Ερωτευμένος ο Κωνσταντίνος Βασάλος;

Ερωτευμένος ο Κωνσταντίνος Βασάλος;

Η μελαχρινή αθλήτρια του bodybuillding που φέρεται να κατέκτησε τον γόη του «Survivor»

Ερωτευμένος ο Κωνσταντίνος Βασάλος;
«Θύματα» της γοητείας του Κωνσταντίνου Βασάλου μετρούσαμε όσο ο personal trainer βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο. Δύο γυναίκες, η Βασιλική Αγιαννοπούλου και η Mari Rose Tarkmanian, διεκδικούσαν τον τίτλο της επίσημης συντρόφου του πρώην «Μαχητή» ενώ η Τουρκάλα Sabriye, δήλωνε παράφορα ερωτευμένη μαζί του.

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο Κωνσταντίνος Βασάλος στο Thema People, δήλωσε ελεύθερος και ωραίος, αλλά σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα, ήρθαν νέα δεδομένα στην προσωπική του ζωή. Ερωτευμένος φέρεται να είναι ο Βασάλος με τη σέξι μελαχρινή αθλήτρια Αποστολία Λιβιάκη. Οι κοινές τους εμφανίσεις έχουν πυροδοτήσει τις φήμες που τους θέλουν να είναι το νέο ζευγάρι. Ο Ορέστης Τσανγκ μάλιστα, ανάβασε ένα βίντεο στο οποίο ο Βασάλος φαίνεται να κάθεται δίπλα στην Αποστολία.

Κλείσιμο


Όταν ο Βασάλος είχε κυκλοφορήσει το περιοδικό με τ'όνομά του, η Αποστολία είχε ποστάρει το εξώφυλλο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Κάποιοι από τους follower της αναρωτήθηκαν τι το σημαντικό είχε κάνει ο παίκτης του «Survivor» για να κυκλοφορήσει περιοδικό για τον εαυτό του. Τότε η Αποστολία έσπευσε να τον υποστηρίξει:
«Αν το πάμε έτσι, κανείς μας δεν είναι τίποτα. Εσείς μπορεί να σκέφτεστε έτσι αλλά εμένα είναι φίλος μου και δεν βλέπω να έχει καβαλήσει κανένα καλάμι»

Δείτε φωτογραφίες της Αποστολίας Λυβιάκη








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης