Γιώργος Μαυρίδης: «Μεγάλωσα με έναν πατέρα που μπαινόβγαινε στη φυλακή»

Γιώργος Μαυρίδης: «Μεγάλωσα με έναν πατέρα που μπαινόβγαινε στη φυλακή»

Ο tattoo artist και παρουσιαστής της επιτυχημένης εκπομπής «World Party», μίλησε για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια

Γιώργος Μαυρίδης: «Μεγάλωσα με έναν πατέρα που μπαινόβγαινε στη φυλακή»
Ο Γιώργος Μαυρίδης που μαζί με τον κολλητό του φίλο, Σάκη Τανιμανίδη, ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο, στήνοντας ένα «World Party», μίλησε στην εκπομπή «Join Us». Μετά τη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Down Town, στην οποία αποκάλυψε ότι δεν έχει τελειώσει το σχολείο, ο tattoo artist μιλάει για τον πατέρα του.

«Μεγάλωσα με έναν πατέρα που μπαινόβγαινε στη φυλακή και έκανε τη ζωή της μητέρας μου δύσκολη»,
Κλείσιμο
είπε ο Γιώργος Μαυρίδης στην εκπομπή «Join Us». «Ασχέτως ότι ήταν δύσκολα οικογενειακά χρόνια, θεωρώ ότι η μάνα μου έδωσε όσα μπορούσε. Αλλά θέλω να κρατάω πάντα τα καλά. Να προχωράω και να κοιτάω τη θετική πλευρά»,
τόνισε.

Στην ίδια συνέντευξη αποκάλυψε ότι τα πρώτα δέκα χρόνια της ζωής του, μεγάλωσε με τον πατέρα του. Και πρόσθεσε: «Όταν έχεις περάσει από μια διαλυμένη οικογένεια δεν θες να κάνεις το ίδιο στο παιδί σου. Όταν νιώσω ότι δεν είμαι παιδί, ότι δεν παίζω και ότι δεν χαβαλεδιάζω δεξιά κι αριστερά, ναι, θα κάνω κάτι που θα ξέρω ότι θα βγει κάτι σωστό».

Τι είναι ανατρεπτικό για εκείνον; «Ανατρεπτικό είναι ότι δεν έχω τελειώσει το σχολείο. Ανατρεπτικό είναι ότι δεν μπόρεσα να πάω φροντιστήριο να μάθω αγγλικά. Έμαθα αυτά τα αγγλικά κουτσα στραβά να τα μιλάω μόνος μου. Αυτό είαι ανατρεπτικό. Το λέω δεν ντρέπομαι!»

Όσο για την πρόθεσή του να σταματήσει το «World Party»: «Εγώ του χρόνου δεν ξανακάνω World Party. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι μια δουλειά, μην είμαστε αχάριστοι, αλλά καλώς ή κακώς δεν μπορώ, κουράστηκα. Δεν θα το ξανακάνω ποτέ!»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης