Φωτογραφίες: Γιατί ο «Salt Bae» άρχισε να αλατίζει το κρέας με το... γάντι;

Φωτογραφίες: Γιατί ο «Salt Bae» άρχισε να αλατίζει το κρέας με το... γάντι;

Λόγοι υγιεινής και ο φόβος του προστίμου, ανάγκασαν τον Τούρκο σεφ να αλλάξει λίγο τις συνήθειές του...

Φωτογραφίες: Γιατί ο «Salt Bae» άρχισε να αλατίζει το κρέας με το... γάντι;
Ο Τούρκος σεφ «Salt Bae» έγινε διάσημος για τον τρόπο, με τον οποίο συνηθίζει να αλατίζει τα φαγητά που δημιουργεί. Ένα περιοδικό της Νέας Υόρκης, ωστόσο, τον ανάγκασε να προσθέσει ένα... νέο στοιχείο στο στιλιστικό του ρεπερτόριο.



Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή... Όλα ξεκίνησαν, όταν το νεοϋορκέζικο περιοδικό «Eater» έγραψε ότι ο Nusret Gökçe -όπως είναι το πραγματικό όνομα του Τούρκου σεφ- μπορεί να παραβιάζει τους νόμους υγιεινής της Νέας Υόρκης, αλατίζοντας με γυμνά χέρια το κρέας.

Μετά τον ισχυρισμό αυτό του γνωστού περιοδικού γευσιγνωσίας, ο «Salt Bae» φαίνεται πως άρχισε πλέον να... πασπαλίζει το αλάτι, λαμβάνοντας τις απαραίτητες προφυλάξεις στο Nusr-et Steakhouse, το οποίο άνοιξε πρόσφατα στην αμερικανική μητρόπολη.
Κλείσιμο

Ο Bae μάλιστα προχώρησε ένα βήμα παραπέρα, αφαιρώντας το ρολόι του, το οποίο παραβίαζε το άρθρο 81 του κώδικα λειτουργίας και υγιεινής, ο οποίος αναφέρει πως, όσοι έρχονται σε επαφή με τρόφιμα σε χώρους εστίασης, απαγορεύεται να φορούν κοσμήματα ή ρολόγια.



Πάντως, το γάντι δεν είναι το μόνο ζήτημα που έχει προκύψει με το άνοιγμα της νέας επιχείρησης. Από την ημέρα που το steakhouse «Nurs-Et» άνοιξε τις πόρτες του στο Μανχάταν, απογοητεύει τόσο τους απαιτητικούς κριτικούς όσο και τους απλούς πελάτες που θέλουν να φάνε από τα χέρια του. Γιατί; Δείτε περισσότερα εδώ...


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης