Οι άκρως... ακατάλληλες φωτογραφίες στο Instagram του Αυστραλού «Χιου Χέφνερ» διχάζουν το κοινό

Οι άκρως... ακατάλληλες φωτογραφίες στο Instagram του Αυστραλού «Χιου Χέφνερ» διχάζουν το κοινό

Μήπως ο μεγιστάνας του καπνού το παράκανε αυτή τη φορά;

Οι άκρως... ακατάλληλες φωτογραφίες στο Instagram του Αυστραλού «Χιου Χέφνερ» διχάζουν το κοινό
Θύελλα αντιδράσεων έχουν προκαλέσει πρόσφατα ορισμένες φωτογραφίες που ανέβασε στον... άκρως ακατάλληλο λογαριασμό του στο Instagram o Αυστραλός playboy Travers Beynon, γνωστός και με το παρατσούκλι Candyman.

O 44χρονος μεγιστάνας από τη Μελβούρνη, που έχει χαρακτηριστεί από κάποιους ως άξιος συνεχιστής του Dan Bilzerian και του Hugh Hefner εξαιτίας των εξωφρενικών πάρτι που διοργανώνει με τη συμμετοχή εκατοντάδων ημίγυμνων καλλονών, μάλλον αυτή τη φορά το παράκανε.

Κλείσιμο


Αν και πολλές φορές έχει προκαλέσει την οργή φεμινιστριών και συντηρητικών «φωνών» στο Instagram με τις σχεδόν πορνογραφικές του αναρτήσεις, οι πρόσφατες φωτογραφίες του που δείχνουν γυμνές κοπέλες με... μαρκαρισμένα τα οπίσθιά τους με το λογότυπο Freechoice (η φίρμα της καπνοβιομηχανίας του) έπεσαν «βαριές» ακόμα και σε θαυμαστές του. 






Πολλοί επέκριναν στα σχόλια των φωτογραφιών τον 44χρονο λέγοντας ότι είναι ανήθικο να «σημαδεύει» τις γυναίκες που του ανήκουν λες και είναι ζώα. 



Ο 44χρονος μεγιστάνας, που στο παρελθόν είχε εργαστεί ως μοντέλο και ποδοσφαιριστής και έχει κληρονομήσει μια περιουσία εκατομμυριων από τους γονείς του, έσπευσε να διευκρινίσει ότι οι γυναίκες που εμφανίζονται στις φωτογραφίες έκαναν με δική τους πρωτοβουλία το τατουάζ, στο πλαίσιο ενός διαγωνισμού που διοργάνωσε ο ίδιος.



Σύμφωνα με τους όρους, οι συμμετέχοντες - άνδρες και γυναίκες - που θα έκαναν τατουάζ το λογότυπο της εταιρείας τυ Candyman θα λάμβαναν δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια για την Αυστραλία, όπου θα είχαν την ευκαιρία να παρευρεθούν σε ένα από τα «τρελά» πάρτι του εκατομμυριούχου.



Για του λόγου το αληθες, ο Candyman δημοσίευσε και φωτογραφίες από ανδρικές συμμετοχές, αν και θεωρούμε μάλλον αμφίβολο ο Playboy να επέλεξε να καλέσει στο πάρτι του κάποιον υπερενθουσιώδη έφηβο με τατουάζ στα... οπίσθια αντί για ένα από τα δεκάδες καλλίγραμμα μοντέλα που έδειξαν ενδιαφέρον. 





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης