Το μήνυμα της Τζούντι Ντεντς στους ηλικιωμένους: Μην εγκαταλείπετε τη σεξουαλική σας ζωή

Το μήνυμα της Τζούντι Ντεντς στους ηλικιωμένους: Μην εγκαταλείπετε τη σεξουαλική σας ζωή

Με αφορμή το ρόλο της ως βασίλισσα Βικτωρία η οποία σε ηλικία 68 ετών είχε στενές σχέσεις με τον 24χρονο Αμπντούλ, ο οποίος της έμαθε Ουρντού και έγινε ο εξ απορρήτων της

Το μήνυμα της Τζούντι Ντεντς στους ηλικιωμένους: Μην εγκαταλείπετε τη σεξουαλική σας ζωή
Η σεξουαλική ζωή είναι ένας τομέας της ζωής που δεν θα πρέπει να εγκαταλείπεται από τους ηλικιωμένους ήταν το μήνυμα της βρετανίδας ηθοποιού Τζούντι Ντεντς, που βρίσκεται αισίως στην ένατη δεκαετία της ζωής της.

Σε ραδιοφωνική συνέντευξη με αφορμή τον ρόλο της ως βασίλισσα Βικτωρία στην ταινία Victoria and Abdul που εξιστορεί τη σχέση της γαλαζοαίματης με τον ινδό λογιστή Αμπντούλ Καρίμ προς το τέλος της ζωής της, η 82χρονη Ντεντς ήταν σαφής:

«Οπωσδήποτε εξακολουθείς να νιώθεις την επιθυμία (σ.σ. για σεξ). Φεύγει αυτό ποτέ; Στους ηλικιωμένους θα έλεγα "μην το βάζετε ποτέ κάτω"».

Κλείσιμο
Στην ταινία η Ντεντς υποδύεται την βασίλισα Βικτωρία η οποία σε ηλικία 68 ετών είχε στενές σχέσεις με τον 24χρονο Αμπντούλ, ο οποίος της έμαθε Ουρντού και έγινε ο εξ απορρήτων της παρά τις σφοδρές αντιδράσεις της οικογένειάς της και των υπηκόων της που ένιωθαν ότι πρόδιδε την αυστηρή κοινωνική ιεραρχεία της εποχής.

Η ίδια η 82χρονη ηθοποιός πρόσφατα ανανέωσε την αισθηματική της ζωή πριν από λίγα χρόνια όταν ξεκίνησε να βλέπει τον 73χρονο Ντέιβιντ Μιλς μετά το θάνατο του επί 30 χρόνια συζύγου της Μάικλ Γουίλιαμς το 2001 από καρκίνο.

Πρόσφατα άλλωστε έρευνα της σχολής Κοινωνικών Επιστημών του πανεπιστημίου του Μάντσεστερ έδειξε ότι η συναισθηματική πλευρά του σεξ ήταν πιο πλήρης για όσους είχαν ξεπεράσει τα 80 τους χρόνια.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης