Η φιλάνθρωπος Κιμ Καρντάσιαν: Έκανε το κοινό της να δωρίσει εκατομμύρια δολάρια για τους άστεγους

Η φιλάνθρωπος Κιμ Καρντάσιαν: Έκανε το κοινό της να δωρίσει εκατομμύρια δολάρια για τους άστεγους

Σε ένα μόνο επεισόδιο του Keeping Up With the Kardashians, κατάφερε να συγκινήσει τους τηλεθεατές

Η φιλάνθρωπος Κιμ Καρντάσιαν: Έκανε το κοινό της να δωρίσει εκατομμύρια δολάρια για τους άστεγους
Ίσως ήρθε ο καιρός να αναλάβει δήμαρχος του Λος Άντζελες η Κιμ Καρντάσιαν. Ο λόγος; Το Λος Άντζελες έχει μεγάλο πρόβλημα αστέγων. Πολύ μεγάλο πρόβλημα. Και η Κιμ, σε ένα μόνο επεισόδιο του Keeping Up With the Kardashians, κατάφερε να συγκινήσει τους τηλεθεατές. Σε τέτοιο βαθμό, που αυτοί προχώρησαν σε δωρεές άνω του 1 εκατομμυρίου δολαρίων, συνολικά, προς τον οίκο αστέγων Alexandria House.

Συγκινήθηκε και η Κιμ. Και, πριν δύο μέρες, έγραψε στο Twitter: «Μόλις έκλεισα το τηλέφωνο με τους παραγωγούς του show μας, που με πληροφόρησαν ότι το επεισόδιο για το πρόβλημα των αστέγων πλημμύρισε από δωρεές ανθρώπων που συγκινήθηκαν σε τέτοιο βαθμό! Κάποιος, μάλιστα, δώρισε 1 εκατομμύριο δολάρια. Ευχαριστώ σε όσους βοήθησαν να κάνουμε τη διαφορά! #Alexandria House».

Η Τζούντι Βον, η διευθύντρια του Alexandria House, εξήγησε στο περιοδικό Life&Style, ότι το πρόβλημα των αστέγων στο Λος Άντζελες είναι σοβαρό και είπε ότι ήταν μεγάλη υπόθεση που η Κιμ έστρεψε τους προβολείς σε αυτό. Οι τηλεθεατές που παρακολούθησαν το επεισόδιο, με κάθε τρόπο εξέφρασαν το πόσο συγκινήθηκαν. Ένας έγραψε: «Τόσο χαρούμενος που το show είχε συνέπειες για τόσες πολλές ζωές, συγχαρητήρια που στρέψατε τους προβολείς σε ένα τόσο σημαντικό θέμα!! Πρέπει να βοηθηθούν οι άστεγοι!!!» Ένας άλλος, είπε: «Σας ευχαριστώ που κάνατε τη διαφορά! Παρακαλώ, συνεχίστε να χρησιμοποιείτε την πλατφόρμα σας για να κάνετε, κάθε μέρα, τη διαφορά».

Κλείσιμο
Ναι, ίσως ήλθε ο καιρός να αναλάβει δήμαρχος του Λος Άντζελες η Κιμ Καρντάσιαν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης