Η Heidi Klum ξέφυγε- Κάνει γυμνή μπάνιο στα social media

Η Heidi Klum ξέφυγε- Κάνει γυμνή μπάνιο στα social media

Η 44χρονη καλλονή άφησε άφωνους τους εκατομμύρια ακόλουθους της στο instagram, όταν στα stories της πλατφόρμας ανέβασε ένα μικρό βίντεο από την ώρα που κάνει το μπάνιο της

Η Heidi Klum ξέφυγε- Κάνει γυμνή μπάνιο στα social media
Η Heidi Klum, έχει καταφέρει μια καριέρα που θα ζήλευαν αρκετά νεότερα μοντέλα. Έχει υπογράψει υπέρογκα συμβόλαια με τηλεοπτικές εκπομπές και διάσημους οίκους ομορφιάς και μέχρι σήμερα, στα 44 της χρόνια, έχει μια ενεργή καριέρα στο χώρο της μόδας. 

Η Heidi, ποτέ δεν φοβήθηκε να εκθέσει για τη δουλειά της το γυμνό καλλίγραμμο κορμί της, αλλά σίγουρα δεν χρειαζόταν η τελευταία της κίνηση στα social media.

Η καλλονή άφησε άφωνους τους εκατομμύρια ακόλουθους της στο instagram, όταν στα stories της πλατφόρμας ανέβασε ένα μικρό βίντεο από την ώρα που κάνει το μπάνιο της. Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν, το γυμνό κορμί της φαίνεται πίσω από το τζάμι του ντους με τους γλουτούς της να κλέβουν, όπως πάντα, την παράσταση. Μάλιστα, στο τέλος του story ζωγραφίζει με το δάχτυλό της μία καρδιά στο θολωμένο από τη ζέστη τζάμι.  

Κλείσιμο
Αν και δεν φαίνεται το πρόσωπο της η Heidi κατάφερε να σκανδαλίσει το κοινό της, το οποίο διχάστηκε, καθώς πολλοί θεώρησαν αρκετά προκλητική την κίνηση της.  





















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης