Στην Κουρούτα της Ηλείας θα γυριστεί το «Survival Secrets»

Στην Κουρούτα της Ηλείας θα γυριστεί το «Survival Secrets»

Δείτε φωτογραφίες από τις προετοιμασίες της παραγωγής για το νέο ριάλιτι επιβίωσης του Εpsilon

Στην Κουρούτα της Ηλείας θα γυριστεί το «Survival Secrets»
Τι έχει να «ζηλέψει» η Κουρούτα Ηλείας από τον Άγιο Δομίνικο που γυρίστηκε το «Survivor» ή τις Φιλιππίνες όπου θα πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα των «Νomads»; Ο παραθαλάσσιος οικισμός της Αμαλιάδας θα φιλοξενήσει το νέο ριάλιτι επιβίωσης του Epsilon με τίτλο «Survival Secrets».

Στο site ilia.live, δημοσιεύτηκαν φωτογραφίες που απεικονίζουν τα εμπόδια και τις τσουλήθρες που θα συνθέσουν τους στίβους μάχης του νέου ριάλιτι. Όπως θα δείτε τα χρώματα που κυριαρχούν είναι το κόκκινο και το πράσινο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το «συμβούλιο» της Κουρούτας θα γίνεται στον Ιππικό Όμιλο της περιοχής ενώ στις παρυφές του δάσους της Μαραθάς, σε μεγάλη αγροτική έκταση θα στήνονται οι στίβοι μάχης του παιχνιδιού. Οι άνθρωποι της παραγωγής του νέου ριάλιτι βρίσκονται σε πυρετώδεις προετοιμασίες, ώστε να ξεκινήσουν τα γυρίσματα στις 28 Αυγούστου.

Κλείσιμο
Όπως είναι γνωστό, ο οικισμός της Κουρούτας πρωταγωνιστεί στη νυχτερινή διασκέδαση της περιοχής και ξεχωρίζει για την οργανωμένη αμμώδη παραλία της με τα πολλά beach bar.  Αν και οι οι παίκτες του «Survival Secret» θα βρίσκονται μία ανάσα μακριά από τους κατοίκους της περιοχής, δεν θα μπορούν να έχουν επικοινωνία μαζί τους, καθώς οι περιοχές που θα πραγματοποιούνται τα γυρίσματα, θα είναι αποκλεισμένες.





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης