Ψυχραιμία! Ο μισθοφόρος χάνει... με διαφορά από τον Τούρκο - Δείτε το βίντεο

Ψυχραιμία! Ο μισθοφόρος χάνει... με διαφορά από τον Τούρκο - Δείτε το βίντεο

Βίντεο από το αποψινό ντέρμπι των Ελλήνων και Τούρκων «Survivors» - Χαμός στο Twitter για τη μάχη

Ψυχραιμία! Ο μισθοφόρος χάνει... με διαφορά από τον Τούρκο - Δείτε το βίντεο
Με αγωνία περιμένουν οι τηλεθεατές το σημερινό αγώνισμα για έπαθλο των Ελλήνων και Τούρκων «Survivors»
, στον ειδυλλιακό Άγιο Δομίνικο. Οι «Διάσημοι» και «Μαχητές» του ελληνικού ριάλιτι ενώνονται για να αγωνιστούν ενάντια στους Τούρκους παίκτες που επίσης θα ενωθούν για το μεγάλο ντέρμπι.

Στο YouTube κυκλοφόρησε ένα βίντεο από το αποψινό αγώνισμα. Σε αυτό, ο πρώην μισθοφόρος,
Κώστας Αναγνωστόπουλος
Κλείσιμο
αγωνίζεται με αντίπαλο τον Τούρκο ηθοποιό σαπουνόπερας και τραγουδιστή, Furkan Kızılay.

Αν και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος θεωρείται ένας από τους πιο γρήγορους και εύστοχους παίκτες του ελληνικού ριάλιτι επιβίωσης...χάνει με διαφορά από τον Τούρκο αντίπαλο του.

Μένει πίσω στην κούρσα αλλά τη...χαριστική βολή, τη δέχεται στον στόχο! Ο Furkan Kızılay
με εξαιρετική ευκολία σκοράρει και στους τρεις στόχους, ενώ ο Κώστας Αναγνωστόπουλος δεν προλαβαίνει ούτε καν να αντιδράσει.

Μετά τη νίκη του, ο Τούρκος ηθοποιός σαπουνόπερας πανηγυρίζει έξαλλα. Χτυπάει το χέρι του κάτω στην άμμο και μετά χτυπά το μέρος της καρδιάς του, βγάζοντας κραυγές.

Όταν ο Ατζούν Ιλίτζαλι, είχε ανακοινώσει στους Τούρκους παίκτες ότι θα αγωνιστούν εναντίον  των Ελλήνων, ο Furkan Kızılay είχε πει τα εξής λόγια: «Αυτός είναι ο αδερφός μου. Αυτό που θέλω περισσότερο είναι την ένδοξη μάχη. Τον ένδοξο στρατιώτη!».

Δείτε το βίντεο!

Ο Τούρκος παραγωγός ανακοινώνοντας στους Τούρκους «Διάσημους» και «Μαχητές» τον σημερινό αγώνα τόνισε: «Η περίοδος έντασης πέρασε! Μία φιλία «χτίζεται» ανάμεσα στις δύο χώρες και ο στόχος μας είναι να φέρουμε τις δύο χώρες ακόμα πιο κοντά μέσα από το συγκεκριμένο παιχνίδι».

Στο ελληνικό και τουρκικό trailer, βλέπουμε να αγωνίζονται ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, η Σάρα Εσκενάζυ, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Σίγουρα οι Έλληνες, δεν αγωνίζονται μόνο για το έπαθλο που είναι διακοπές στην Αλικαρνασσό και ένα απολαυστικό live του τραγουδιστή Fedon. Μία νίκη θα τους γέμιζε περισσότερο με ηθική ικανοποίηση.

Κρίνοντας από τον στίβο μάχης, οι παίκτες και των δύο ομάδων θα πρέπει να είναι γρήγοροι και να έχουν αντοχή. Μπαίνουν και βγαίνουν από πισίνες, ισορροπούν σε σχοινιά, περνούν κάτω από εμπόδια.

Το πάθος και των δύο ομάδων είναι έκδηλο και ακόμη και οι παίκτες που κάθονται στον πάγκο, συνεισφέρουν εμψυχώνοντας τους συμπαίκτες τους.






Αναβρασμός στο Twitter για το αποψινό ντέρμπι

Χαμός επικρατεί στο Twitter για τον αποψινό αγώνα του ελληνικού εναντίον του τουρκικού «Survivor».

Οι πιο δύσπιστοι χρήστες, τονίζουν ότι θα ήταν εύκολο για την τουρκική παραγωγή, γνωρίζοντας τα δυνατά και τα τρωτά σημεία και των δύο ομάδων, να έστηναν έναν στίβο μάχης που σαφώς θα ευνοούσε την τουρκική ομάδα.

Οι περισσότεροι χρήστες του Twitter, πιστεύουν πολύ στις ικανότητες του Γιώργου Αγγελόπουλου και του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη, που είναι κατά γενική ομολογία οι δύο καλύτεροι παίκτες του ελληνικού «Survivor».





































Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης