Survivor: Παπαργυρόπουλος ο τρίτος υποψήφιος με Σπυροπούλου-Δρυμωνάκο

Survivor: Παπαργυρόπουλος ο τρίτος υποψήφιος με Σπυροπούλου-Δρυμωνάκο

Ενώ στους Μαχητές η κάμερα θα προδώσει τον Θοδωρή να κρύβει καρύδα και τους υπόλοιπους να συνεχίζουν να αλληλοκατηγορούνται

Survivor: Παπαργυρόπουλος ο τρίτος υποψήφιος με Σπυροπούλου-Δρυμωνάκο
Είναι κι αυτός ο μάγος ο dj  στο Survivor που απαλύνει τον πόνο μας. Γιατί χθες το βράδυ, στην αρχή της μαραθώνιας πλήξης, μας έριξε κι έναν ωραίο Bob Marley με φόντο την αμμουδιά και το κυματάκι κι έφυγε λίγο το μυαλό και το μάτι από τη μιζέρια του ριάλιτι.

Μια μιζέρια που πάντα βρίσκει τρόπο να αναδύεται από τα βράχια, από την άμμο, από παντού. Ο Ηλίας συνεχίζει να αποτελεί το κόκκινο πανί για τους Μαχητές που αντί να κοιτάξουν να ηρεμήσουν, τρώγονται με τα λιγοστά ρούχα που φοράνε. Ο Νικόλας ο Αγόρου μιλά για τον ερχομό του συμπαίκτη του με τα γνωστά «ναι μεν αλλά». Ο Ηλίας δεν νιώθει άμεσα το bullying, εισπράττει μια ψυχρούλα… 

Κλείσιμο


«Το κλίμα της ομάδας είναι σαν τα κύματα της θάλασσας» θα πει η ποιήτρια Μελίνα και θα μας κάνει να ξεχάσουμε τη ρέγγε που ακούσαμε και χαλαρώσαμε σε δευτερόλεπτα. Πάει η διάθεση, πάει η ωραία αύρα που εξέπεμψε η παραλία με τον παφλασμό από το κυματάκι και την εικόνα της χρυσής άμμου, τα πήρε και τα σήκωσε η ποιητική διάθεση της Μελίνας. Τουλάχιστον αυτή δεν απήγγειλε Καβάφη, θα μου πεις. Κάτι είναι κι αυτό.

Στους Διάσημους, για μία ακόμη φορά ο Μουρούτσος θα μιλά σα να βγάζει λόγο. Αν γίνουν εκλογές πάντως στη Δομινικανή Δημοκρατία την έδρα την έχει σίγουρη. Στην Ελλάδα αν διαβάσει το twitter δεν θα ξαναμιλήσει στην κάμερα έτσι. Ο Νάσος έχει αρχίσει να υποψιάζεται ότι τα κορίτσια τους τη φυλάνε και μάλλον στο συμβούλιο τα αγόρια θα δοκιμαστούν σε θέματα υποψηφιότητας. Ο ίδιος δηλώνει προετοιμασμένος να βρεθεί στη ζυγαριά…



Ο αγώνας για την κρίσιμη ασυλία
Δρυμωνάκος και Χάρης και το σκορ ανοίγουν οι Διάσημοι με το παιδί δελφίνι. 1-0 το σκορ. 
Νάσος – Ηλίας στην αρένα και οι Μαχητές θα ισοφαρίσουν εύκολα και θα γίνει το σκορ 1 -1
Η Κωνσταντίνα εναντίον της Βιργινίας και για πρώτη φορά η Ντίνα μας δεν έμεινε και πολύ πίσω. Όμως η Βιργινία θα ευστοχήσει πιο γρήγορα και θα κάνει το 2 – 1 για τους Μαχητές.
Στέλιος και Θοδωρής είναι οι επόμενοι παίκτες. Και για μία ακόμη φορά θα είναι πιο εύστοχοι οι Μαχητές και θα κάνουν το 3-1.

Τσεπάνης και Τσίλης. Δύσκολα θα χάσει ο Τσίλης σε αγώνισμα και γι αυτό θα μειώσουν οι Διάσημοι σε 3 -2 Μελίνα εναντίον Ολγας. Η Κύπρια φτάνει πρώτη στον τερματισμό και ρίχνει πρώτη το τοτέμ. Στη συνέχεια θα ρίξει και το δεύτερο και θα κάνει το 4 – 2 για τους Μαχητές.
Νάσος και Αγόρου το πρώτο νέο ματσάρισμα. Ο ψηλέας θα σαρώσει τον «Εμείς είμαστε» και θα μειώσει για τους Διάσημους σε 4 -3.

Δρυμωνάκος και Θοδωρής στο επόμενο. Με καλό προβάδισμα το μοντέλο θα ρίξει και τα δύο τοτέμ και θα κάνει το 5 -3 για τους Μαχητές.

 Φαρμάκη με Βιργινία μπαίνουν στον στίβο μάχης. Η Ολγάρα παρά τον τραυματισμό της το παλεύει. Η Βιργινία θα ρίξει πιο γρήγορα τα δικά της τοτέμ και θα κάνει το σκορ 6 – 3 αυξάνοντας την διαφορά υπέρ των Μαχητών. 

 Κρητικός εναντίον Τσεπάνη για τον επόμενο γύρο. Δύο πολύ γρήγοροι παίκτες στην διαδρομή η οποία ωστόσο μικρή σημασία έχει καθώς όπως έχουμε συνηθίσει εδώ και μέρες όλα κρίνονται στην φάση του στόχου. Τι αστοχία είναι αυτή; Τι έπαθαν, μάνα μου; Βλέπουν κάτι άλλο; Επιτέλους ο Τσεπάνης ρίχνει ένα τοτέμ και ρίχνει και το δεύτερο. Το σκορ 7 – 3 για τους Μαχητές. Τα βρήκαν λίγο σκούρα οι Διάσημοι απόψε…



 Ακολουθούν οι Τσίλης και Ηλίας. Ο Μαχητής θα ρίξει τα δύο τοτέμ μου πολύ πιο γρήγορα και θα κάνει το 8 – 3. Σαν περίπατος είναι ο αγώνας απόψε για τους Μαχητές.

 Η Ντίνα και η Μελίνα τώρα. Αχος βαρύς ακούγεται… Πού να την πιάσει την Μελίνα η Ντίνα μας, με το κυάλι τη βλέπει. Αστο, Ντίνα, στρώσε ψάθα για ηλιοθεραπεία καλύτερα. Η Μελίνα θα κερδίσει και θα κάνει κι αυτά τα εκνευριστικά χορευτικά κόλπα. Τι τα θες, ρε κοπέλα μου και μας χαλάς βραδιάτικα; 9 – 3 το σκορ και ήδη οι Διάσημοι σκέφτονται ποιον θα ψηφίσουν στο Συμβούλιο.



 Δρυμωνάκος και Τσεπάνης στον κρίσιμο πόντο που μπορεί να κρίνει τον αποψινό αγώνα. Όχι, δεν λήγει τελικά. Ο Δρυμωνάκος είναι πιο εύστοχος και μειώνει για τους Διάσημους σε 9 – 4. Θα χρειαστεί ένας ακόμη γύρος.

 Τσίλης εναντίον Χάρη. Μαζί στον στόχο αλλά ο Τσίλης θα κάνει και πάλι την έκπληξη και δεν θα αφήσει τους Μαχητές να πάρουν τόσο εύκολα το ματς. Θα μειώσει σε 9 – 5. 
Μελίνα και Ολγα μπαίνουν στην αρένα και η Μελίνα κούρασε με τις κωλοτούμπες. Φτάνει, πια. Το είδαμε, ωραία τις κάνεις, κοπελιά. Τελικά η Κύπρια, λίγο πριν ξελαρυγγιαστεί ο Τανιμανίδης θα ρίξει τα τοτέμ και για μία ακόμη φορά οι Μαχητές θα πάρουν το ματς με 10 – 5. Η ασυλία είναι δική τους.

«Μη γίνομαι γραφική είναι εμφανέστατη η αδυναμία μου, δεν είμαι αθλήτρια» θα πει ο Ντίναρος στην συζήτηση του απολογισμού του αγωνίσματος. Ο Μουρούτσος μιλά για αρνητικό ρεκόρ μετά και από αυτή την ήττα αλλά δεν μας πολυσυγκινεί για μία ακόμη φορά, καθώς μιλά και πάλι λες και ανέβηκε στο βάθρο…

 Επιστροφή στην παραλία για τους Διάσημους των οποίων πλέον η ψυχολογία χαϊδεύει το γρασίδι. Σαν την Τσέλσι που τσίμπησε την τριάρα από την Μπάρτσα είναι οι παίκτες. 
Κι εμείς να αφιερώσουμε στα πικραμένα τα παιδιά το πρώτο άσμα γι απόψε, σε μουσική Μίμη Πλέσσα και στίχους του Προέδρου Λευτέρη με την φωνή του Γιάννη Πουλόπουλου «Μην του μιλάτε του παιδιού, αφήστε το να κλάψει, με τα καυτά του δάκρυα, τον πόνο του να κάψει». Dedicated.



 Αγώνας για ατομική ασυλία
Σάκης Τανιμανίδης κάνει εμφάνιση με γυαλί ηλίου που τα σπάει στον αγώνα ασυλίας για τους Διάσημους, που θα προσπαθήσουν να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα.
Ο πολυτιμότερος παίκτης που θα πάρει το κολιέ της ατομικής ασυλίας είναι ο Γιάννης Τσίλης και πιστέψτε μας δεν ήταν έκπληξη. Μπράβο, Γιάνναρε, παικταρά.
Στον αγώνα για την ατομική ασυλία, νικητής θα αναδειχθεί ο Μιχάλης Μουρούτσος για τρίτη συνεχόμενη φορά. Πάλι λόγο βγάζει, δε σωνόμαστε με τίποτα.
Και ναι, για μία ακόμη φορά ο dj  απογειώνει την κατάσταση παίζοντας στο τέρμα το «Big in Japan». Προσκύνημα, μεγάλε.


Στους Μαχητές θα πέσουν οι μάσκες. Τον Θόδωρα τον Τιμητή τον τσακώνει η κάμερα να κρύβει καρύδα. «Θοδωρή τρως. Και τρως και ψεύδεσαι, μεγάλε»… Το twitter λυσσομανά σαν άνεμος, ο Θοδωρής κρίνεται γι αυτή την ενέργεια και καταδικάζεται. Δείξτε το στον Ηλία το απόσπασμα, Ατζουνοπαραγωγοί!
Οι καλύτεροι παίκτες των Μαχητών είναι η Μελίνα και ο Θοδωρής οπότε αυτοί θα φάνε και θα πιούνε.
Ο Τανιμανίδης κάνει και μια πολύ ωραία ανακοίνωση. Δεν θα χρειαστεί να υπομείνουμε ξανά το μαρτύριο να παρακολουθήσουμε αγώνα Τουρκία – Ελλάδα – Ρουμανία. Το τουρνουά καταργείται. Ο λόγος φυσικά είναι τα «μπουκέτα» που έπεσαν μεταξύ Τούρκων και Ρουμάνων αλά δεν μπορεί να ειπωθεί στον αέρα κάτι τέτοιο. Μόνο Τουρκία – Ελλάδα θα γίνει, αν και καλό θα ήταν μέρες που είναι να αποφευχθεί…
«Μπορείτε να τους κερδίσετε, και πιστεύω ότι πραγματικά είστε καλύτεροι» θα πει ο Τανιμανίδαρος, κάνοντας τον πατέρα του τον Στέφανο, περήφανο Πόντιο, που τον βλέπει κάθε βράδυ, να ψηλώσει καμιά εικοσαριά πόντους.
Η Ντίνα υπερασπίζεται την αδυναμία της, ο Νάσος μιλά για ψήφο η οποία δεν θα έχει μόνο αγωνιστικά κριτήρια και πλέον η ψηφοφορία για τους Διάσημους είναι μονόδρομος. Λογικά δεν τους έχει πει κάποιος ότι την ερχόμενη Κυριακή θα μπουν έξι νέοι παίκτες, τρεις για κάθε ομάδα οπότε θα ενισχυθεί η κατάσταση και θα αλλάξουν τα δεδομένα.
Η ώρα της ψηφοφορίας έφτασε και το όνομα που θα βγει από την κάλπη θα είναι αυτό της Κωνσταντίνας. Ο Ντίναρος ψύχραιμος. Απίστευτη και χαμογελαστή. Ο Μουρούτσος πάλι βγάζει λόγο, ωχ τι πάθαμε νυχτιάτικα. Κάνει και δικαστήριο. Κάνει και ερωτήσεις, μη χειρότερα. Τι είναι τούτος; Και μετά απ’ όλα αυτά ψηφίζει Δρυμωνάκο… Μάλιστα.
Ο Τσίλης θα προτείνει τον Νάσο ο οποίος πολύ ψύχραιμα και λογικά θα αποδεχτεί την υποψηφιότητά του με μεγαλείο ψυχής και σκέψης. Εύγε, ψηλέα, δίκαια σαρώνεις σε εντυπώσεις.
Και μετά απ’ όλα αυτά, φύγαμε για ύπνο, τηλεθεατάρες!



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης