Survivor 2: Όσα θα δούμε στην πρεμιέρα

Survivor 2: Όσα θα δούμε στην πρεμιέρα

Οι φωνές της Ελένης Χατζίδου στο αγώνισμα και οι παίκτες που ξεχώρισαν- Στα πρώτα λεπτά του επεισοδίου θα δούμε πλάνα από την αναχώρηση των παικτών από την Ελλάδα, αλλά και από την άφιξή τους στον Άγιο Δομίνικο

Survivor 2: Όσα θα δούμε στην πρεμιέρα
Σαν να μην πέρασε μια μέρα από τη μεγάλη νίκη του Ντάνου και το πολυαναμενόμενο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, ξαναεισβάλλει απόψε στις τηλεοπτικές οθόνες μας. Στόχος της παραγωγής είναι να καθηλώσει και φέτος το κοινό, ώστε να κατακτήσει και πάλι την πρώτη θέση στους πίνακες της τηλεθέασης. 

Το Survivor 2 κάνει πρεμιέρα στις 21:00 το βράδυ και στις 19:00 οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τους 24 παίκτες, που πήραν το εισιτήριο ανάμεσα σε χιλιάδες συμμετοχές για να μπουν στο παιχνίδι, μέσα από την εκπομπή «Εδώ Survivor». 

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην εκπομπή που θα παρουσιάζει η Ντορέττα Παπαδημητρίου με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη αναμένεται να δούμε βίντεο που αφορούν τόσο στους «Διάσημους», όσο και στους «Μαχητές».

Κλείσιμο
Βίντεο μέσα από τα οποία οι 24 που έχουν ήδη αρχίσει να τρώνε φακόρυζο και καρύδες θα συστηθούν εκτενέστερα στο τηλεοπτικό κοινό. Δύο ώρες μετά θα πέσει το σήμα αρχής της παραγωγής του Τούρκου Acun Ilicali και το Survivor 2 ξεκινά την τηλεοπτική του πορεία! 




Σύμφωνα με πληροφορίες,  στα πρώτα λεπτά του επεισοδίου θα δούμε πλάνα από την αναχώρηση των παικτών από την Ελλάδα, αλλά και από την άφιξή τους στον Άγιο Δομίνικο. Με μίνι συνεντεύξεις και αποκαλυπτικά πλάνα θα παρακολουθήσουμε πώς νιώθουν που φεύγουν, θα πάρουμε μια πρώτη ιδέα για το ποιος κάνει παρέα με ποιον και θα μάθουμε πώς τους φαίνεται το νέο τους «σπίτι», μιας και το reality θα έχει διάρκεια 6 μήνες. 

Άλλωστε, οι πρώτες μέρες είναι πάντα οι δυσκολότερες, μιας και οι συμμετέχοντες καλούνται να προσαρμοστούν σε νέα δεδομένα, σε μια νέα «πραγματικότητα» όπου οι συνθήκες είναι πραγματικά δύσκολες και αντίξοες. Επίσης, ο παρουσιαστής Σάκης Τανιμανίδης θα εξηγήσει τις διαδικασίες, θα μιλήσει για το φετινό «Survivor» και θα αποκαλύψει κάποιες από τις αλλαγές που θα παρακολουθήσουμε φέτος στη διαδικασία του παιχνιδιού. 

Στη συνέχεια, οι δύο ομάδες θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό στο πρώτο αγώνισμα που λέγεται ότι θα είναι πιο απαιτητικό και δύσκολο, συγκριτικά με πέρυσι. Για την ώρα, δεν έχει γίνει γνωστό, πόσο άμεσα θα δούμε και την πρώτη αποχώρηση, αλλά αν κρίνουμε από το περσινό Survivor δεν θα αργήσει και πολύ. 


Το πρώτο τρέιλερ του παιχνιδιού δόθηκε το πρωί στη δημοσιότητα από τον ΣΚΑΙ και δείχνει την άφιξη των 24 παικτών, «Διάσημων» και «Μαχητών» στην παραλία με ελικόπτερα. Αμέσως μετά, βλέπουμε πλάνα από το... σκληρό αγώνισμα στο οποίο υποβάλλονται προκειμένου να δείξουν στο έπακρο τις δυνατότητες τους! Η τραγουδίστρια Ελένη Χατζίδου φωνάζει για να εμψυχώσει τους συμπαίκτες της, ενώ σκληροτράχηλοι αθλητές πέφτουν στην αρένα με στόχο τη νίκη και μόνο αυτή! 


Δείτε παρακάτω το πρώτο τρέιλερ της φετινής σεζόν:





Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται και η είσοδος της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στο παιχνίδι, η οποία είπε το «ναι» κυριολεκτικά στο παρά πέντε. Μια συμμετοχή η οποία όλοι γνωρίζουν πως δημιουργεί ήδη ενδιαφέρον όχι μόνο γιατί πρόκειται για μια εντυπωσιακή γυναίκα την οποία λατρεύουν να μισούν τόσο τα ανδρικά όσο και τα γυναικεία πλήθη, αλλά διότι θα χρειαστούν μόλις λίγες ώρες προκειμένου να αναστατωθεί η ομάδα των Διασήμων, αφού η συγκεκριμένη τηλεπερσόνα είναι γνωστή για την ιδιαίτερη συμπεριφορά της.  Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, αποχώρισε το πρωί του Σαββάτου από την Ελλάδα και δεν θα εμφανιστεί στο πρώτο επεισόδιο. 

Οι παίκτες που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον φέτος 

Αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση από τις λίστες των παικτών, ήδη κάποια ονόματα άρχισαν να ξεχωρίζουν προκαλώντας συζητήσεις για λόγους που ποικίλλουν. Για παράδειγμα, αυτό της Κατερίνας Δαλάκα, η οποία εμφανίστηκε σε φωτορεπορτάζ lifestyle περιοδικού να συνοδεύει σε έξοδο τον Γιώργο Αγγελόπουλο, τον περυσινό νικητή του «Survivor». 

Επίσης η πρώην σύζυγος του Κώστα Παταβούκα, η μπασκετμπολίστρια Κατερίνα Χαλικιά, είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες των Διασήμων. Το δίδυμο Ολγα Φαρμάκη και Ελένη Χατζίδου θεωρούνται μέχρι στιγμής οι πιο εκρηκτικές παρουσίες μέχρι να εμφανιστεί η ξανθιά Κωνσταντίνα φυσικά, ενώ επίσης εντυπωσιακή παρουσία είναι και η Ξένια των REC. 

Από τους άνδρες το ενδιαφέρον μονοπωλούν ο Νάσος Παπαργυρόπουλος και ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος, που θεωρούνται οι πιο γυμνασμένοι και οι πιο όμορφοι παίκτες. Ο Νικόλας Αγόρου και ο Κωνσταντίνος Τσεπάνης έχουν χαρακτηριστεί ως οι πιο ιδιαίτερες και εντυπωσιακές παρουσίες των Μαχητών, ενώ ενδιαφέρουσα και πολύ ανατρεπτική θεωρείται η παρουσία της Αγγελικής Κοκαλίτσα. 

Ηδη η Ντάρια Τουρόβνικ, η οποία είναι μοντέλο, έχει αποκτήσει το δικό της fan page στο Instagram, ενώ άγνωστο παραμένει ακόμη ποια θα είναι η Μαχήτρια η οποία θα μπει στην ομάδα προκειμένου να φτάσουν τις 13 συμμετοχές μετά την είσοδο της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στους Διάσημους.


Στα παρακάτω βίντεο δείτε αναλυτικά τους παίκτες 

Η ομάδα των «Διάσημων» 





Κατερίνα Δαλάκα: Πρωταθλήτρια 400 μέτρων μετ' εμποδίων 

Νάσος Παπαργυρόπουλος: Επιχειρηματίας – ηθοποιός 

Όλγα Φαρμάκη: Fashion blogger 

Γιάννης Τσίλης: Ολυμπιονίκης κωπηλασίας 

Στέλιος Κρητικός: Ηθοποιός 

Ελένη Χατζίδου: Τραγουδίστρια 

Γιάννης Δρυμωνάκος: Πρωταθλητής Ευρώπης κολύμβησης 

Ξένια -REC: Τραγουδίστρια 

Μιχάλης Μουρούτσος: Χρυσός Ολυμπιονίκης Tae Kwon Do

Μαρία Σαμαρίνου: Πρωταθλήτρια αλπικού σκι

Αλέξανδρος Παρθένης: Ηθοποιός – μοντέλο 

Κατερίνα Χαλικιά: Πρωταθλήτρια Ευρώπης Μπάσκετ  


«Μαχητές»





Θοδωρής Θεοδωρόπουλος: Μοντέλο 

Βιργινία Δικαιούλια: Πρωταθλήτρια βόλει 

Νίκος Θωμάς: Κινηματογραφιστής 

Αγγελική Κοκαλίτσα: Πρωταθλήτρια Kick Boxing

Ηλίας Γκότσης: Personal trainer 

Μαρία Πήχου: Γυμνάστρια

Χάρης Γιακουμάτος: Επιχειρηματίας 

Ροδάνθη Καπαρού Καπαράκη: Φοιτήτρια ΤΕΕΦΑΑ

Νικόλας Αγορού: Μετρ Κέντρου εστίασης 

Μαρία Τούροβνικ: Μοντέλο 

Μελίνα Μεταξά: Χορεύτρια breakdance 

Κωνσταντίνος Τσεπάνης: Πρωταθλητής πάλης – υδραυλικός


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης