Η παρουσιάστρια Kathie Lee Gifford στηρίζει τους Cosby και Weinstein: «Ας είμαστε ευσπλαχνικοί»

Η παρουσιάστρια Kathie Lee Gifford στηρίζει τους Cosby και Weinstein: «Ας είμαστε ευσπλαχνικοί»

«Τους γνωρίζω εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Δεν μπορείς να είσαι φίλος και στην πρώτη δυσκολία να το βάζεις στα πόδια», είπε χαρακτηριστικά στη ραδιοφωνική εκπομπή του Andy Cohen

Η παρουσιάστρια Kathie Lee Gifford στηρίζει τους Cosby και Weinstein: «Ας είμαστε ευσπλαχνικοί»
Η Kathie Lee Gifford, παρουσιάστρια της εκπομπής Today, διατηρεί  εδώ και πολλά χρόνια φιλικές σχέσεις με τον Bill Cosby και τον Harvey Weinstein. Οι καταγγελίες περί βιασμών και σεξουαλικών παρενοχλήσεων που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, με θύτες τους δύο διάσημους άνδρες, δεν φαίνεται να έχουν κλονίσει τα φιλικά της αισθήματα προς εκείνους. 

«Τους γνωρίζω εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Δεν μπορείς να είσαι φίλος και στην πρώτη δυσκολία να το βάζεις στα πόδια», είπε χαρακτηριστικά στη ραδιοφωνική εκπομπή του Andy Cohen, την Τετάρτη. «Αυτό δεν θα ήταν φιλία αλλά καιροσκοπισμός», συμπλήρωσε η 64χρονη παρουσιάστρια. 

«Ο Harvey Weinstein ήταν φίλος μου για 30 χρόνια. Του τηλεφώνησα και του άφησα ένα μήνυμα», αποκάλυψε η Gifford. «Θέλω μόνο να ξέρουν ότι δεν τους κρίνω. Δεν μου αρέσει αυτό που κάνουν, αλλά μόνο ο Θεός γνωρίζει τις καρδιές τους και εάν υπάρχει ελπίδα γι 'αυτούς», είπε χαρακτηριστικά και θέλησε να διευκρινίσει ότι καταδικάζει τη συμπεριφορά τους. 

Κλείσιμο
«Ελπίζω οι άνθρωποι που μας ακούν να μην με παρεξηγήσουν. Δεν λέω ότι αυτή η συμπεριφορά είναι με οποιοδήποτε τρόπο αποδεκτή, δεν είναι! Και είναι φρικτό, και ως γυναίκα που το έχει βιώσει είναι φοβερό, αλλά μπορούμε τουλάχιστον να δούμε κάθε μεμονωμένη περίπτωση και να τη δούμε για αυτό που είναι; Και να είμαστε ευσπλαχνικοί με όσους έχουν μετανιώσει για αυτά που έχουν κάνει»; Κατέληξε στη ραδιοφωνική της συνέντευξή. 



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης