«Έβαλε τα δάχτυλα πάνω στο πιάνο»: Η εξήγηση του Έλτον Τζον για το «άντε γ@@@σου» σε θαυμαστή του

«Έβαλε τα δάχτυλα πάνω στο πιάνο»: Η εξήγηση του Έλτον Τζον για το «άντε γ@@@σου» σε θαυμαστή του

Ο 70χρονος τραγουδιστής έδωσε τη δική του εκδοχή για την «έκρηξή» του σε συναυλία στο Λας Βέγκας

«Έβαλε τα δάχτυλα πάνω στο πιάνο»: Η εξήγηση του Έλτον Τζον για το «άντε γ@@@σου» σε θαυμαστή του
Να εξηγήσει την «έκρηξή» του και τα «γαλλικά» που εκτόξευσε κατά των θαυμαστών του σε συναυλία στο Λας Βέγκας την περασμένη εβδομάδα όταν όχι μόνο τους παράτησε σύξυλους στη σκηνή αλλά φάνηκε να εκστομίζει και ένα «άντε γ@@@σου» επιχείρησε ο Έλτον Τζον.

Όπως φαίνεται στο βίντεο ο 70χρονος τραγουδιστής εμφανίζεται να ξεσπά εκνευρισμένος πάνω στους φαν του, που έχουν «περικυκλώσει» το πιάνο του ενώ εκείνος τραγουδάει το επιτυχημένο του κομμάτι «Saturday Night's Alright For Fighting». 

Κλείσιμο


«Χθες το βράδυ (σ.σ. εννοει τη συναυλία της 1ης Μαρτίου) ένας θαυμαστής μου έβαλε τα χέρια του στο πιάνο ενώ έπαιζα και συνέχισε να το κάνει ενώ του είπα να σταματήσει» ξεκίνησε να περιγράφει το γεγονός ο Έλτον Τζον στη δήλωσή του.

«Στη συνέχεια εξακολούθησε να ακουμπάει το πιάνο και προσπάθησε να τραβήξει  φωτογαφίες διακόπτωντας τελείως την παράσταση. Εγώ ανεβάζω πάντα θαυμαστές μου στη σκηνή όταν παίζω το Saturday Night, γιατί είναι μια θαυμάσια στιγμή αφού μπορώ να τους γνωρίσω από κοντά, να τους σφίξω τα χέρια και να τους έχω δίπλα μου ενώ παίζω» συμπλήρωσε ο Βρετανός τραγουδιστής. 

«Πάντα δείχνουν σεβασμό για το γεγονός ότι βρίσκονται στο μέσο της σκηνής ενώ δίνουμε μια παράσταση. Αυτός ο τύπος ήταν αγενής και δεν είχε κανένα σεβασμό για την παράσταση και έτσι του έδειξα πώς ένιωθα και στη συνέχεια έφυγα από τη σκηνή μέχρι να τον διώξουν τελείως από εκεί».

Μετά από λίγη ώρα πάντως και αφού είχε ηρεμήσει κάπως από την ένταση, ο Έλτον Τζον επέστρεψε στην σκηνή και ξανακάθισε στο πιάνο του, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο στους φαν του ότι από εδώ και στο εξής πρόκειται να αλλάξουν κάποια πράγματα στη... σχέση τους με φράση: «Δεν θα ξανανεβείτε στη σκηνή όταν παίζω το Saturday Night. Τα σκατ@@@τε».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης