Survivor2: Η μακαρονάδα στους Διάσημους, τα ντόνατς στους Μαχητές!

Survivor2: Η μακαρονάδα στους Διάσημους, τα ντόνατς στους Μαχητές!

Tο έπαθλο του φαγητού τείνει να χαρακτηριστεί από «απαγορευμένο» έως «καταραμένο» για την ομάδα των Μαχητών, η οποία δεν το έχει κερδίσει ούτε μία φορά

Survivor2: Η μακαρονάδα στους Διάσημους, τα ντόνατς στους Μαχητές!
Μοιρασμένα ήταν τα έπαθλα στο αποψινό Survivor. Και οι δύο ομάδες έφυγαν χορτάτες για τις καλύβες τους, αν και οι Μαχητές είναι σίγουρο ότι θα αντάλλασσαν με ευχαρίστηση το δικό τους έπαθλο με των αντιπάλων τους.

Είναι αλήθεια ότι το έπαθλο του φαγητού τείνει να χαρακτηριστεί από «απαγορευμένο» έως «καταραμένο» για την ομάδα των Μαχητών, η οποία δεν το έχει κερδίσει ούτε μία φορά! 

Την ίδια αρνητική κατάληξη είχε και η σημερινή προσπάθειά τους, χάνοντας με 10-8 και αποδεικνύοντας παράλληλα ότι υστερούν ξεκάθαρα στον τομέα των στόχων, την ώρα που ο στίβος είναι δικός τους.

Οι νικητές Διάσημοι απόλαυσαν από μία μακαρονάδα με κόκκινη σάλτσα και τριμμένο τυρί, αναπολώντας την Ελλάδα. Δυστυχώς για την ομάδα των «κόκκινων» το γεύμα δεν ήταν πλήρες, καθώς δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν και το γλυκάκι τους.

Σε μία δοκιμασία... «Λούκι Λουκ», κατά την οποία οι δύο αντίπαλοι παίκτες έπρεπε να προλάβουν να αρπάξουν πρώτοι ένα ξύλο που πεταγόταν από μία τρύπα, οι «μπλε» αποδείχθηκαν πιο γρήγοροι και πεινασμένοι, νίκησαν με 10-5 και εξασφάλισαν από ένα ντόνατ σοκολάτα.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης