Βασίλης Παϊτέρης: «Δεν κράτησα τα λεφτά που έβγαλα»

Βασίλης Παϊτέρης: «Δεν κράτησα τα λεφτά που έβγαλα»

Για την οικονομική του κατάσταση αλλά και για τα χρήματα που έχουν περάσει από τα χέρια του, στο παρελθόν, μίλησε ο γνωστός τραγουδιστής

Βασίλης Παϊτέρης: «Δεν κράτησα τα λεφτά που έβγαλα»
Ο Βασίλης Παϊτέρης είναι από τους καλλιτέχνες που έχουν ζήσει τις «χρυσές» εποχές του ελληνικού τραγουδιού. Όπως τόνισε σε συνέντευξή του, έχει βγάλει πολλά χρήματα από το επάγγελμα, τα οποία όμως, δεν κράτησε.

«Έχω βγάλει πάρα πολλά λεφτά. Δεν θυμάμαι πόσα, αλλά δεν έχω καθόλου λεφτά τώρα. Ξέρω να τα διαχειρίζομαι. Αλλά ξέρω πως υπάρχει κι ένα τέλος στη ζωή μου. Μια αρχή και ένα τέλος. Και δεν θέλω να αφήσω πίσω μου λεφτά, γιατί τα 7 παιδιά μου θα αρχίσουνε να λένε «Γιατί ρε μπαμπά δεν άφησες εφτακόσια κι άφησες τετρακόσια; Να σκοτωθούμε;» Τους μεγάλωσα, τους σπούδασα, τους σπουδάζω να μπορούν αύριο μεθαύριο να δουλέψουν και αυτοί. Για να έχει και νόημα η ζωή τους. Γιατί αν τα βρουν όλα έτοιμα και θα με βρίζουν και θα γίνουν άλλοι άνθρωποι. Μπορεί να γίνουν και ανώμαλοι. Ξέρω κι εγώ; Πράγμα που εγώ δεν το θέλω. Βέβαια, ένα σπίτι που χρειάζεται ένας άνθρωπος, το έχω. Τα άλλα όμως δεν τα κράτησα. Δεν κράτησα λεφτά. Δεν έχω λεφτά. Να ζήσω εγώ την οικογένεια μου δεν έχω λεφτά», είπε στο περιοδικό «Χάι».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης