Γιώργος Τσαβλίρης - Ζωή Τσιτσάνη: Γονείς στο πρώτο δισέγγονο του Τσιτσάνη

Γιώργος Τσαβλίρης - Ζωή Τσιτσάνη: Γονείς στο πρώτο δισέγγονο του Τσιτσάνη

Μετά από έξι χρόνια έγγαμου βίου, ο εφοπλιστής και η εγγονή του μεγάλου λαϊκού βάρδου, που μοιράζουν τον χρόνο τους μεταξύ Αθήνας και Λονδίνου, έγιναν γονείς ενός αγοριού

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
Γιώργος Τσαβλίρης - Ζωή Τσιτσάνη: Γονείς στο πρώτο δισέγγονο του Τσιτσάνη
Και το όνομα αυτού, Βασίλης. Ναι, ο πρώτος δισέγγονος του αείμνηστου ρεμπέτη και λαϊκού συνθέτη Βασίλη Τσιτσάνη -γιου της εγγονής του Ζωής- γεννήθηκε και θα φέρει το όνομά του. Εντύπωση έχει προκαλέσει, δε, το γεγονός ότι επί εννέα μήνες οι γονείς είχαν καταφέρει να κρατήσουν την εγκυμοσύνη μυστική, καθώς, πέρα από τις γνωστές προλήψεις, φαίνεται πως ήθελαν να κρατήσουν τη γέννηση του γιου τους για έκπληξη στον κοινωνικό τους περίγυρο. Ο γνωστός στους επιχειρηματικούς κύκλους Αθήνας και Λονδίνου, εφοπλιστής Γιώργος Τσαβλίρης το προηγούμενο Σαββατοκύριακο δεν έκρυβε τη χαρά του.

 «Ο μικρός Βασιλάκης μόλις γεννήθηκε γεμίζοντάς μας χαρά. Είμαι ένας ευτυχής πατέρας!» έγραφε στα μηνύματα που έστελνε σε φίλους και γνωστούς. Τα ίδια συναισθήματα ευτυχίας μοιραζόταν και η σύζυγός του Ζωή Τσιτσάνη, η οποία τους τελευταίους μήνες απέφευγε επιμελώς κάθε είδους κοσμικότητα. Τώρα πια όλοι γνωρίζουν την αιτία.

Ο Γιώργος Τσαβλίρης, γνωρίζοντας την αδυναμία που είχε η σύζυγός του στον παππού της -όντας λάτρης των ρεμπέτικων και ο ίδιος-, είχε υποσχεθεί ότι αν γεννιόταν αγόρι θα έπαιρνε το όνομά του, καθώς αυτό είναι το πρώτο δισέγγονο του Βασίλη Τσιτσάνη.  Στην οικία του Γιώργου Τσαβλίρη και της Ζωής Τσιτσάνη στα νότια προάστια όλα είναι έτοιμα για τον ερχομό του νέου μέλους της οικογένειας. Η εγγονή του Βασίλη Τσιτσάνη έχει αποφασίσει να κάνει μια μικρή παύση από τις επαγγελματικές της δραστηριότητες προκειμένου να ασχοληθεί αποκλειστικά με τη φροντίδα του νεογέννητου και να βιώσει τη μητρότητα όπως ακριβώς ονειρευόταν. Μια απόφαση εξάλλου απόλυτα συμβατή και με την επιλογή της να γεννήσει χωρίς επισκληρίδιο. «Είναι συγκινητικό το πόσο ζεστή και τρυφερή μητέρα είναι», αναφέρει υπερήφανος ο σύζυγός της στο φιλικό τους περιβάλλον. 

Κλείσιμο

Ο κεραυνοβόλος έρωτας και το παραμυθένιο love story 


Ο γάμος Τσαβλίρη - Τσιτσάνη τον Ιανουάριο του 2012 είχε αποτελέσει ένα κοσμικό γεγονός που δεν άφησε ασυγκίνητο τον Τύπο. Το love story των δυο τους άλλωστε θύμιζε παραμύθι. Η Ζωή Τσιτσάνη διατήρησε το επώνυμο της μητέρας της παρά το γεγονός ότι είναι κόρη του Φραγκίσκου Σούρπη, του διάσημου παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του ΠΑΟ και μετέπειτα επιτυχημένου χειρουργού ορθοπεδικού και της Βικτώριας Τσιτσάνη, μοναχοκόρης του Βασίλη Τσιτσάνη, διακεκριμένης χειρουργού οφθαλμιάτρου. Σε μια βραδινή έξοδό της στο Λονδίνο με τη φίλη της και δικηγόρο Μαρία Αδαμοπούλου στις 21 Ιανουαρίου του 2004 έμελλε να γνωρίσει την πραγματική αγάπη στα μάτια του Γιώργου Τσαβλίρη. Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος και μόλις λίγους μήνες αργότερα το ζευγάρι αποφάσισε να συγκατοικήσει.

Ο χρόνος τους ανέκαθεν μοιραζόταν μεταξύ Αθήνας και Λονδίνου, αφού και οι δύο διατηρούν μέχρι σήμερα ασχολίες και στις δύο πρωτεύουσες. Ο γνωστός εφοπλιστής διαθέτει γραφεία σε Ελλάδα και Βρετανία και η Ζωή Τσιτσάνη με διδακτορικό Κλινικής Νευρολογίας από το University of Surrey -ιδιωτεύει στην Αθήνα, ενώ στο Λονδίνο ασχολείται με την οικογενειακή διαμεσολάβηση. Μάλιστα συνεργάζεται και με τη Metropolitan Police πάνω σε θέματα της ειδικότητάς της. Aτομα με πλούσια κοινωνική ζωή και συχνές κοσμικές εξόδους σε Αθήνα, Λονδίνο και Μύκονο, αγαπούν τα σπορ -ασχολούνται με το scuba diving και το τρέξιμο στο βουνό-, ενώ δεν έχουν ωράριο όταν πρόκειται για τις επαγγελματικές τους δραστηριότητες.

Ωστόσο τώρα, τους επόμενους μήνες τουλάχιστον, το ενδιαφέρον τους θα μονοπωλεί ο νεογέννητος γιος τους. Η Ζωή Τσιτσάνη γίνεται μητέρα για πρώτη φορά, ενώ ο Γιώργος Τσαβλίρης έχει σίγουρα μεγαλύτερη εμπειρία. Ο νεογέννητος Βασίλης είναι το έκτο παιδί για τον εφοπλιστή, καθώς έχει άλλα πέντε από τους δύο προηγούμενους γάμους του.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης