρήνης για τους θαυμαστές και τους φωτογράφους. 

Ο Σταρ τιμήθηκε 21 χρόνια αφότου πήρε τον ίδιο τίτλο ο έτερος Beatle, Πολ ΜακΚάρτνεϊ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης