Nomads: Γλέντησαν με... αποκριάτικο πάρτι τη νίκη τους οι «κόκκινοι»!

Nomads: Γλέντησαν με... αποκριάτικο πάρτι τη νίκη τους οι «κόκκινοι»!

Ρεσιτάλ έδωσε ο Γιώργος Μαυρίδης, ο οποίος χόρευε με τα πιτσιρίκια του χωριού μαθαίνοντάς τους το... θεσσαλονικιό «αμπαλαέο»

Nomads: Γλέντησαν με... αποκριάτικο πάρτι τη νίκη τους οι «κόκκινοι»!
Υπόθεση αρχηγών ήταν η αποψινή για τις δύο ομάδες του Nomads. Το καθιερωμένο έπαθλο της επικοινωνίας και του έξτρα «δώρου»-έκπληξη έκαναν τις δύο ομάδες να θέλουν σαν... τρελές τη νίκη με την Χριστίνα Κολέτσα να χοροπηδά από τη χαρά της όταν άκουσε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να ανακοινώνει τι θα απολάμβαναν οι νικητές.



 Το τρίτο σερί 5-0 αυτή την εβδομάδα καταγράφηκε υπέρ των Νομάδων της Φωτιάς για δεύτερη συνεχόμενη φορά και τα χαμόγελα έδιναν και έπαιρναν. Οι παίκτες έζησαν την άνεση της βίλας, την περιπέτεια της παραλίας, τη χαλάρωση του μασάζ, το φαγητό, το μόνο που τους έλειπε ήταν η διασκέδαση! Και αυτό ήταν το έπαθλο: Ένα αποκριάτικο πάρτι στο ψαροχώρι παρέα με τους ντόπιους. Με περούκες, βαμμένα μάτια, μουσική και πολύ χορό.

Κλείσιμο


 Ρεσιτάλ έδωσε ο Γιώργος Μαυρίδης, ο οποίος χόρευε με τα πιτσιρίκια του χωριού μαθαίνοντάς τους το... θεσσαλονικιό «αμπαλαέο», ενώ ακολούθησε πολύ ρέιβ μουσική, βγαλμένη από τα τέλη των '90s, κάτι που χαροποίησε ιδιαίτερα τους Μαυρίδη, Αναδιώτη και Λευτέρη Χατζηιωάννου που χόρεψαν με την ψυχή τους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης