Αθηνά Ωνάση: Πωλητήριο στην έπαυλη, στην οποία την απάτησε ο Αλβάρο

Αθηνά Ωνάση: Πωλητήριο στην έπαυλη, στην οποία την απάτησε ο Αλβάρο

Η τιμή που το αγόρασε η Αθηνά Ωνάση παραμένει μέχρι και σήμερα άγνωστη όμως τώρα πωλείται έναντι 3,2 εκατ. δολαρίων

Αθηνά Ωνάση: Πωλητήριο στην έπαυλη, στην οποία την απάτησε ο Αλβάρο
Η Αθηνά Ωνάση, έχει βγάλει στο σφυρί, τη βίλα μέσα στην οποία, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Αλβάρο την απάτησε. Πρόκειται για μια έπαυλη στο Γουέλιγκτον στη Φλόριντα των ΗΠΑ που η χρυσή κληρονόμος αγόρασε πριν από δύο χρόνια.

Πριν έξι μήνες ωστόσο στο ίδιο σπίτι γράφτηκε και ο επίλογος στον έρωτά της με τον Βραζιλιάνο γόη. Εκεί ο Αλβάρο, σύμφωνα με δημοσιεύματα, συναντούσε τους παράνομους δεσμούς του.

Το σπίτι βρίσκεται  σε έκταση τεσσάρων στρεμμάτων. Η τιμή που το αγόρασε η Αθηνά Ωνάση παραμένει μέχρι και σήμερα άγνωστη όμως τώρα πωλείται έναντι 3,2 εκατ. δολαρίων. 
Κλείσιμο



Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με βραζιλιάνικα sites, η Αθηνά έχει στα χέρια της μαρτυρία- κλειδί που «καίει» τον Αλβαρο και αναμένεται να βάλει τέλος στις φιλοδοξίες του να βάλει χέρι στη μισή περιουσία της.



Η «χρυσή» κληρονόμος φαίνεται πως περνάει δυναμικά στην αντεπίθεση. Και σκοπεύει να μη δώσει ούτε μισό ευρώ παραπάνω στο γοητευτικό ιππέα απ’ όσα είχαν συμφωνήσει στο προγαμιαίο συμβόλαιο που υπέγραψαν. Μάλιστα, νεότερες πληροφορίες, σύμφωνα με το περιοδικό Λοιπόν, αναφέρουν πως ο Αλβαρο ίσως να μην καταφέρει να πάρει ούτε και αυτά, καθώς στο συμβόλαιο λέγεται πως υπάρχουν και όροι κάποιοι από τους οποίους έχουν παραβιαστεί, όπως αυτός της απιστίας και της διπλής ζωής.



Δημοσίευμα βραζιλιάνικου site αναφέρει πως στο δικαστήριο θα καταθέσει μάρτυρας-κλειδί που γνώριζε πάρα πολύ καλά το ζευγάρι και θα υποστηρίξει πως έχουν παραβιαστεί και όροι του προγαμιαίου συμβολαίου.









Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης