Η Εύα Μέντες και ο Ράιαν Γκόσλινγκ περιμένουν δεύτερο παιδί

Η Εύα Μέντες και ο Ράιαν Γκόσλινγκ περιμένουν δεύτερο παιδί

Το διάσημο ζευγάρι έχει ήδη μια κόρη, την Εσμεράλδα, που είναι 17 μηνών - Τι είχε δηλώσει η 42χρονη ηθοποιός τον Οκτώβριο σε τηλεοπτική συνέντευξη

Η Εύα Μέντες και ο Ράιαν Γκόσλινγκ περιμένουν δεύτερο παιδί
Η γοητευτική μελαχρινή ηθοποιός Εύα Μέντες και ο σύντροφός της, Καναδός ηθοποιός Ράιαν Γκόσλινγκ, περιμένουν το δεύτερο παιδί τους. Το λαμπερό ζευγάρι του Χόλιγουντ, που δεν έχει ενωθεί με τα δεσμά του γάμου, έχει ήδη αποκτήσει μια κόρη, την Εσμεράλδα, που γεννήθηκε στις 12 Σεπτεμβρίου του 2014.

Παρόλο που η ίδια η Αμερικανίδα, κουβανικής καταγωγής ηθοποιός, δεν έχει επιβεβαιώσει την δεύτερη εγκυμοσύνη της, το αμερικανικό περιοδικό US Weekly αναφέρει ότι η 42χρονη ηθοποιός και ο 35χρονος σύντροφός της περιμένουν το δεύτερο παιδί τους, καθώς εκείνη σε έξοδό της στο Λος Άντζελες τον Φεβρουάριο, όταν είδε τους παπαράτσι προσπάθησε να κρύψει την φουσκωμένη κοιλίτσα της με την τσάντα της.

Κλείσιμο


Η ίδια η ηθοποιός τον περασμένο Οκτώβριο σε συνέντευξη που έδωσε στην αμερικανική τηλεόραση, στο «Today Show», είχε δηλώσει ότι θα κάνει μια «παύση» στην κινηματογραφική της καριέρα για να αφοσιωθεί στην οικογένειά της. Παρόλο που το ζευγάρι θεωρείται από τα πιο σέξι ζευγάρια του Χόλιγουντ, κρατά πάντα χαμηλούς τόνους για την προσωπική του ζωή. Το αμερικανικό Elle αναφέρει ότι το διάσημο ζευγάρι δεν έχει παρουσιάσει ποτέ μέχρι σήμερα την μικρή Εσμεράλδα στον Τύπο, ούτε έχει δώσει φωτογραφίες της.



Όσο για το όνομα της κόρης της Εσμεράλδα, η Εύα Μέντες αποκάλυψε τον Σεπτέμβριο σε συνέντευξη στην Γουέντι Γουίλιαμς, στο «The Wendy Williams Show», ότι το επέλεξε από την Εσμεράλδα του μυθιστορήματος του Ουγκώ «Η Παναγία των Παρισίων», καθώς της αρέσει το μυθιστόρημα, ακόμα και σε κινούμενα σχέδια και επειδή οι συγγενείς της, που δεν μιλούν αγγλικά, μπορούν εύκολα να το προφέρουν.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης