StarAcademy: Το τηλεοπτικό σύμπαν μας τρολάρει

StarAcademy: Το τηλεοπτικό σύμπαν μας τρολάρει

Tι γίνεται όταν μαζεύονται οι πιο ιστορικοί πρωταγωνιστές της ελληνικής showbiz σε ένα απίθανο mix grill σόου

StarAcademy: Το τηλεοπτικό σύμπαν μας τρολάρει
Η πρεμιέρα του Star Academy το βράδυ της Παρασκευής πέτυχε κάτι μοναδικό: Ολοι έμειναν ευχαριστημένοι. Οι υποψήφιοι γιατί είδαν από κοντά την Βίσση, ο Μένιος Φουρθιώτης γιατί έγινε παρουσιαστής σόου, η Αννα Βίσση γιατί έχει πάρει στα σοβαρά το ρόλο της, ο Πέτρος Κωστόπουλος γιατί θέλει να είναι στην τηλεόραση, η Ναταλία Γερμανού γιατί της αρέσει η μουσική και τα ριάλιτι, η Κατερίνα Γκαγκάκη γιατί επέστρεψε στην τηλεόραση και φυσικά ο Νίκος Καρβέλας ο οποίος είναι από μόνος του μια ολόκληρη κατηγορία.

Αυτό που είδαμε το βράδυ της Παρασκευής στο StarAcademy ήταν μια Ακαδημία ολόκληρη πάνω στον Νίκο Καρβέλα. Ένα πρόγραμμα που φλερτάρει έντονα με την αίσθηση της αβάν γκαρντ decadenceκαι του καμουφλαρισμένου σουρεαλισμού με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Νίκο Καρβέλα. Έναν Καρβέλα που δεν τον χωράει η καρέκλα, το πλατό, ο τόπος. Ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση. Ψαρώνει τους υποψηφίους με το βλέμμα και στη συνέχεια προχωράει με τις ερωτήσεις.

Κλείσιμο


Εντρομη μία από τις πολλές και έντρομες υποψήφιες όχι μόνο έπρεπε να απαντήσει σε ερωτήσεις του τύπου «Τι ύψος έχεις με τα τακούνια; Πόσα κιλά είσαι;» αλλά να κάνει και προσθαφαιρέσεις με τους αριθμούς που αποκάλυψε. Ο Καρβέλαςτρολάρει το σύμπαν. Κι έρχεται ο πυροσβέστης Κωστόπουλος να ηρεμήσει τους υποψηφίους «Μην φοβάσαι καθόλου μα καθόλου τον Καρβέλα είναι πολύ καλός άνθρωπος». Στο Twitter τον περιέγραψαν απόλυτα «Ο Καρβέλας μου θυμίζειστραβωμένο γαμπρό που έχει τραβηχτεί με το ζόρι στα πεθερικά για φαγητό». Κάπως έτσι κοιτάζει και τους υποψηφίους αλλά και όλους γύρω του με την Αννα Βίσση να κρατάει τα μπόσικα. Ο Καρβέλας δεν χαϊδεύει, πυροβολεί απευθείας δίχως οίκτο.

Οι διάλογοι είναι αποκαλυπτικοί
Υποψήφια: «Θα μου μιλήσετε; Γιατί πριν με φοβίσατε. Πήγα να λιποθυμήσω»
Νίκος Καρβέλας: «Καλό είναι αυτό. Τι σας φόβισε;»
Υποψήφια: «Επειδή είστε άγριος…»
Ν.Κ. «Δεν είμαι άγριος, κάνετε λάθος. Με τα κορίτσια είμαι άγριος όχι με τα αγόρια. Εμένα μου αρέσουν τα ανώμαλα πράγματα. Η φωνή σου είναι ομαλή ή ανώμαλη;
Υ. «Εχει μια ανωμαλία…»
Ν.Κ. «Δεν έχει ακόμη την ανωμαλία. Μόλις την αποκτήσει θα είμαι αρωγός της»

Θα πρέπει να είναι πρώτη φορά σε μουσικό ριάλιτι  που το 90% των υποψηφίων διαλέγουν μόνο ελληνικά τραγούδια, ελαφρολαϊκά και φυσικά το αντίστοιχο ποσοστό στο ερώτημα «ποιος είναι ο αγαπημένος σου καλλιτέχνης» απάντησαν Αννα Βίσση.

Και κάπως έτσι με την κλασική ιαχή «Αννα ζούμε για να σ’ ακούμε» ήρθε η στιγμή που η Αννα πήρε φωτιά και το μικρόφωνο, η decadence εξανεμίστηκε και τα φώτα έλαμψαν λίγο παραπάνω. Η «απόλυτη» έδωσε το σόου της, τραγούδησε δίχως playback, και δέχτηκε και κριτική από τον Καρβέλα ο οποίος της είπε «με την καθοδήγηση των ειδικών κάτι θα κάνεις. Είσαι πάνω από τις δυνάμεις μου και δεν μπορώ, ρε παιδί μου».

Τα κοινωνικά δίκτυα και τα πληκτρολόγια φυσικά πήραν φωτιά με ατάκες να ζωγραφίζουν τους τοίχους με σπαρταριστές ατάκες «Βγήκε και το StarAcademy και η Εθνική οδός απέκτησε το δικό της σόου», «Η άλλη σπούδασε οικονομικά στη Νέα Υόρκη και ήλθε στο StarAcademy να την κρίνει ο Καρβέλας. Τα καλύτερα μυαλά μας παίρνουνε». «Κοντσίτα από τα Lidl»

Εν τω μεταξύ στο πλατό του στούντιο μπορούσες να ακούσεις Πάολα και το επόμενο μισάωρο όπερα και Guns and Roses. Ευγένιε Ιονέσκο, δείχνεις λογικός μπροστά στην ελληνική τηλεόραση.














Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης