Εντυπωσιακή πρεμιέρα για το «Your Face Sounds Familiar»

Εντυπωσιακή πρεμιέρα για το «Your Face Sounds Familiar»

Ακόμη μία σεζόν γεμάτη γέλιο, ανατροπές και μεταμφιέσεις 

Εντυπωσιακή πρεμιέρα για το «Your Face Sounds Familiar»
Το «Your Face Sounds Familiar» επέστρεψε ξανά απόψε στις οθόνες μας και πρόκειται να μας χαρίσει για ακόμη μία σεζόν χαρίσει άφθονες στιγμές γέλιου, αλλά και εντυπωσιασμού. 

Η Μαρία Μπεκατώρου στο τιμόνι του YFSF με την ανεμελιά και την ειλικρινή χαρά της θα διευθύνει για ακόμα μια φορά την ανανεωμένη κριτική επιτροπή και τους ...ατίθασους - όπως έδειξαν οι προηγούμενες χρονιές – διαγωνιζόμενους.

«Πολύ ωραία, τέλεια ατμόσφαιρα. Πολύ χαρά!! Αργήσαμε λίγο αλλά εδώ είμαστε. Πόσο μου λείψατε δε ξέρετε! Καλώς ήρθατε!», είπε στην έναρξη η παρουσιάστρια. 
Κλείσιμο




Η Ματθίλδη Μαγγίρα, ο Όθωνας Μεταξάς, ο Σταμάτης Γαρδέλης, η Josephine Wendel, η Αποστολία Ζώη, ο Βαλάντης, η Βαλέρια Κουρούπη, ο Γιάννης Κρητικός, ο Δήμος Μπέκε και η Ελένη Καρακάση υπόσχονται να μας χαρίσουν ατελείωτη διασκέδαση και άφθονο τραγούδι! Στόχος τους είναι να εντυπωσιάσουν τη φετινή κριτική επιτροπή αλλά και να συνεισφέρουν στον κοινωφελή σκοπό της επιλογής τους! 


Τέλος η ανανεωμένη επιτροπή  κριτική  επιτροπή αποτελείτε από τους Σταμάτη Φασουλή, Πέτρο Φιλιππίδη, Νίκο Μουτσινά και Κατερίνα Παπουτσάκη. 








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης