Τα σχόλια της Τζένης Μπαλατσινού για τον Δημήτρη Παπανώτα

Τα σχόλια της Τζένης Μπαλατσινού για τον Δημήτρη Παπανώτα

«Φαίνεται ότι τις αγαπάει πολύ τις γυναίκες πολύ το αγόρι, γιατί είναι αγόρι, άντρας γερός ο Παπανώτας», είπε η παρουσιάστρια της εκπομπής «Jenny Jenny»

Τα σχόλια της Τζένης Μπαλατσινού για τον Δημήτρη Παπανώτα
Στα εγκαίνια καταστήματος με ρούχα και αξεσουάρ στη Γλυφάδα, βρέθηκε η Τζένη Μπαλατσινού.

Μιλώντας στις κάμερες, η Τζένη Μπαλατσινού, κλήθηκε να σχολιάσει όσα ακούγονται σχετικά με την αλλαγή στο πρόσωπό της. «Έχω κάνει καμιά δεκαριά (πλαστικές επεμβάσεις) κάθε μέρα και από μία. Στον Παπανώτα πείτε να σχολιάσει που έχει μια καλή κουβέντα για όλες τις γυναίκες. Φαίνεται τις αγαπάει πολύ τις γυναίκες... Α, δεν ξέρω, εγώ 2-3 που έχω ακούσει είναι μόνο από τον Παπανώτα και μπράβο του γιατί φαίνεται ότι της αγαπάει πολύ τις γυναίκες πολύ το αγόρι – γιατί είναι αγόρι, άντρας γερός ο Παπανώτας».

Κλείσιμο


Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα ήταν άμεση. «Προσπαθούν οι δημοσιογράφοι να βρουν μια ερώτηση που να μην είναι κλισέ, να μην τα παίρνουν στο κρανίο κάποιες κυρίες. Μα τι να σε ρωτήσω, για τη θεωρία της σχετικότητας; Δεν θα ξέρεις να απαντήσεις. Να σε ρωτήσω για την κλιματολογική αλλαγή; Για την κρίση στην Αργεντινή;», είπε ο Δήμητρης Παπανώτας στο «Happy Day».

Και συνέχισε: «Γιατί ενοχλείται με τις ερωτήσεις για τις πλαστικές, αφού μόνη της τα λέει. Αυτό που λυσσάτε να γίνετε διάσημες και μόλις γίνετε διάσημες στραβοχύνεστε! Σαν στραβοχυμένος λουκουμάς! Αγάπη μου έκανες τούμπες για να σε ρωτάμε! Δεν το λέω για την Τζένη! Γενικώς».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης