Νωαίνα του «Χ-Factor»: «Κατέβασα το παντελόνι μου από αντίδραση»

Νωαίνα του «Χ-Factor»: «Κατέβασα το παντελόνι μου από αντίδραση»

Η πρώην παίκτρια του talent show εξηγεί γιατί κατέβασε το παντελόνι της on camera και έδειξε στους τηλεθεατές τα οπίσθιά της

Νωαίνα του «Χ-Factor»: «Κατέβασα το παντελόνι μου από αντίδραση»
Σάλο προκάλεσε η Νωαίνα, η πρώην παίκτρια του «Χ-Factor» που κατέβασε το παντελόνι της και έδειξε τα οπίσθια της στον «αέρα» του talent show. «Το έκανα από αντίδραση. Όταν έμαθα πως παρουσιαζόμουν πρώτη στο Χ-Factor , άλλαξα τη χορογραφία μου γιατί δεν ήθελα να βγω τόσο σέξι. Πήρα μόνη μου την πρωτοβουλία να είμαι λιγότερο προκλητική. Ο Θοδωρής Μαραντίνης στην κριτική του μου είπε ότι θα ήθελε να με δει πιο σέξι. Μετά ο Σάκης κοίταξε μέσα από το παντελόνι μου για να βρει το μουστάκι μου και η Ευαγγελία στο green room με ρώτησε και επέμεινε πού είναι το μουστάκι μου. Τότε, αυθόρμητα και ως ένδειξη αντίδρασης κατέβασα το παντελόνι. Το «mooning» υπάρχει από τα αρχαία χρόνια και είναι μία κίνηση διαμαρτυρίας, απλώς δεν είναι τόσο διαδεδομένο στην Ελλάδα», είπε η Νωαίνα στο περιοδικό Down Town.

Κλείσιμο


Στην ίδια συνέντευξη αναφέρθηκε στην απώλεια του πατέρα της
: «Έναν μήνα προτού ξεκινήσει το παιχνίδι, τον  έχασα ξαφνικά.  Κάποια γεγονότα που συνέβησαν σχετικά με εμένα, επηρέασαν αρνητικά την υγεία του. Κάποιοι δικοί μου άνθρωποι έκαναν πολύ μεγάλο κακό σ' εμένα και όλο αυτό είχε αντίκτυπο στην υγεία του πατέρα μου.  Από τη στενοχώρια επιδεινώθηκε η υγεία του και αποδυναμώθηκε ο οργανισμός του».

Και πρόσθεσε: «Κάποιοι άνθρωποι μου έκαναν ζημιά και με διέσυραν αδίκως για να αποκρύψουν δικά τους δεδομένα που μπορεί να γνώριζα εγώ. Το αποτέλεσμα ήταν να επηρεαστεί η υγεία του πατέρα μου από αυτό».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης