Η παρουσιάστρια Kathie Lee Gifford στηρίζει τους Cosby και Weinstein: «Ας είμαστε ευσπλαχνικοί»

Η παρουσιάστρια Kathie Lee Gifford στηρίζει τους Cosby και Weinstein: «Ας είμαστε ευσπλαχνικοί»

«Τους γνωρίζω εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Δεν μπορείς να είσαι φίλος και στην πρώτη δυσκολία να το βάζεις στα πόδια», είπε χαρακτηριστικά στη ραδιοφωνική εκπομπή του Andy Cohen

Η Kathie Lee Gifford, παρουσιάστρια της εκπομπής Today, διατηρεί  εδώ και πολλά χρόνια φιλικές σχέσεις με τον Bill Cosby και τον Harvey Weinstein. Οι καταγγελίες περί βιασμών και σεξουαλικών παρενοχλήσεων που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, με θύτες τους δύο διάσημους άνδρες, δεν φαίνεται να έχουν κλονίσει τα φιλικά της αισθήματα προς εκείνους. 

«Τους γνωρίζω εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Δεν μπορείς να είσαι φίλος και στην πρώτη δυσκολία να το βάζεις στα πόδια», είπε χαρακτηριστικά στη ραδιοφωνική εκπομπή του Andy Cohen, την Τετάρτη. «Αυτό δεν θα ήταν φιλία αλλά καιροσκοπισμός», συμπλήρωσε η 64χρονη παρουσιάστρια. 

«Ο Harvey Weinstein ήταν φίλος μου για 30 χρόνια. Του τηλεφώνησα και του άφησα ένα μήνυμα», αποκάλυψε η Gifford. «Θέλω μόνο να ξέρουν ότι δεν τους κρίνω. Δεν μου αρέσει αυτό που κάνουν, αλλά μόνο ο Θεός γνωρίζει τις καρδιές τους και εάν υπάρχει ελπίδα γι 'αυτούς», είπε χαρακτηριστικά και θέλησε να διευκρινίσει ότι καταδικάζει τη συμπεριφορά τους. 

«Ελπίζω οι άνθρωποι που μας ακούν να μην με παρεξηγήσουν. Δεν λέω ότι αυτή η συμπεριφορά είναι με οποιοδήποτε τρόπο αποδεκτή, δεν είναι! Και είναι φρικτό, και ως γυναίκα που το έχει βιώσει είναι φοβερό, αλλά μπορούμε τουλάχιστον να δούμε κάθε μεμονωμένη περίπτωση και να τη δούμε για αυτό που είναι; Και να είμαστε ευσπλαχνικοί με όσους έχουν μετανιώσει για αυτά που έχουν κάνει»; Κατέληξε στη ραδιοφωνική της συνέντευξή. ΣΧΟΛΙΑ (1)

Άσχετος

Σωστή συμπεριφορά .** Να ευεργετεις τούς φίλους σου , όταν τους συμβαίνει κάτι κακό ** Μένανδρος. ( Εν τοίς κακισοι τους φίλους ευεργετει ).

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης