Φωτογραφίες: Η Ireland Baldwin μεθυσμένη, ξυπόλητη και με το στήθος έξω

Φωτογραφίες: Η Ireland Baldwin μεθυσμένη, ξυπόλητη και με το στήθος έξω

Το μοντέλο, που έγινε γνωστό για τις bisexual σχέσεις της και για τα προβλήματα με το αλκοόλ και τις ναρκωτικές ουσίες, φαίνεται να μην έχει νικήσει τους... δαίμονες της 

Φωτογραφίες: Η Ireland Baldwin μεθυσμένη, ξυπόλητη και με το στήθος έξω
Η Ireland Baldwin, κόρη της Kim Basinger και του Alec Baldwin, βρέθηκε καλεσμένη σε πάρτι που διοργάνωσε το Hollywood Reporter και ο σχεδιαστής παπουτσιών Jimmy Choo, σε στέκι του δυτικού Hollywood. Οι παπαράτσι,φυσικά, περίμεναν υπομονετικά να τελειώσει το event και πέτυχαν λαυράκι!

Όπως βλέπετε, το 21χρονο μοντέλο, τα «έτσουξε» και κατά την έξοδο της τα στιγμιότυπα που κατέγραψε ο φακός είναι ντροπιαστικά. Το μοντέλο, που έγινε γνωστό για τις bisexual σχέσεις της και για τα προβλήματα με το αλκοόλ και τις ναρκωτικές ουσίες, φαίνεται να μην έχει νικήσει τους... δαίμονες του εαυτού της. 

Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Daily Mail τη βλέπουμε να περπατά ξυπόλυτη, υποβασταζόμενη και μεθυσμένη, ενώ το στήθος της φαινόταν μέσα από το μαύρο σακάκι που φορούσε. Μάλιστα, κάποια στιγμή της έπεσε το κινητό από τα χέρια και, όταν έσκυψε να το πιάσει, έδωσε αφορμή για περισσότερες αποκαλύψεις.

Κλείσιμο









Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης