Εξιτήριο από τη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού για τον Βαγγέλη Γερμανό

Εξιτήριο από τη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού για τον Βαγγέλη Γερμανό

Είχε υποβληθεί στις αρχές Δεκεμβρίου σε επέμβαση για την αφαίρεση κήλης ωστόσο στην συνέχεια εμφάνισε φλεγμονή 

Εξιτήριο από τη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού για τον Βαγγέλη Γερμανό
Σε θάλαμο της Χειρουργικής Κλινικής του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» συνεχίζεται το τελευταίο 48ωρο η νοσηλεία του καλλιτέχνη Βαγγέλη Γερμανού.

Οι θεράποντες γιατροί έκριναν πως ο καλλιτέχνης μπορεί να λάβει εξιτήριο από τη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου, έπειτα από 18 ημέρες νοσηλείας, και να συνεχιστεί στο πλαίσιο της κλινικής η προσπάθεια αντιμετώπισης της φλεγμονής στην κοιλιακή χώρα. 

Υπενθυμίζεται ότι ο Βαγγέλης Γερμανός είχε υποβληθεί στις αρχές Δεκεμβρίου σε επέμβαση για την αφαίρεση κήλης, λαμβάνοντας εξιτήριο από το νοσοκομείο. Μετά τα Χριστούγεννα όμως εισήχθη πάλι στον Ευαγγελισμό  διότι είχε εμφανίσει φλεγμονή στην περιοχή της κοιλιακής χώρας. Υποβλήθηκε από τους χειρουργούς σε καθαρισμό του σημείου αλλά στη διάρκεια της δεύτερης νοσηλείας του εκδήλωσε σύνδρομο αναπνευστικής δυσχέρειας το οποίο τον «οδήγησε» στην Εντατική. Διαπιστώθηκε ότι είχε μικρόβιο στο αίμα (μικροβιαιμία) και η προσπάθεια των γιατρών επικεντρώθηκε στην αντιμετώπιση της κατάστασης σήψης στην οποία βρισκόταν ο οργανισμός του. Παρέμεινε διασωληνωμένος για περίπου μία εβδομάδα - στη συνέχεια η αναπνευστική του λειτουργία "επανήλθε" σε αυτονομία. Πιο περίπλοκη ηταν -και παραμένει- η κατάσταση σε ό,τι αφορά τη φλεγμονή στην περιοχή της κοιλιάς. Στην Εντατική του είχε τοποθετηθεί παροχέτευση για την απομάκρυνση του υγρού από την κοιλιακή χώρα ενώ υποβαλλόταν σε χειρουργικούς καθαρισμούς. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης