Nomads: Στον Γιώργο Μαυρίδη το έπαθλο των 15.000 ευρώ

Nomads: Στον Γιώργο Μαυρίδη το έπαθλο των 15.000 ευρώ

Νίκησε στον «τελικό» τον Κωνσταντίνο Οροκλό - Αποφάσισε να τα μοιραστεί με τους δύο κολλητούς του, Νίκο Αναδιώτη και Γιώργο Κατσινόπουλο

Nomads: Στον Γιώργο Μαυρίδη το έπαθλο των 15.000 ευρώ
Τα... δωράκια της παραγωγής του Nomads προς τους παίκτες λίγο πριν τον τελικό συνεχίζονται. Η σημερινή ημέρα επιφύλασσε έπαθλο 15.000 ευρώ για το νικητή, μόνο που οι διεκδικητές δεν αρκούσε να απαντήσουν σε μερικές ερωτήσεις για να τα πάρουν, αλλά πραγματικά να μοχθήσουν!

Δεμένοι με ένα σκοινί έπρεπε να περνούν τρεις και τέσσερις φορές κάτω από το ίδιο εμπόδιο, ακολουθώντας τη ροή του σκοινιού, να ανεβαίνουν άλλα εμπόδια, να περνούν από μέσα τους, να γυρνούν ασταμάτητα γύρω γύρω από έναν άξονα ξεβιδώνοντας τον για να πάρουν κάτι δίσκους και να τους βάλουν τελικά σε τρία κλουβιά πετώντας τους από απόσταση... Είπαμε, 15.000 ευρώ είναι αυτά!

Στους δύο «ημιτελικούς» αναμετρήθηκαν ο Γιώργος Μαυρίδης με την Αποστολία Ζώη και ο Κωνσταντίνος Οροκλός με το Νίκο Αναδιώτη. Μαυρίδης και Οροκλός πέρασαν στον τελικό, με τον παρουσιαστή και tattoo artist να παίρνει τη μεγάλη νίκη.

Κλείσιμο


Ο ίδιος πάντως ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να κρατήσει όλα τα χρήματα, αλλά θα τα μοιραστεί με τους δύο κολλητούς του, Νίκο Αναδιώτη και Γιώργο Κατσινόπουλο, ο οποίος έχει αποχωρήσει. 

Είναι η δεύτερη φορά που ο Μαυρίδης κάνει παρόμοια κίνηση, καθώς το προηγούμενο έπαθλο που είχε κερδίσει αξίας 10.000 ευρώ το είχε μοιραστεί πάλι με Αναδιώτη, Κατσινόπουλο και Δήμητρα Φραντζή.

Πριν το αγώνισμα, οι παίκτες είχαν μία έκπληξη για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο παρουσιαστής του Nomads είχε τα γενέθλιά του και καθώς τα πέρασε μακριά από την Ελλάδα, οι τέσσερις που έχουν απομείνει άρχισαν να του τραγουδούν "Να ζήσεις Γρηγόρη και χρόνια πολλά!". Ο Αρναούτογλου χαμογέλασε ικανοποιημένος και δέχτηκε τις ευχές τους.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης