Ποιο αγαπημένο ζευγάρι διασήμων είχε χωρίσει στο παρελθόν για... 90 λεπτά;

Ποιο αγαπημένο ζευγάρι διασήμων είχε χωρίσει στο παρελθόν για... 90 λεπτά;

Της είπε να χωρίσουν γιατί πίστευε ότι θα ήταν καλύτερα μόνος του, εκείνη όμως του απάντησε απλά... «όχι»

Ο Τζον Λέτζεντ έχει μιλήσει πολλές φορές για τη σχέση που έχει με τη γυναίκα του Κρίσι Τέιγκεν, τονίζοντας την αγάπη και το σεβασμό που έχουν ο ένας για τον άλλο, αλλά και την κωμική πλευρά της ζωής τους.
 
0 38χρονος μουσικός αποκάλυψε ωστόσο τώρα ότι πριν από κάποια χρόνια είχε προσπαθήσει να χωρίσει από τη γυναίκα του, αλλά δεν τα κατάφερε.


 
Μιλώντας στην βρετανική εφημερίδα Guardian ο Λέτζεντ δήλωσε ότι δεν ήταν όλα πάντα ρόδινα στη σχέση και μάλιστα υπήρξε κάποια στιγμή κατά την οποία ο ίδιος θέλησε να βάλει τέλος σ΄ αυτήν.


 
Περιγράφοντας εκείνη την περίοδο της ζωής του, εξήγησε ότι ήταν πολύ πιεσμένος επαγγελματικά και απλά σκέφτηκε ότι θα ήταν καλύτερα μόνος του. Όταν το είπε όμως στο μοντέλο, εκείνη απλά απάντησε «όχι». Και μετά από 90 λεπτά ήταν ξανά μαζί.
 
Όπως ήταν αναμενόμενο το διαδίκτυο πήρε φωτιά. Κι έτσι η Τέιγκεν αποφάσισε να απαντήσει μέσω twitter. Και έγραψε: «Ήταν σε περιοδεία, πονούσε ο λαιμός του και ήταν λίγο γκρινιάρης για όλα και γι΄ αυτό του είπα όχι», διευκρινίζοντας παράλληλα ότι αυτό συνέβη πριν από 11 χρόνια.


ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

Sakis_Rouvas

«Μια καταστροφή που δεν μπορούμε και δεν πρέπει να ξεχάσουμε, όσο κι αν δεν αντέχουμε να δεχτούμε το μέγεθός της», γράφει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του ο γνωστός τραγουδιστής

2