Caitlyn Jenner: Πήγε σινεμά, όταν η οικογένεια Kardashian ήταν στο πλευρό του Odom

Caitlyn Jenner: Πήγε σινεμά, όταν η οικογένεια Kardashian ήταν στο πλευρό του Odom

Την ανησυχία της υπόλοιπης οικογένειάς Kardashian για την υγεία του Lamar Odom, δεν φαίνεται να συμμερίζεται η Caitlyn Jenner, που το βράδυ του Σαββάτου, προτίμησε να πάει σινεμά με μία φίλη της, από το να βρεθεί στο πλευρό του, στο νοσοκομείο

Caitlyn Jenner: Πήγε σινεμά, όταν η οικογένεια Kardashian ήταν στο πλευρό του Odom
Τα κρίσιμα εικοσιτετράωρα για τη ζωή του εν διαστάσει συζύγού της, Khloe Kardashian και πρώην παίκτη του ΝΒΑ, Lamar Odom, η οικογένεια Kardashian έζησε έναν εφιάλτη.



Κλείσιμο
Από το πλευρό του Odom, δεν έλειψε στιγμή η Khloe αλλά ούτε τα υπόλοιπα μέλη της διάσημης οικογένειας που άφησαν πίσω τους, όλες τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και προκειμένου να βρεθούν κοντά του, στο νοσοκομείο. Το ίδιο έκανε και η 19χρονη Kendall Jenner, που εργάζεται ως μοντέλο στο Λονδίνο.



Την ανησυχία της υπόλοιπης οικογένειάς, δεν φαίνεται να συμμερίζεται η Caitlyn Jenner, που το βράδυ του Σαββάτου, προτίμησε να πάει σινεμά με μία φίλη της, από το να «τρέξει» στο νοσοκομείο.



Η Caitlyn, που είχε συνοδεύσει -ως Bruce- την θετή της κόρη Khloe, στον γάμο της με τον Odom το 2009,  εμφανίστηκε ήρεμη και χαλαρή, μοιάζοντας να αδιαφορεί για ό,τι συνέβη.


Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες, εμφανίστηκε με ένα απαστράπτον μαύρο T-shirt, ασορτί παντελόνι και τα ψηλοτάκουνα πέδιλα της, που δεν αποχωρίζεται.

Όσο για την κατάσταση υγείας του Odom, αυτή έχει σημειώσει σημαντική βελτίωση. Ο πρώην άσος του NBA, όχι μόνο ξύπνησε από το κώμα, αλλά κατάφερε να σηκωθεί και από το κρεβάτι. Οι γιατροί πάντως εμφανίζονται συγκρατημένα αισιόδοξοι και εκτιμούν ότι ο Lamar θα επανέλθει ολοκληρωτικά. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης