Η Οικονομάκου «σπάει» τα ρεκόρ: Πόσα μαγιό άλλαξε φέτος το καλοκαίρι;

Η Οικονομάκου «σπάει» τα ρεκόρ: Πόσα μαγιό άλλαξε φέτος το καλοκαίρι;

Το καλοκαίρι ξεκίνησε νωρίς για την ινσταγκραμική περσόνα που για ακόμη μία χρονιά «βομβάρδισε» το Instagram με φωτογραφίες της από τις εξορμήσεις της στις παραλίες

Η Οικονομάκου «σπάει» τα ρεκόρ: Πόσα μαγιό άλλαξε φέτος το καλοκαίρι;
Η Αθηνά Οικονομάκου τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να συνδεθεί με το ελληνικό καλοκαίρι, «βομβαρδίζοντας» τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με φωτογραφίες της με μαγιό. Η εμφανίσεις της στην παραλία δεν είναι τόσο απλές. Η ηθοποιός που έχει εξελιχθεί σε μία ινσταγκραμική περσόνα είναι πάντα άψογα μακιγιαρισμένη, με επιμελώς ατημέλητα μαλλιά και δίνει extra λάμψη στις εμφανίσεις της, φορώντας αμέτρητα κοσμήματα.

Κλείσιμο

Το καλοκαίρι της φέτος ξεκίνησε από νωρίς. Συγκεκριμένα από τις αρχές Απριλίου όπου η Αθηνά Οικονομάκου βρέθηκε στις Μαλδίβες. Τα κατάγαλανα νερά και οι χρυσές αμμουδιές αποτέλεσαν το ιδανικό φόντο για τις πρώτες φωτογραφίες της.

Λίγο αργότερα, βρέθηκε στη Μύκονο, στο νησί όπου δραστηριοποιείται επιχειρηματικά ο σύντροφός της, Φίλιππος Μιχόπουλος. Η Αθηνά πόζαρε στις αγαπημένες της παραλίες και στα σοκάκια του νησιού, αλλάζοντας το ένα μαγιό μετά το άλλο. Μαύρα ή εμπιμέ, ολόσωμα ή μπικίνι, όλα τα μαγιό δείχνουν να βρίσκουν την τέλεια εφαρμογή τους επάνω στο κορμί της Αθηνάς Οικονομάκου.

Στη συνέχεια, για να εμπλουτίσει ακόμα περισσότερο τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ταξίδεψε στην Σαντορίνη, στη Σέριφο, στη Σύρο ενώ έκανε και ένα ταξίδι -αστραπή στη Μάλτα. Έτσι οι διαδικτυακοί της φίλοι, είχαν την ευκαιρία να την απολαύσουν με μαγιό στα νέα μέρη που επισκέφτηκε. Αυτές τις ημέρες, βρίσκεται στη «βάση» της, στην Μύκονο απολαμβάνοντας τις τελευταίες ημέρες του φετινού καλοκαιριού. Όσο για το πόσες φορές εμφανίστηκε με μαγιό στο timeline του Instagram; Η Αθηνά Οικονομάκου «έσπασε» όλα τα ρεκόρ και ξεπέρασε τις 110 αναρτήσεις με μαγιό που συνολικά απέσπασαν εκατοντάδες χιλιάδες like.

Δείτε κάποιες από αυτές:





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης