Η εξώγαμη κόρη του Jerry Lewis ζει στο δρόμο παρά την αμύθητη περιουσία του μπαμπά της

Η εξώγαμη κόρη του Jerry Lewis ζει στο δρόμο παρά την αμύθητη περιουσία του μπαμπά της

Η Suzan έμαθε ότι ο πατέρας της πέθανε από έναν γνωστό, που το είδε στις ειδήσεις - Ο διάσημος ηθοποιός δεν την αναγνώρισε ποτέ επίσημα 

Η εξώγαμη κόρη του Jerry Lewis ζει στο δρόμο παρά την αμύθητη περιουσία του μπαμπά της
Δεν είναι λίγοι οι διάσημοι που έχουν φέρει στον κόσμο ένα εξώγαμο παιδί, όμως η ιστορία της Suzan Lewis, κόρης του διάσημου κωμικού Jerry Lewis ο οποίος έφυγε πρόσφατα από τη ζωή, πραγματικά συγκλονίζει.

Αιτία, η τεράστια διαφορά ανάμεσα στον τρόπο ζωής της και στην αμύθητη περιουσία που άφησε πίσω ο πατέρας της, η οποία εκτιμάται ότι αγγίζει τα 50 εκατομμύρια δολάρια.

Η Suzan Lewis, η οποία σήμερα διανύει την έβδομη δεκαετία της ζωής της, ήταν ο παράνομος καρπός της σχέσης του ηθοποιού με το μοντέλο Lynn Dixon, την εποχή που εκείνος ήταν παντρεμένος με την Patti Palmer. Ο πατέρας της, ο οποίος έσβησε τον περασμένο Αύγουστο σε ηλικία 91 ετών, δεν αναγνώρισε ποτέ επίσημα την κόρη του, με αποτέλεσμα αυτή να μη δικαιούται σήμερα ούτε δεκάρα από την περιουσία του.

Κλείσιμο
Τα χρήματά του πρόκειται να μοιραστούν μεταξύ των έξι νόμιμων παιδιών που απέκτησε από τους δύο γάμους του, τα οποία περιλαμβάνουν 5 γιους και μια κόρη.

Η γυναίκα, που πληροφορήθηκε για τον θάνατο του πατέρα της από έναν γνωστό της που το είδε στις ειδήσεις, ζει στον δρόμο και όλα της τα υπάρχοντα χωρούν στις πλαστικές σακούλες που κουβαλάει παντού μαζί της.

Όπως δήλωσε πρόσφατα σε δημοσιογράφους, δεν κρατά κακία στον διάσημο πατέρα της που δεν την αναγνώρισε ποτέ. «Με συναντούσε όποτε μπορούσε», λέει χαρακτηριστικά η γυναίκα, που φυλάει ακόμα στο πορτοφόλι της μια φωτογραφία που ποζάρουν μαζί.

Όσο για το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια είναι άστεγη ενώ τα ετεροθαλή της αδέρφια απολαμβάνουν μια άνετη ζωή, δεν δείχνει να την πειράζει. «Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν», λέει, εξηγώντας ότι το χιούμορ που έχει κληρονομήσει από τον μπαμπά της την βοηθάει να αντέξει τη δύσκολη ζωή στον δρόμο.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης