Πάνος Καλίδης στο «Όλα Ξεκόλλα»: «Πώς με πάτησε το αυτοκίνητό μου»

Πάνος Καλίδης στο «Όλα Ξεκόλλα»: «Πώς με πάτησε το αυτοκίνητό μου»

Ο τραγουδιστής λιγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας βρέθηκε στο «ΟΛΑ Ξεκόλλα» και μίλησε για το ατύχημα που τον έστειλε στο νοσοκομείο

Πάνος Καλίδης στο «Όλα Ξεκόλλα»: «Πώς με πάτησε το αυτοκίνητό μου»
Ο Πάνος Καλίδης είχε ένα απίστευτο ατύχημα με το αυτοκίνητό του πριν λίγες ημέρες. Ο τραγουδιστής έκανε ένα λάθος με το χειρόφρενο με αποτέλεσμα να παρασυρθεί από το αυτοκίνητό του και να τραυματιστεί στο δεξί πόδι και στα πλευρά του.

Ο τραγουδιστής λιγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας βρέθηκε στο «ΟΛΑ Ξεκόλλα» και μίλησε για το ατύχημα που τον έστειλε στο νοσοκομείο.
«Μόνος σου πάτησες τον εαυτό σου; Ή μέσα στο αυτοκίνητο ήταν κάποιος αντίπαλος ή κάποιο πνεύμα!», του είπε ο Θέμος με διάθεση για χιούμορ.

Κλείσιμο
«Όλοι μας πιστεύουμε σε δύο υπερδυνάμεις. Στο καλό και στο κακό. Όλοι θέλουμε να πιστεύουμε ότι υπάρχει Θεός. Οπότε δεν μπορεί να μην υπάρχει και το άλλο. Το λέει η θρησκεία μας»
, είπε ο Πάνος Καλίδης.

Όσο για την ημέρα του ατυχήματος είπε: «Εκείνη την ημέρα ήμουν άϋπνος, είχα έρθει από μία μεγάλη συναυλία στην Κύπρο και για να μην κοιμηθώ και χαλάσω το ωράριο μου, είπα να κάνω κάτι για να περάσω την ημέρα μου. Τι να κάνω λοιπόν; Πήρα το αμάξι μου να πάω για ψάρεμα. Από ένα θολωμένο μυαλό μην περιμένεις πολλά. Έγινε ένα ατύχημα το οποίο αυτή τη στιγμή θα μπορούσε να με έχει αφήσει ανάπηρο ή να μην υπάρχω. Γιατί όταν μία ρόδα περνάει από το πόδι, από τον θώρακα και δεν σου έχει σπάσει τη λεκάνη ή να δεν σου έχει πατήσει το κεφάλι...Ένα αμάξι τριών τόνων! Μόνο για τύχη μιλάμε!».

Και πρόσθεσε: «Από ότι θυμάμαι έχω παρκάρει το αμάξι για να ψαρέψω σε κλίση. Η μούρη ήταν προς την ανηφόρα. Κατεβαίνοντας από το αμάξι, μαλλον δεν έβαλα καλά το πάρκινγκ. Το χειρόφρενο δεν έπιανε καλά. Στα βαριά αμάξια, τα χειρόφρενα βγαίνουν πολύ εύκολα. Λοιπόν κατέβηκα από το αμάξι και αυτό τσούλησε προς τα πίσω. Εκείνη την ώρα αυτό που μου ήρθε στο μυαλό, που όπως αποδείχτηκε ήταν λάθος απόφαση, ήταν ενώ το σώμα μου ήταν κάτω να προσπαθήσω να μπω στο αμάξι από τη μέση και πάνω να βάλω χειρόφρενο. Η πόρτα όμως με έριξε κάτω και η μπροστινή ρόδα με πέρασε από το πόδι, από τη λεκάνη και μετά από τον θώρακα».

Είχε τις αισθήσεις του; «Ναι! Άκουσα τα πλευρά μου να σπάνε. Κατάλαβα εκείνη τη στιγμή ότι έχω πάθει κάτι σοβαρό. Θα μπορούσα να μην είμαι εδώ!...Πέρασε από πάνω μου το αμάξι και έπεσε στη θάλασσα. Υπολογίζω ότι με πάτησε η μισή ρόδα. Με άφησε ο Θεός να ζήσω!», απάντησε ο Πάνος Καλίδης.

Πώς έφτασε στο νοσοκομείο; «Φώναξα κανά δύο φορές βοήθεια, γιατί είδα ένα ζευγάρι σε απόσταση ενός χιλιομέτρου αλλά δεν με άκουσαν ποτέ! Κατάλαβα ότι δεν είμαι καλά και ότι εκείνη τη στιγμή θα μπορούσα να έχω εσωτερική αιμορραγία. Μπήκα μέσα στο αμάξι, με πολλές προσπάθειες το έβγαλα μέσα από τη θάλασσα και πήρα τηλέφωνο τη γυναίκα μου ότι πηγαίνω σε κάποιο νοσοκομείο!», απάντησε ο Πάνος Καλίδης.

Στην ίδια συνέντευξη τόνισε: «Όταν κάνουμε σχέδια ο Θεός γελάει. Από τη μία στιγμή στην άλλη μπαίνεις σε κατάσταση επιβίωσης. Από τη μία στιγμή στην άλλη, χάνεται από το μυαλό σου, ό,τι έχεις προγραμματίσει!».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης