Η ιδρύτρια του ομώνυμου οίκου μόδας, που αποκαλούνταν η «Βασίλισσα των πλεκτών» πέθανε από επιπλοκές της νόσου του Πάρκινσον
Η Γαλλίδα σχεδιάστρια μόδας Σόνια Ρικέλ πέθανε σε ηλικία 86 ετών, έγινε γνωστό από την οικογένειά της.
Η ιδρύτρια του ομώνυμου οίκου μόδας, που αποκαλούνταν η «Βασίλισσα των πλεκτών», πέθανε την Πέμπτη στο Παρίσι σε ηλικία 86 ετών, ανακοίνωσε η κόρη της, η Ναταλί, στο Γαλλικό Πρακτορείο.
«H μητέρα μου πέθανε τη νύχτα στο Παρίσι, στο σπίτι της, στις 05.00 το πρωί, από επιπλοκές της νόσου του Πάρκινσον», δήλωσε η Ναταλί Ρικέλ, η οποία δραστηριοποιείται επίσης στο χώρο της μόδας.
Η υπηρεσία της Δυναμικής Μετατροπής Νομίσματος δίνει στις επιχειρήσεις τη δυνατότητα να προσφέρουν πληρωμές στο νόμισμα της κάρτας του πελάτη, χωρίς τεχνικές απαιτήσεις ή επιπλέον κόστος – διευκολύνοντας τη συναλλαγή και αναβαθμίζοντας την εμπειρία πληρωμής.