Nomads: Δάκρυα, φωνές και οικειοθελής αποχώρηση από τον Πίντζη!

Nomads: Δάκρυα, φωνές και οικειοθελής αποχώρηση από τον Πίντζη!

Στο άκουσμα του αντιπάλου του για το αγώνισμα που θα έκρινε ποιος θα φύγει από το παιχνίδι, ο ηθοποιός έβαλε τα κλάματα - Το ίδιο συνέβη και με τον Λευτέρη Παρασκευά που ψηφίστηκε από το κοινό

Nomads: Δάκρυα, φωνές και οικειοθελής αποχώρηση από τον Πίντζη!
Απρόσμενα εξελίχθηκε η σημερινή ημέρα αποχώρησης στο Nomads, με τον τελευταίο παίκτη που αποχώρησε πριν την ένωση των ομάδων , να μην φεύγει με τον καλύτερο τρόπο.

Ο Μάνος Πίντζης ήταν εκείνος που είχε ψηφιστεί από τους συμπαίκτες του ως ο πρώτος μονομάχος για την σημερινή δοκιμασία και περίμενε να μάθει την απόφαση του κοινού για το ποιος θα ήταν ο αντίπαλός του. 

Σύμφωνα με την ψηφοφορία των τηλεθεατών, η οποία είναι πάντα θετική, εκείνος με τις λιγότερες ψήφους από τους Νομάδες των Ωκεανών, ήταν και ο παίκτης που θα έπρεπε να μονομαχήσει για την παραμονή. Αυτός δεν ήταν άλλο από τον Λευτέρη Παρασκευά, που για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα αποδεικνύεται ο λιγότερο αγαπητός παίκτης στην ομάδα.

Κλείσιμο
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανακοίνωσε το αποτέλεσμα και τότε άρχισαν τα... όργανα: Ο Πίντζης ξαφνιασμένος από το όνομα του Λευτέρη, περιμένοντας πιθανόν άλλον αντίπαλο, έβαλε τα κλάματα, όπως άλλωστε και ο Λευτέρης. Τα κλάματα έβαλε και η Δήμητρα Φραντζή λέγοντας πως είναι άδικο να τεθούν αντιμέτωποι ο Μάνος με τον Λευτέρη.



 Ο Πίντζης, φανερά εκνευρισμένος, αποχώρησε με συμπαίκτες και αντιπάλους να τρέχουν από πίσω του για να τον μεταπείσουν. Κοντά του βρέθηκε και ο Λευτέρης ο οποίος προσπαθούσε να τον πείσει ότι όλα είναι εντάξει και να πάνε να αγωνιστούν. Ο Πίντζης ήταν εκτός εαυτού, φωνάζοντας και μιλώντας άσχημα. 

Μετά από λίγο ανακοίνωσε ότι δεν θέλει να αγωνιστεί και ότι αποχωρεί οικειοθελώς. "Δεν μπορώ να πω τίποτα" είπε ο ίδιος, ζητώντας συγγνώμη από τον παρουσιαστή που θέλησε να καταλάβει τι έχει συμβεί. "Προτιμώ να φύγω και να παραχωρήσω τη θέση μου στο Λευτέρη" είπε στη συνέχεια με δάκρυα στα μάτια ο Πιντζής.

Τέλος στις αντικαταστάσεις παικτών στο παιχνίδι

Σε ανακοινώσεις σχετικά με τη συνέχεια του παιχνιδιού προχώρησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, τώρα πια που οι ομάδες ενώνονται και το Nomads γίνεται ατομικό. Οι Νομάδες των Ωκεανών και της Φωτιάς άκουσαν τον Αρναούτογλου να λέει ότι από εδώ και στο εξής αν φύγει κάποιος παίκτης είτε οικειοθελώς. είτε από τραυματισμό δεν θα αντικατασταθεί από κανέναν, ούτε από τον προηγούμενο ούτε από κάποιον νέο παίκτη.

Οι ανακοινώσεις έγιναν με αφορμή τον τραυματισμό της Δήμητρας Φραντζή, η οποία είχε χτυπήσει στο αγώνισμα της Τετάρτης, όμως τελικά αποδείχθηκε ότι είναι καλά και θα συνεχίσει. Αποκόμισε βέβαια ένα κάταγμα στη μύτη, όμως αυτό δεν ήταν ικανό να την κάνει να τα παρατήσει.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης