Φωτογραφία: Δείτε την απίστευτη μεταμόρφωση του ηθοποιού που θα υποδυθεί τον Freddie Mercury

Φωτογραφία: Δείτε την απίστευτη μεταμόρφωση του ηθοποιού που θα υποδυθεί τον Freddie Mercury

Το φιλμ Bohemian Rhapsody θα κάνει πρεμιέρα τον Δεκέμβρη του 2018 

Φωτογραφία: Δείτε την απίστευτη μεταμόρφωση του ηθοποιού που θα υποδυθεί τον Freddie Mercury
Λίγα άτομα στη μουσική βιομηχανία υπήρξαν τόσο αναγνωρίσιμα όσο ο frontman των Queen, Freddie Mercury. Από το πρόσωπό του με τα έντονα χαρακτηριστικά, μέχρι την χαρακτηριστική φωνή του που «πιάνει» τέσσερις οκτάβες και την φανταχτερή του γκαρνταρόμπα, ο θρυλικός ρόκερ ήταν ανεπανάληπτος.

Αυτό είναι κάτι που γνωρίζει καλά ο ηθοποιός Ράμι Μάλεκ ο οποίος επελέγη για να υποδυθεί τον Mercury στην επερχόμενη ταινία Bohemian Rhapsody, που πρόκειται να κάνει πρεμιέρα τον Δεκέμβρη του 2018.

Κλείσιμο


Τουλάχιστον όσον αφορά στην εμφάνιση, ο 36χρονος σταρ μάλλον πρόκειται να τα καταφέρει περίφημα, αφού η μεταμόρφωσή του σε Freddie είναι εξαιρετικά πετυχημένη. Αυτό τουλάχιστον μπορεί να συμπεράνει κανείς από τη φωτογραφία που δημοσίευσε το team παραγωγής του φιλμ, ανοίγοντας την όρεξη των φαν των Queen που ανυπομονούν να δουν την ταινία.



«Όταν ανοίγεις τα μάτια και βλέπεις έναν διαφορετικό άνθρωπο να σε κοιτά μέσα από τον καθρέφτη, αισθάνεσαι μεγαλύτερη σιγουριά για να αντιμετωπίσεις την πρόκληση του ρόλου», δήλωσε ο Μάλεκ περιγράφοντας την πρώτη φορά που αντίκρυσε τον εαυτό του ως τον θρυλικό τραγουδιστή.

Η ταινία Bohemian Rhapsody, σκηνοθεσίας Bryan Singer, «καλύπτει» την ιστορία των Queen από τη δεκαετία του '70, όταν ο Mercury ένωσε τις δυνάμεις του με τους Brian May και Roger Taylor, μέχρι το 1985 και την θρυλική συναυλία της μπάντας στο Live Aid, έξι χρόνια προτού ο τραγουδιστής πεθάνει από επιπλοκές του AIDS.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης