Η Αντριάνα Λίμα και ο Άγιος Γεώργιος: Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε

Η Αντριάνα Λίμα και ο Άγιος Γεώργιος: Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε

Το διάσημο μοντέλο άναψε κεράκι και προσκήνυσε την εικόνα του Αγίου Γεωργίου - Δεν αποκάλυψε σε ποια εκκλησία πήγε

Η Αντριάνα Λίμα και ο Άγιος Γεώργιος: Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε
Η Αντριάνα Λίμα, το 35χρονο μοντέλο που εδώ και χρόνια είναι ένας από τους «Αγγέλους» της Victoria's Secret, αναζητά την πνευματικότητά της, όπως έχει επανειλημμένως αναφέρει τελευταία.

Φαίνεται πως μέσα στις επιλογές της και στην διαδρομή αναζήτησης που κάνει, συνάντησε και την ορθοδοξία, καθώς η ίδια ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram την πριν από τρεις μέρες, μια φωτογραφία της σε ορθόδοξη εκκλησία.

Η Λίμα στέκεται μπροστά από μια εικόνα του Αγίου Γεωργίου, την οποία ακουμπά με το αριστερό της χέρι, ενώ στο δεξί κρατά ένα κεράκι. Κοιτάζει το φακό σοβαρή, χωρίς να χαμογελά και στην λεζάντα γράφει στα πορτογαλικά: «Άγιος Γεώργιος/Μπροστά/Πίσω/Δεξιά/Αριστερά/Στέμμα/Στα πόδια μου».

Κλείσιμο
Το μοντέλο δεν αναφέρει πού βρίσκεται η εκκλησία την οποία επισκέφθηκε. 



Μόλις χθες, ανέβασε στον λογαριασμό της μια φωτογραφία του ηγέτη του κινήματος «The Art Of Living» (Η Τέχνη του να ζεις), του Sri Sri Ravi Shanka, που μιλούσε επί σκηνής σε μια εκδήλωση της ομάδας του. «Οι σκέψεις μου μετά από αυτή την διδασκαλία: "Θέλω ο κόσμος να βλέπει πέρα από το πρόσωπο και το σώμα μου, όπως λέει ο Sri Sri, ένα μυαλό δεν έχει πρόσωπο και σώμα, και με αυτό έρχεσαι πιο κοντά στην πραγματικότητα και την αλήθεια», έγραψε στην λεζάντα. 

Ο πνευματικός, που η Ινδία του έχει αποδώσει την δεύτερη σημαντικότερη κρατική τιμή, μίλησε στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Συνόδου Ευτυχίας στο Μαϊάμι. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης