Nomads: Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τον αποψινό μεγάλο τελικό!

Nomads: Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τον αποψινό μεγάλο τελικό!

Εκείνος που θα βάλει πρώτος τη σημαία θα είναι ο μεγάλος νικητής του Nomads και θα κερδίσει τις 100.000 ευρώ

Nomads: Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τον αποψινό μεγάλο τελικό!
Ο τελικός του Nomads απόψε το βράδυ θα παιχτεί σε δύο γύρους. Στον πρώτο γύρο, θα αγωνιστούν οι 3 παίκτες μαζί σε 5 δοκιμασίες! Ο παίκτης με τη χαμηλότερη βαθμολογία χάνει και αποσύρεται από τη διαδικασία των αγωνισμάτων. Στον επόμενο γύρο θα αγωνιστούν μόνο οι 2 παίκτες.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΟΣ:

Κλείσιμο
ΓΥΡΟΣ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΠΑΙΚΤΕΣ

Στο σημερινό παιχνίδι θα παίξουν και οι 3 φιναλίστ ταυτόχρονα σε 5 διαφορετικές δοκιμασίες. Από την κάθε δοκιμασία θα μαζεύουν πόντους. Εκείνος που θα τερματίζει πρώτος θα παίρνει 3 πόντους, εκείνος που θα τερματίζει δεύτερος θα παίρνει 2 πόντους και εκείνος που θα τερματίζει τελευταίος θα παίρνει έναν πόντο. Στο τέλος των αγωνισμάτων όλοι οι πόντοι θα αθροιστούν και εκείνος που θα έχει τους λιγότερους θα αποκλειστεί από τον τελικό. Στη συνέχεια οι δυο φιναλίστ θα αγωνιστούν σε ένα πολύ μεγάλο αγώνα.



ΠΑΙΧΝΙΔΙ 1 - ΠΑΡΑΘΥΡΑ

Σε αυτή τη δοκιμασία θα κρεμαστούν από τα τρία παράθυρα και θα πρέπει να κρατηθούν χρησιμοποιώντας τα χέρια τους. Όσο περνά η ώρα τα παράθυρα θα γέρνουν προς τα εμπρός και η κλίση τους θα μεγαλώνει.

ΠΑΙΧΝΙΔΙ 2 - ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΜΕ ΠΟΥΓΚΙΑ

Στη δοκιμασία αυτή θα πρέπει να πατήσουν με το πόδι τους τον καταπέλτη, να πετάξουν το πουγκί με την άμμο και να το προσγειώσουν στη ξύλινη βάση. Συνολικά θα πρέπει να βάλουν 5 πουγκιά στις 5 βάσεις που βρίσκονται μπροστά τους.



ΠΑΙΧΝΙΔΙ 3 – ΣΚΟΙΝΙ ΜΕ ΜΠΑΝΤΖΙ

Στη δοκιμασία αυτή θα πρέπει να πετάξουν το σχοινί με το μπάτζι με σκοπό το πουγκί να χτυπήσει και να ρίξει κάτω τους 3 τριγωνικούς στόχους.

ΠΑΙΧΝΙΔΙ 4 – ΧΤΙΣΙΜΟ ΠΥΡΓΟΥ

Σε αυτή τη δοκιμασία θα πρέπει να κατασκευάσουν πύργους χρησιμοποιώντας τις ξύλινες κάρτες. Το ύψος που θα πρέπει να φτάσουν είναι το σημείο που τους υποδεικνύει το βέλος. Το συγκεκριμένο ύψος είναι στα 2.80μ.

ΠΑΙΧΝΙΔΙ 5 – ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ ΜΕ ΔΙΣΚΟΥΣ

Σε αυτή τη δοκιμασία θα πρέπει να πετάξουν τους δίσκους από τις πλατφόρμες βάζοντας τους στα κλουβιά απέναντι. Θα πρέπει στο κάθε κλουβί να βάλουν δυο δίσκους.



ΤΕΛΙΚΟΣ οι δύο νικητές του προηγούμενου γύρου


Ο αγώνας του τελικού θα είναι μια σειρά από πολλές δοκιμασίες. 

Ξεκινώντας θα πρέπει να περάσουν τις ξύλινες βάσεις, φτιάχνοντας γέφυρες με τα ξύλα. Φτάνοντας στην εξέδρα θα πρέπει να ανέβουν επάνω και να πετάξουν τις μπάλες για να βάλουν 3 καλάθια. Ο παίκτης που θα βάλει και τις 3 μπάλες στο καλάθι θα μπορεί να προχωρήσει παρακάτω. 

Στη συνέχεια θα πρέπει να σπρώξουν τη μεγάλη ξύλινη ρόδα. Θα χρειαστεί να λύσουν το σχοινί και να ξεπεράσουν τα εμπόδια που θα βρουν στην άμμο. Φτάνοντας στις πόρτες θα πρέπει να σπρώξουν τη ρόδα ανάμεσά τους και να ρίξουν το πανό του NOMADS.



Στο επόμενο μέρος της δοκιμασίας θα βρουν ένα τραπέζι με κύβους που αποτελούν ένα πάζλ. Θα πρέπει να μεταφέρουν τους κύβους μέσα από την πυραμίδα με τα ξύλα, μέχρι να τα πάνε στο τραπέζι και να στήσουν το πάζλ του NOMADS. 

Προχωρώντας παρακάτω θα βρουν τις γέφυρες τις οποίες θα περάσουν χρησιμοποιώντας τα δυο κοντάρια με τους γάντζους. Φτάνοντας στο επόμενο εμπόδιο θα πρέπει να πετάξουν το σφυρί και να σπάσουν τις 5 κανάτες που κρέμονται από τα σχοινιά. 



Αμέσως μετά θα βρουν μπροστά τους τα ξύλινα κομμάτια που αν τα τοποθετήσουν σωστά θα δημιουργήσουν μια σκάλα. Αφού φτιάξουν τη σκάλα μέχρι και το τελευταίο σκαλοπάτι να είναι σωστά βαλμένο, τότε θα πρέπει να πάρουν τη σημαία, να ανέβουν επάνω στην εξέδρα και να τοποθετήσουν τη σημαία στην ειδική υποδοχή. 

Εκείνος που θα βάλει πρώτος τη σημαία θα είναι ο μεγάλος νικητής του NOMADS και θα κερδίσει τις 100.000 ευρώ.
















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης