Βγήκε το διαζύγιο της Αθηνάς Ωνάση: Ο Ντόντα δεν πήρε αυτά που ήθελε

Ο Αλβάρο ζητούσε μηνιαία διατροφή 350.000 ευρώ - Πήρε πολύ λιγότερα επειδή η Αθηνά απέδειξε στους δικαστές ότι από τα 11 χρόνια έγγαμου βίου, τα 8,5 την απατούσε!

Η «χρυσή» Αθηνά Ωνάση
καμαρώνει και ο ερωτικά άτακτος πρώην σύζυγός της, Αλβάρο,το φυσάει και δεν κρυώνει... Γιατί η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο...

Το διαζύγιο του πρώην ζευγαριού βγήκε τελικά κοινή συναινέσει ύστερα από έναν θυελλώδη χρόνο μηνύσεων, ασφαλιστικών μέτρων, αγωγών κι απαιτήσεων εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ. Αθήνα και Ντόντα βρήκαν τελικά τη χρυσή τομή και πήραν επισήμως διαζύγιο. Την αποκάλυψη έκανε το γερμανικό περιοδικό "Bunte", το οποίο σε χθεσινό του δημοσίευμα ανέφερε πως ο Αλβάρο Μιράντα και η Αθηνά Ωνάση «τα βρήκαν ειρηνικά». Σε δικαστική αίθουσα του Βελγίου οι δικηγόροι τους έδωσαν τα χέρια τους.Οι ίδιοι βέβαια δεν παρέστησαν στην δίκη. 
Σύμφωνα με το δημοσίευμα η Αθηνά Ωνάση παρουσίασε στο δικαστήριο έναν κόκκινο φάκελο τον οποίο της τον είχε δώσει ο εδώ και χρόνια συνεργάτης της κ. Αλέξης Μανθεάκης, στον οποίο υπήρχαν αδιάσειστα στοιχεία για την διπλή ζωή του Ντόντα με Βελγίδα κολ γκερλ. Η Αθηνά απέδειξε ότι από τα 11 χρόνια έγγαμου βίου με τον Βραζιλιάνο ιππέα τα 8,5 διατηρούσε σχέση με την Βελγίδα. Οι δικηγόροι του Αλβάρο γνωρίζοντας ότι η Αθηνά Ωνάση έχει και άλλα στοιχεία αλλά και μαρτυρίες ανθρώπων που ζούσαν το ζευγάρι από κοντά, ότι ο Αλβάρο ήταν άπιστος ήρθαν σε επαφή με τους δικηγόρους της Αθηνάς και κατέληξαν σε μια συμφωνία ώστε να βγει το διαζύγιο. 

Σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό ο Αλβάρο ζητούσε εκτός από 11 εκατομμύρια που ήταν τα χρήματα που θα έπαιρνε σύμφωνα με το προγαμιαίο συμβόλαιο και μηνιαία διατροφή 350.000 ευρώ αλλά και κάποια άλογα και σπίτια που είχαν αποκτηθεί όσα χρόνια ήταν παντρεμένος με την Αθηνά με τη συνολική αξία να αγγίζει τα 400.000.000 δολάρια. Το πόσα χρήματα τελικά θα πάρει δεν είναι γνωστό, αλλά διέρρευσε ότι θα μπορέσει να κρατήσει τα άλογα που ζήτησε...Οι Βέλγοι δικηγόροι της Αθηνάς Ωνάση δήλωσαν ότι το ποσό που τελικά θα πάρει ο Αλβάρο είναι πάρα πολύ μικρό σε σχέση με αυτά που ζητούσε. Τώρα εκείνο που ενδιαφέρει τον Βραζιλιάνο ιππέα είναι να ξεκαθαρίσει και η υπόθεση που αφορά τα άλογα τα οποία είχε αποκτήσει με την Αθηνά που όμως τα είχε αγοράσει εκείνη με χρήματα δικά της.

Η πλευρά της Αθηνάς Ωνάση παραδέχτηκε πως εκείνο που βοήθησε πάρα πολύ ώστε η Αθηνά να κερδίσει τη δικαστική αυτή διαμάχη ήταν οι πληροφορίες και τα στοιχεία που της είχε παραδώσει ο κ. Αλέξης Μανθεάκης. Οι αποκαλύψεις σχετικά με την άστατη ζωή και τις απιστίες που διέπραξε κατά τη διάρκεια του 11ετούς γάμου του με την Αθηνά Ωνάση φαίνεται πως επηρέασαν τους δικαστές. Ο Ντόντα είχε παρουσιάσει στους δικαστές την Αθηνά ως ψυχολογικά ασταθή, ενώ η η ίδια τον είχε πιάσει να την απατά μέσα στο σπίτι τους στο Ουέλινγκτον της Φλόριντα. Έτσι, οι δυο τους αποφάσισαν να δώσουν ένα αίσιο τέλος στην κόντρα και στον γάμο τους, κρατώντας από αυτόν μόνο τις ελάχιστες ευτυχισμένες στιγμές που έζησαν μαζί.


«Μια κούκλα από ατσάλι»

Στο βιβλίο του κ. Μανθεάκη με τίτλο «A Doll Made of Steel» ("Μια Κουκλα απο Ατσαλι")», που θα κυκλοφορήσει πριν από τα Χριστούγεννα θα γίνεται αναφορά στην Βελγίδα κολ γκερλ που είχε σχέση 8,5 χρόνια με τον Αλβάρο αλλά και στο κατά πόσο ο Βραζιλιάνος έκανε καλό ή μόνο κακό στην Αθηνά. Με αφορμή τον τίτλο που έδωσε στο βιβλίο του ο κ. Μανθεάκης μιλώντας στο protothema.gr ανέφερε, πτυχές της προσωπικότητας της Αθηνάς, όπως εκείνος την ξέρει εδώ και 20 περίπου χρόνια.Μάλιστα εξιστορεί ένα περιστατικό στο Σκορπιό, όταν ήταν εκεί η Αθηνά και ο πατέρας της Τιερί Ρουσέλ. «Κούκλα από ατσάλι» Ήταν ένας τίτλος που είχα δώσει στην Αθηνά όταν ήταν 14 ετών. Ήμασταν στο Σκορπιό μαζί με τον Τιερί και έγινε ένας καυγάς με τον Τιερί όταν μια φωτορεπόρτερ που είχα εγώ επιτρέψει να ανεβεί στο νησί για να φωτογραφήσει την Αθηνά και τον Τιερί στο μνημόσυνο της Χριστίνας παραβίασε από άγνοια ίσως και από απειρία τις εντολές και πλησίασε πολύ την Αθηνά. Η Αθηνά εκνευρίστηκε την ώρα της τελετής ακούγοντας το κλακ κλακ της φωτογραφικής μηχανής και έκανε μια μεγάλη φασαρία στον Τιερί. Τότε πήγα να μεσολαβήσω γιατί δεν του μιλούσε η Αθηνά. Είδα ότι ήταν πολύ ψύχραιμη πολύ ήρεμη χαμογελαστή αλλά αρνιόταν να έρθει σε επαφή με τον πατέρα της, να τον συγχωρέσει δηλαδή, αφού δεν έφταιγε αυτός. Δεν έφταιγε ο Τιερί αλλά εγώ είχα δώσει άδεια στη φωτορεπόρτερ.
 Τότε είδα ότι η Αθηνά είχε μια πλευρά εξαιρετικά σκληρή και όταν ρωτήθηκα αργότερα από μια εφημερίδα πως βλέπετε το χαρακτήρα της Αθηνάς γιατί φαίνεται ένα φοβισμένο παιδί, λέω όχι θα δείτε μια άλλη Αθηνά στα 18 είναι μια κούκλα από ατσάλι. Είναι κάτι που δεν διαψεύστηκα και φάνηκε». Ο κ. Μανθεάκης αποκαλύπτει επίσης ότι η Αθηνά δεν θα βοηθούσε ποτέ κάποιον δικό της άνθρωπο ή συνεργάτη της όπως είχε γίνει με τη θεία της Όλγα Ωνάση που έδωσε εντολή, όταν ενηλικιώθηκε να της κοπεί το χρηματικό βοήθημα που έπαιρνε. «Δεν γνωρίζω μέχρι τώρα για κάποια φιλανθρωπία που έχει κάνει, όπως ο παππούς της και η μητέρα της, αλλά απ’όσο ξέρω, εκτός από τον Αλβάρο,δεν θα ήταν στις επιλογές ή τον χαρακτήρα της να βοηθούσε οικονομικά κάποιον δικό της άνθρωπο, συγγενή, ή συνεργάτη, ή μέλος της οικογένειάς τους, ακόμα και αν υπήρξε σοβαρό θέμα υγείας. Κούκλα από ατσάλι! Επιμένω σε αυτό και είναι ο λόγος που έχω επιλέξει και τον τίτλο του βιβλίου μου. Η Αθηνά κάνει ό,τι θέλει με τα χρήματά της και φυσικά κανείς δεν μπορεί να της πει κάτι πάνω σε αυτό το θέμα».

Δείτε βίντεο: Βγήκε το διαζύγιο της Αθηνάς Ωνάση: Ο Ντόντα δεν πήρε αυτά που ήθελε


ΣΧΟΛΙΑ (41)

Να τραβάει το πράγμα

Η πεπατημένη των κληρονόμων γυναικών είναι προσδιορισμένη. Κάποιυς γάμους και γαμήλια δώρα, ferrari άλογα και χρήματα ήταν τα έδωε η Χάτον στον Ρουμπιρόζα , αλλαγή τόπων για να ξεκουράζονται σε άλλους τόπους ( Διαδρομή Παρίσι -Νέα Υόκη-Ελβετία-Λονδίνο), στοχευμένες ειδήσεις που διαρέουν οι ίδιες για το ίματζ, και εκάστοτε λιγοστές ατομικές μικρές φιλανθρωπίες ( όχι κοινωφέλειες).Δεν ήρθε ο χρόνος για να αλλάξει το μοτίβο της πεπατημένης αυτής ή να μετασχηματιστεί. Νάναι όλοι κσλά κληρονόμες, σύντροφοί των, εραστές των, διαχειριστές των, κολλητοί των και κολλητές των, τα λεφτά των να αυξάνουν, οι πληροφοριοδότες για την ζωη των για να γίνεται το μεθοδευμένο κους κούς, και όλοι νάμαστε καλά και να αυτοπαραμυθιαζόμάστε για να περνάει ο χρόνος. Γιατί καλό είναι και το αυτοπαραμύθιασμα , για να γίνεται ο τζερτζελές , να πουλάνε τα περιοδικά του life style ,να δουλεύουν οι ρεπόρτες και οι παπαράτσι και τα τυπογραφία . Και να τραβάει το πράγμα.

χμμ

εχασε την μητερα της οταν ηταν παρα πολυ μικρη,γεννηθηκε σε μια οικογενεια με απειρα φραγκα αλλα και πολλες λυπες.ο πατερας της ηταν ζιγκολο,το ηξεραν και οι πετρες..επιασε το αντρα της στο κρεβατι της με αλλη γκομενα.ε δεν νομιζω οτι χρειαζονται πολλα ακομα για να τρελλαθει καποιος η να γινει σκληρος και κυνικος και να πει και καμια κουβεντα παραπανω οπως πχ 'δεν θελω να εχω καμια σχεση με οτιδηποτε ελληνικο'..αλλα στο να κρινουμε παντα πρωτοι ειμαστε ως ελληνες.κριμα

MARON

Η Αθηνα έχει δηλώσει ότι μισεί κάθε τι Ελληνικό,δε θέλει να της θυμίζουν τη καταγωγή της, δεν έχει κανένα δεσμό με τη πατρίδα του παππου της και φυσικά δε θα παντρευόταν ποτε Έλληνα. Γιατί ασχολούμαστε μαζί της; Μια αρνησίπατρις, αν είναι σωστή η λέξη που χρησιμοποιώ, είναι, τίποτα άλλο. Όμως, αν μπορούσε να διαβάσει εδώ, να ξέρει ότι το 50% του εαυτού της δε θα μπορέσει να το αποχωριστεί ποτε, είναι στα κύτταρα της, ότι και να κάνει είναι μιση Ελληνίδα.

ανωνυμος

Σχολια ηλιθιων ελληναραδων που παντα παριστανουν τους εξυπνους

Φανή

Μην κατηγορείτε την Αθηνά. Νέα κοπέλλα ήταν και έκανε λάθη, πολλά λάθη που ελπίζω τώρα να τα συνειδητοποιεί! Άλλωστε ουδείς αναμάρτητος! Μην ξεχνάτε ότι ο μέντοράς της ήταν Βραζιλιάνος, αυτός αποφάσιζε γι αυτήν. Η Αθηνά ήταν ένα πονεμένο πλάσμα πριν να τον γνωρίσει που ζητούσε στοργή και καλώς ή κακώς την βρήκε σ αυτόν. Να την κρίνετε από τώρα και εμπρός που ξύπνησε από το λήθαργο!

Μαίρη από Αταλάντη

Κρίμα για τον Ντοντα. Από που και ως που η μοιχεία είναι έγκλημα. Κρίμα για το παιδί. Εγώ να δεις ποσά θα πάρω από τον Ντίνο μου.

Καλά ρε παιδιά,

αυτό το τσόλι ο Αρβαναός ή κάπως έτσι, το χάρηκε κάμποσα χρόνια το τρυφερό άβγαλτο και απροστάτευτο (στην πραγματικότητα δεν είχε τη φροντίδα και τη θαλπωρή μιας σωστής οικογένειας) κορίτσι, το κεράτωνε όσο δεν πάει άλλο και τώρα ζητούσε και 350.000 Δολάρια διατροφή τον μήνα? Ρε αφιλότιμε ΚΕΡΑΤΑ, είσαι πάμπλουτος και θέλεις από καπρίτσιο αυτό το τεράστιο ποσό για τις μηνιαίες σου πουτανοδουλειές? Σε τι ανήθικο κουμάσι έπεσε η κακόμοιρη (για μένα είναι ένα κακόμοιρο και αγαθό κοριτσάκι) η Αθηνά... (Ο.Ε.)

marina

αυτος συμφεροντολογος καθικι αλλα και αυτη μυαλο κουκουτσι!

Ανακατωσούρης

Ισχύει ότι μία συγγενής της, στην Αθήνα (ίσως αυτή η Όλγα που αναφέρεται στο άρθρο), πηγαίνει σε συσσίτιο στην Αθήνα; Κάπου το είχα διαβάσει πριν ένα-δύο χρόνια αν θυμάμαι καλά.

καμια σοβαρη εξηγηση;

Εχει κανει παιδι με την Αθηνα αυτος; Αν οχι, πως γινετε να ζηταει διατροφη;

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

ksifaskia

Ο γνωστός παραολυμπιονίκης ξιφασκίας, περιέγραψε στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» πως μια ξένοιαστη κυριακάτικη βόλτα με φίλους κατέληξε να του αλλάξει τη ζωή, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε έπεσε σε χαράδρα 100 μέτρων

nikiforos-agries-melisses

Ο τηλεοπτικός Νικηφόρος μιλάει για το ρόλο του: Έπρεπε ο Νικηφόρος να είναι πολύ διαφορετικός σε σχέση με τους υπόλοιπους αντρικούς χαρακτήρες της σειράς…