Εξιτήριο από τη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού για τον Βαγγέλη Γερμανό

Εξιτήριο από τη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού για τον Βαγγέλη Γερμανό

Είχε υποβληθεί στις αρχές Δεκεμβρίου σε επέμβαση για την αφαίρεση κήλης ωστόσο στην συνέχεια εμφάνισε φλεγμονή 

Σε θάλαμο της Χειρουργικής Κλινικής του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» συνεχίζεται το τελευταίο 48ωρο η νοσηλεία του καλλιτέχνη Βαγγέλη Γερμανού.

Οι θεράποντες γιατροί έκριναν πως ο καλλιτέχνης μπορεί να λάβει εξιτήριο από τη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου, έπειτα από 18 ημέρες νοσηλείας, και να συνεχιστεί στο πλαίσιο της κλινικής η προσπάθεια αντιμετώπισης της φλεγμονής στην κοιλιακή χώρα. 

Υπενθυμίζεται ότι ο Βαγγέλης Γερμανός είχε υποβληθεί στις αρχές Δεκεμβρίου σε επέμβαση για την αφαίρεση κήλης, λαμβάνοντας εξιτήριο από το νοσοκομείο. Μετά τα Χριστούγεννα όμως εισήχθη πάλι στον Ευαγγελισμό  διότι είχε εμφανίσει φλεγμονή στην περιοχή της κοιλιακής χώρας. Υποβλήθηκε από τους χειρουργούς σε καθαρισμό του σημείου αλλά στη διάρκεια της δεύτερης νοσηλείας του εκδήλωσε σύνδρομο αναπνευστικής δυσχέρειας το οποίο τον «οδήγησε» στην Εντατική. Διαπιστώθηκε ότι είχε μικρόβιο στο αίμα (μικροβιαιμία) και η προσπάθεια των γιατρών επικεντρώθηκε στην αντιμετώπιση της κατάστασης σήψης στην οποία βρισκόταν ο οργανισμός του. Παρέμεινε διασωληνωμένος για περίπου μία εβδομάδα - στη συνέχεια η αναπνευστική του λειτουργία "επανήλθε" σε αυτονομία. Πιο περίπλοκη ηταν -και παραμένει- η κατάσταση σε ό,τι αφορά τη φλεγμονή στην περιοχή της κοιλιάς. Στην Εντατική του είχε τοποθετηθεί παροχέτευση για την απομάκρυνση του υγρού από την κοιλιακή χώρα ενώ υποβαλλόταν σε χειρουργικούς καθαρισμούς. 

ΣΧΟΛΙΑ (3)

κι άλλος καπνιστής απο τα 18..

....πάλι το μαμημένο τσιγάρο υπεύθυνο για 6 6 αρρώστιες ! δεν το κόβεις /έκοψες ; μετά τα 60 θα σε στείλει αδιάβαστο, μπορεί και μετά τα 55 ..Και να ζήσεις δεν είναι ζωή αυτό που θα τραβήξεις μπές - βγές στα μικροβιοκομεία αλλά του Τάνταλου το μαρτύριο!

ΚΩΣΤΑΣ

Πραγματικοτητα: επαρχιακη πόλη, σε λιγο θα αρχισει η συναυλία του. Κοσμος περα δωθε, φωνες, μεγαφωνα. Μια γιαγια ρωταει μια κοπελα διπλα μας, γιατι τοση φασαρία. Η κοπέλα λεει, θα τραγουδησει ο Γερμανος. Και της λεει η γιαγια, απο τοσους Ελληνες τον γερμανό φωναξαν? Έχουν περασει περιπου 20 χρονια και ακομα γελαω. Ναναι καλα γεματος υγεια.

Μπράβο ρε, ωραίος καλλιτέχνης και ΣΕΜΝΟΣ τύπος !

δεν μας τα έχει πρήξει ποτέ με αναλύσεις και παπαριές τύπου Μποφίλιου...

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης