Ρούλα Κορομηλά: Το Mega δεν θα σβήσει ποτέ από την καρδιά μου

Ρούλα Κορομηλά: Το Mega δεν θα σβήσει ποτέ από την καρδιά μου

Η συγκινητική ανάρτηση της παρουσιάστριας στο Instagram- «Είναι κρίμα το MEGA να “τελειώνει” έτσι άδοξα, με μαύρο στις οθόνες μας και με εκατοντάδες εργαζομένων στο δρόμο»

Τη συγκίνηση της για το κανάλι στο οποίο επί επτά χρόνια εργάσθηκε, δεν κατάφερε να κρύψει η Ρούλα Κορομηλά, η οποία με δημόσια ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό της στο instagram, εξέφρασε τη θλίψη της για το κλείσιμο του σταθμού.

Η παρουσιάστρια ανέβασε ένα βίντεο το οποίο συνόδευσε με τα εξής λόγια:

«Το Mega δεν θα σβήσει ποτέ από την καρδιά μου
7 χρόνια από την τηλεοπτική μου πορεία γεμάτα χαρές, αγωνία, συγκίνηση, επιτυχία, λάμψη, θετική ενέργεια, ανθρωπιά! Χρόνια γεμάτα δημιουργία και έμπνευση που κανείς δεν θα μπορέσει να τα σβήσει από τη μνήμη μας! Η τηλεόραση είναι ομαδική δουλειά πολλών ανθρώπων μπροστά και πίσω από τις κάμερες που απαιτεί αγάπη, δόσιμο και κατάθεση ψυχής. “Bravo”, “Bravissimo”, “Ε ναι λοιπόν” και “Τηλεμαραθώνιοι” που έδωσαν χαρά και αγκάλιασαν έμπρακτα εκατοντάδες χιλιάδες παιδιά και συνανθρώπους μας σε ανάγκη. Είναι κρίμα το MEGA να “τελειώνει” έτσι άδοξα, με μαύρο στις οθόνες μας και με εκατοντάδες εργαζομένων στο δρόμο».

H ανάρτησή της στο ΙnstagramΤο @megatvcom δε θα σβήσει ποτέ από την καρδιά μου ❤ . 7 χρόνια από την τηλεοπτική μου πορεία γεμάτα χαρές, αγωνία, συγκίνηση, επιτυχία, λάμψη, θετική ενέργεια, ανθρωπιά! . Χρόνια γεμάτα δημιουργία και έμπνευση που κανείς δε θα μπορέσει να τα σβήσει από τη μνήμη μας! . Η τηλεόραση είναι ομαδική δουλειά πολλών ανθρώπων μπροστά και πίσω από τις κάμερες που απαιτεί αγάπη, δόσιμο και κατάθεση ψυχής. "Bravo", "Bravissimo", "Ε ναι λοιπόν" και "Τηλεμαραθώνιοι" που έδωσαν χαρά και αγκάλιασαν έμπρακτα εκατοντάδες χιλιάδες παιδιά και συνανθρώπους μας σε ανάγκη. . Είναι κρίμα το MEGA να "τελειώνει" έτσι άδοξα, με μαύρο στις οθόνες μας και με εκατοντάδες εργαζομένων στο δρόμο. . Στο μαύρο και στο σκοτάδι απαντώ με φως και αισιοδοξία και κρατώ μέσα μου για πάντα το καλό και το θετικό! #IamRoula #MegaChannel #MegaMou

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Roula Koromila (@roulakoromila) στις

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης